Öyle tabikide kendime yapıyorum bu hafta dinleneyim haftaya devam ederim ama ablaCok abartmasanda yinede biraz sporu yap cnm
Sonucta sen kendin icin yapiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tabikide kendime yapıyorum bu hafta dinleneyim haftaya devam ederim ama ablaCok abartmasanda yinede biraz sporu yap cnm
Sonucta sen kendin icin yapiyorsun
Teşekkür ederim ablamSizinde Allah muhabbetinizi bozmasin cnmhep denir, hersey karsilikli diye...
Ama bazen nankör biri olursa yapilan iyiligide görmez
Allah iyilerle karsilastirsin diyelim
Illa biseyin tetiklemesine gerek yok cnm, ara da tutar o öyle
Benim bikac sefer kolik tutmustu, ölüyorum sandim
İnşallah agrin gecmis olarak kalkarsin
Şuleeeee bu ne guzel eksi cnmmm masallah
Ayyy Allah korumuş cnmgecmis olsun
Bu kadar sakin soyledigine göre kötü bisey yok heralde :)))
Migiii harikasin cnm
Cok bi arti degil cnm
Dikkat edersen en azindan - 1 gelir
Rakibim bu nasil eksi Allah askinamuhtesemmm
Tebrikler cnm cok guzel eksi
Geçen haftada boyle biseydi heralde cnm :) ama senin yine cok güzel eksiyle gelecegine eminim
Tebrikler cnm
3 gün icin süper eksi elhancim
Eminim cuma yine super bi eksiyle gelirsin tatlim
Sabah şişligin oluyormus, sana guveniyoruz cumaya eksiyle geleceginden eminiz cnm
Nilayyy masallah harikasin cnm
Vavvvvv muhtesemmm cnmbu hafta daha da guzel olacak anlasilan
Onceden ekmek pek tuketmiyordun, artik menün ekmekli oluyor, ondan olabilirmiki cnm![]()
Sabah eşim giderken kapıları açtım araba garajda rahat çıksın diye yerlerde fayans bacaklarım ayrildi![]()
Bu kadar sayiyi hic gormemistim69 oldu ziyaretçiler aman allahım bu ne
Özellikle tartı günlerinde çoğalıyor![]()
63 ziyaretçi
rica ediyorum sporlarida okuyun birinciliklerimizi okuduğunuz gibi aynı
Ben bazılarını yazmıyorum bile bilginize...
Valla bilmiyorum artık ne çok meraklı varmışBu kadar sayiyi hic gormemistim
Bugun böyleyse, cuma ne olacak![]()
Şimdi tartıdan sonra 500ml ictmSevindirici olur tabikide güzel eksi çünkü ama susuz bırakma canim vücudunu ic suyunu ılık olarak tüket bende öyle yapıyorum içmesi daha rahat ve kolay oluyor
Midem bulanıyor çünkü ama bugün içmeye calisacagmNeden su tuketmiyorsun? Eksin çok güzel ama önce sağlık. Yağların gitmesi için şu içmek şart.
İlk yaptığımda bende çok zorlandım canım. Ama dün iki set üst üste yaptım gayet eğlenceli olduKahvemi içtim 15 dk eva yaptım kardeşim geldi malesef yarı da kaldı ama zorlandım bayağı bir süre daha leslie ile devam ben![]()
Evet abla ekmek yemiyordum ve nerdeyse hiç karbon almıyordum o da doğru değil ki. Diyetisyen de 5 dilim ekmek yazdı hatta 6 yesen daha iyi olur dediOnceden ekmek pek tuketmiyordun, artik menün ekmekli oluyor, ondan olabilirmiki cnm![]()
o yüzden ekmek yemeye başladım ama yine sadece kahvaltıda yiyorum. Yağ oranım biraz fazla çıkmıştı. Tartıda olmasa bile belki yağ kas oranımda değişiklik vardır diye kendimi avutuyorum.Serum şişliğidir o gider cumaya kadar canım. Gitmese ne olacak canım sağlıklı ol yeterTunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım
Cuma: 67,2
Bugun 69.5![]()
Gecmis olsun canimTunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım
Bugun 69.5![]()
Gunaydin abla ❤Güüünnnnaaaaaayyyyddddiiinnnnnnn
Ne guzel bi hafta boyle![]()
Canim sen yine yemege calis istemiyorsun ama saglikli beslen o zaman daha guzel ve kalici kilo verirsinEki Görüntüle 2783416
2 gun önce 96.600 dum şimdi 94.600
2kg gitmiş. Yemeği birden kestim ve su tüketmiyorum bence vücut susuz kaldığı için böyle oldu gerçek kilom olduğunu sanmıyorum düzene sokunca gelir gibime geldi yineden sevindirici böyle görmek
Tamam canım
Selam güzeller ben cuma tartılacağım bugün 2 saat eliptik yaptımmmmmm
Şimdi misafirlere hazırlık yapacağım kilo veren arkadaşlar harikasınız hepinizi tebrik ediyorummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zipzip- cuma bildirim yaparim bebeğim menü bildiremem 4 gün cok yoğun oluyorum haberin olsun canım onlara çaktırmadan su orucu bile yapacağım bu hafta inşalalh
Elhan canımmmmm tebrikederim eksini persembe ayni hizda devam sana iyi geldi sanki if.
