- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
O zaman 115 kilo olarak giydiğin birşeyi sakla hani yapıyorlar ya içine girince 2 kişilik oluyor zayıflayınca öyle yapBen atamam ki buraya dar kiyafetle ve esofmanla ki dışarı da zaten pantolon giymiyorum çünkü resim silinmiyor burda artık
Evet valla şaka gibi şükrediyorum ben sadece
Özelden atsanBen atamam ki buraya dar kiyafetle ve esofmanla ki dışarı da zaten pantolon giymiyorum çünkü resim silinmiyor burda artık
Zaten sırıtmazdıki kilom hiç 115 görünmezdim ablam o zamanlar mesela 90 falan görünüyorsun derdi eteklerim çok bol oldu bi ara eteğimi yandan tutup giyerimO zaman 115 kilo olarak giydiğin birşeyi sakla hani yapıyorlar ya içine girince 2 kişilik oluyor zayıflayınca öyle yap
Teşekkürler cevapların içinCevapladım
Sarkma olmadı bende cok korkuyordum hatta diyete başlarken bir çok arkadaşa sordum bunu sırıtan bi kilom olmadi hiç spor da yapinca tabi şükür olmadı hafif 3 sezeryan dan dolayı alt karın yumuşak onuda halledicem inşallah
Hay maşallah eşine bende çok yerdim valla diyetten once gec saatlerde bide gece 12 1 de falan
Aynen öyle gerçekten ama isteyince vazgeçiyor insan benim gibi bir insan vazgectiyse gece yemeğinden herkes vazgeçer gecenin köründe uyanıp çok yerdim emzirme döneminde vs
Çünkü senin boyunda aramızda 2 cm fark var ben 115 kilo Kendimi düşünemiyorum en çok 75 çıktım onda da topicik oldumZaten sırıtmazdıki kilom hiç 115 görünmezdim ablam o zamanlar mesela 90 falan görünüyorsun derdi eteklerim çok bol oldu bi ara eteğimi yandan tutup giyerim
SağolÇünkü senin boyunda aramızda 2 cm fark var ben 115 kilo Kendimi düşünemiyorum en çok 75 çıktım onda da topicik oldumama sen hiç 115 gibi değilsin maşallah göstermiyon
Ne demek rica ederimTeşekkürler cevapların için
Bu olur atarımÖzelden atsan
Olur olur canım.Aylincim bu hafta rakip olalimmi
Arti geldin avantajlisin dersen de sorun olmaz
Selam kızlar fırsat bulup gelemedim yine 1. Liklere doyamamişsınız 1. Lik+bireysel 1+2+3+ ve etap sonuncusu bile bizim takımdan çıkmış maşallah kimseye fırsat vermemissiniz
Afiyet olsun canim sende ara öğün eklemen gerekir gündüze araogun koy olurmuBugunku menjm
Sabah 12:00
Tavada 2 yumurta
Pwynir zeytin
2 dilim tb ekmegi
Aksam 18:00
Haslanmis brokoli karnibahar
Yoğurt
Bir kase mercimek corbasi
Ara
Yesilcay
Bir.avuc leblebi
1.5 lt su
Zipzip-
Afiyet olsun canım12 Şubat Cuma
Kahvaltı 13.45
1 parça tost
Sucuklu 1 yumurta
5 zeytin
4-5 lokma reçel
16.30
1 dilim pınar beyaz sürülmüş tahıllı ekmek
Akşam 19.00
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
20.00
Yarım sarıkanat (eşimin dayısına gittik evlerimiz yakın balık yiyolardı kızıma yedirdim de kalanı bitirdim)
Bi parça helva
spor yokbu aralar çok saldım ya hiç spor yapasım gelmiyo biraz toplanmam lazım
Bence herkes farki gorsun diye tayt yada yapisan bisey giyip özelden at canimBen atamam ki buraya dar kiyafetle ve esofmanla ki dışarı da zaten pantolon giymiyorum çünkü resim silinmiyor burda artık
Hey masallah75 oldum canım güncellemeyi unutmuşum
Verdiği kiloya baksana müthiş 40 kilo verdiAfiyet olsun canim sende ara öğün eklemen gerekir gündüze araogun koy olurmu
Afiyet olsun canım
Bence herkes farki gorsun diye tayt yada yapisan bisey giyip özelden at canim
Tamam canımAfiyet olsun canim sende ara öğün eklemen gerekir gündüze araogun koy olurmu
Afiyet olsun canım
Bence herkes farki gorsun diye tayt yada yapisan bisey giyip özelden at canim
Afiyet olsun canımSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su 2 kaşık elma sirkesi, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10: 30
1 omlet, 1 dilim peynir, 1 simit, 1 domates, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12: 00 1 şekersiz Türk kahvesi,
Saat 14 : 00 1 muz, 1 mandalina, 5 çiğ badem
Akşam 17 : 00 1.5 lahmacun, 1 bardak ayran
Saat 18 : 00 1 şekersiz çay, 2 kestane şekeri
Saat 19 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10.611 adım _ 300 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii
Icinden dilekçik cikiyomus bitaneVerdiği kiloya baksana müthiş 40 kilo verdihani haberlerde çıkıyor ya içinden bir insan çıktı diyorlar öyle birşey bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?