Istersen kahvaltini 12 den önce yapma cumaya kadar. Aksamlarida ekmek yeme. Seviliyorsun canim yine yine özleneceksin
Döndüğümde dünürüm kaç kg. Gelirkio 63 buraya geleceekkkkk biliyorummmmmm 63.7 olursun diyorum ben haydi insallah gecersin bile
![]()
Bugun cogu takim kalabalik boyle neden anlamadimBu kadar sayiyi hic gormemistim
Bugun böyleyse, cuma ne olacak![]()
Haftaya artilarla basladigimizda, sonuncu oluruz derken... 1.oluyorsak...
Bu hafta ne olacak
Eksilerrr yağmur gibi yagiyorduuuuuu![]()
Tunaydin canım gecmis olsun ödemdir cogu cumaya kadar giderTunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım
Bugun 69.5![]()
Dünürüm gelir ve koştura koştura gider
Selam güzeller ben cuma tartılacağım bugün 2 saat eliptik yaptımmmmmm
Şimdi misafirlere hazırlık yapacağım kilo veren arkadaşlar harikasınız hepinizi tebrik ediyorummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zipzip- cuma bildirim yaparim bebeğim menü bildiremem 4 gün cok yoğun oluyorum haberin olsun canım onlara çaktırmadan su orucu bile yapacağım bu hafta inşalalh
Elhan canımmmmm tebrikederim eksini persembe ayni hizda devam sana iyi geldi sanki if.
Istersen kahvaltini 12 den önce yapma cumaya kadar. Aksamlarida ekmek yeme. Seviliyorsun canim yine yine özleneceksin
Döndüğümde dünürüm kaç kg. Gelirkio 63 buraya geleceekkkkk biliyorummmmmm 63.7 olursun diyorum ben haydi insallah gecersin bile
![]()
Evet canım Ahmet apa nın seviyelerini yapıyorumAfiyet olsun...hergun sabah kuru yemis yiyorsun...bu bir diyet listesimi
Suan daha iyiyim canim tesekkur ederimGecmis olsun...inş gecmistir sabaha
Acile gittim canimÇok gecmiş olsun. Dr.a gidecek misin?
Gunaydın canım superHerkese mutlu sabahlar , mutlu bir hafta diliyorum.
P.tesi eksi bildirim yapacağım kesinleşti. İlerleyen saatlerde tekrar tartilacagim.
Gunaydın canımGünaydın kızlar![]()
Her yemekte aklıma geliyorsun cogaltmaya calısıyorum ama bu kadsr anca oluyor kuzumGene yediklerin az afiyet olsun![]()
Gunaydın ablamGünaydıııııııınn
Bembeyaz her taraf yaşasiiiiiiiiin
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimler karlı bugün![]()
Gunaydın canımGunaydin guzel bir hafta olsun insallah![]()
Harika tebrik ederimCuma:58.3
Pazartesi:57.7
-600 fark..sonunda bi pazartesi -ile haftaya başladım....
@sena zeynep sende durumlar nasil...
Bu arada 30 dk eva 30 dk.aprilhan yaptim
Gunaydın gune hızlı baslamıssınGünaydın kızlar yeşilçay ımı içtim şimdi leslie te başlayacağım![]()
Aman canım dikkat et Allah korusunSabah eşim giderken kapıları açtım araba garajda rahat çıksın diye yerlerde fayans bacaklarım ayrildi![]()
Gunaydın canımGünaydınnn kızlar![]()
Tesekkurler canımGeçmiş olsun canım
Gunaydın kaptanımGunaydin kizlar![]()
![]()
Gunaydın canımGünaydınlar
Herkese mutlu haftalar![]()
Gunaydın canım ünaydın![]()
Gunaydın canımGünaydın kızlar,umarım istediğimiz gibi bol eksili bir hafta olur![]()
Supersın mıgı
Yok canım sporu baya bosladım aksam ki eti sındiremedım sanırımGeçmiş olsun canım. Spor yaptınmı hiç acaba o mu tetikledi![]()
Ooo baya bırıkmıs burda da yagıyor da yollarda bisey yok tuzluyorlar surekliEki Görüntüle 2783331 bakin kaç cm olmustur simdi burasi![]()
Halledersıb senCuma günü 76
Bugün 76.200
+200
Tebrik ederim canımKilo bildirimine geleyim
Cuma : 101.6 kg
Bu gün 100.9 kg
Fark : -700 gram
Tebrik ederim canımCuma kilo:70.85
Bugün kilo:70.40
Fark: -450
Regle gore Supersın canımGünaydın kızlarrr,keyifli haftalar olsunn
Ben 85,1 ile +200'üm.
Yalnız saat 7de ilaç içecem diye yanlışlıkla su içtim ve bugün regl'imin 2. günü.Belki de sabitimdir diye umut ediyorum.Cumaya belli olacak akla kara![]()
Tebrik ederim canımgünaydın
88.25 ile
-300 um.
geçmiş okuyamıyorum, herkese güzel haftalar dilerim
Gittim abla tesekkur ederimÇok üzüldüm canım. Geçmiş olsun diyelim de geçsin. Hemen acile gitmelisin bu kadar saat uyutmamiş ...
Super sonuc abla tebriklerEki Görüntüle 2783341
Cuma 64.5
Fark -500 gr
Zipzip-
@birbeste ( dünürüm pazar if yaptım bir iki aksaklık oldu onun dışında fena değildi)
Gunaydın canımGünaydın kızlar
Bol eksili hafta olsun bende çıkcm şimdi tartıya
Günaydın canım eksin guzelGünaydın kızlar
cuma 75.800
Bugün 75.600
eksi 200
Sen halledersınBen +700 geldim sabahları zaten genelde artı çıkıyorum gün ortasında eksiye dönüyorZipzip- E Elif_Eylul @sulisim cumaya daha çok var
![]()
Bugun benımde var gercı son gunlerde hergun varCok uykum var ya uyanamiyorum bugün
Tebrikler canım
Tebrik ederimCuma = 63.65 kg
Bugün 63.40 kg
Fark - 250
Cok guzel15 Şubat kilo bildirimi
Cuma günü 80,8 kg.
Bugün p tesi 80,1 kg.
Fark 700 gram eksi.
![]()
Sagol kaptanımGeçmiş olsun canım![]()
Ben sende de vahim haldeyim canımBen hala sabitim 67.5![]()
Bayadır olmuyordu abla rahattım bı kere o kolıgı bende yasadım ne yesem ne yapsam her gun Agrı cekıyorum suan daha iyiyimIlla biseyin tetiklemesine gerek yok cnm, ara da tutar o öyle
Benim bikac sefer kolik tutmustu, ölüyorum sandim
İnşallah agrin gecmis olarak kalkarsin![]()
Bır ben varım bu hafta kotu halka ablaHaftaya artilarla basladigimizda, sonuncu oluruz derken... 1.oluyorsak...
Bu hafta ne olacak
Eksilerrr yağmur gibi yagiyorduuuuuu![]()
İnşallah gelirim o duruma bende ya vücut ham bide çok zorlayamıyorum.İlk yaptığımda bende çok zorlandım canım. Ama dün iki set üst üste yaptım gayet eğlenceli oldu
Evet abla ekmek yemiyordum ve nerdeyse hiç karbon almıyordum o da doğru değil ki. Diyetisyen de 5 dilim ekmek yazdı hatta 6 yesen daha iyi olur dedio yüzden ekmek yemeye başladım ama yine sadece kahvaltıda yiyorum. Yağ oranım biraz fazla çıkmıştı. Tartıda olmasa bile belki yağ kas oranımda değişiklik vardır diye kendimi avutuyorum.
Geçmiş olsun canımTunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım
Bugun 69.5![]()