• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün yediklerimi yazayım da aebenim yazmadın demesin...
sabah:
2 galeta
peynir
çay
öğlen:1-2 lokma yemekten aldım okadar
akşam:
allah ne verdise yani kayınvalidemin yaptığı güzel yemeklerden yedim,aşırıya kaçmadan hepsinden azar azar,ve kabak tatlısı 3-4 adet..ama çok doymuşum öyle hissettim....

dün yediklerimi yazayım da aebenim yazmadın demesin...
sabah:
2 galeta
peynir
çay
öğlen:1-2 lokma yemekten aldım okadar
akşam:
allah ne verdise yani kayınvalidemin yaptığı güzel yemeklerden yedim,aşırıya kaçmadan hepsinden azar azar,ve kabak tatlısı 3-4 adet..ama çok doymuşum öyle hissettim....
çok güzel :teytey:kardeşimm ama öyleyle akşam yerdagıştirmiş olsaydı muhteşem olacak miş . aklında olsun akşam ları az ye . :teytey:

AebencıĞım Şu karbonhıdrat dıyetıyle ılgılı dÜn hayalle konuŞtuk bıraz sende denemıŞ bırı olarak bana bıraz bılgı verebılırmısın gerÇekten bırakınca kılo aldırıyor mu ?

merhabalar arkedeşler,bakamadım daha sonuncu mu olduk ondan bir önceki mi?
yok canım gayet iyi 6 olmuşuz . bedişimin ve refimin eksilerine ragmen ama bu hafta ençok onlardan performans bekliyorum .....delikafadulden ve :hooray: istiyoruz hadi kızlar . biz bunu daha öncede yaptık gene yapabiliriz .........:1hug:hihoyyyt

AebencİĞİm Şu karbonhİdrat dİyetİyle İlgİlİ dÜn hayalle konuŞtuk bİraz sende denemİŞ bİrİ olarak bana bİraz bİlgİ verebİlİrmİsİn gerÇekten bırakınca kİlo aldırıyor mu ?
Bende senle bunu konuşacaktım iyi hatırlattın . nazlım ..... sana mehmet özün bu konuda kitabındaki yazıyı yazayım az bekle ... ve bende buna katılıyorum . haftada sedece perşembeleri yap ve olabildigi kadar ekmek ve salata ekleki geri almayasın .....delikafadulden

bende senle bunu konuşacaktım iyi hatırlattın . Nazlım ..... Sana mehmet özün bu konuda kitabındaki yazıyı yazayım az bekle ... Ve bende buna katılıyorum . Haftada sedece perşembeleri yap ve olabildigi kadar ekmek ve salata ekleki geri almayasın .....delikafadulden

ben bir toplantıya gidip geliyorum canaım gelince okurum.

sabah beri buradyım kızlar. artık çıkıp işlerime bakayım. ilk fırsatta gelir bakarım. görüşürüz. az yemeli çok gezmeli bir hafta sonu tatili diliyorum.delikafadulden

çok güzel :teytey:kardeşimm ama öyleyle akşam yerdagıştirmiş olsaydı muhteşem olacak miş . aklında olsun akşam ları az ye . :teytey:

diğer günler öyle yapmaya dikkat ediyorum ama cuma günleri maalesef kayınvalidemde olduğumuzdan akşam ağır kaçıyor..neyse...sağol canımcım... baktım 6. olmuşuz bazı takımlar dökülmüş hep eksi vermişler,bi,z yine iyi sayılırız....:teytey:

sabah beri buradyım kızlar. artık çıkıp işlerime bakayım. ilk fırsatta gelir bakarım. görüşürüz. az yemeli çok gezmeli bir hafta sonu tatili diliyorum.delikafadulden

sabahtan beri burda olana da bakın hani hiç yazmadınya 1 saattir:oklava:kaydirigubbakcemile3

Bir kere ne yedigimize balı olarak .su agırlımız sık sık degişir ...

Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar , karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. . buda kiloları hemen yerine getirir.

Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo, geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .

evet nazlım özün kitabında böyle yazıyor . su kaybı olrak ama haftada 1 . yada iki gün tetikleme amaçlı fakat ekmek ve saatayla yani karbonhidreti düşürmeden fazla yapmanda bi sakınca yok bence ama sakın uzatma çünkü geri gelme ihtimali var ....

ama gördügün kadarıyla sen ekmegi yiyyosun . yani verdigin kilonun bu kadar hızlı geri dönecegini sanmıyorum ama dedigim gibi haftada 1. en fazla 2 gün .....ekmegi eksik etmeyerek ..

ayyy kızlar bugün ben batarım ya hayırlısı..komşumun bahçede ekmek fırını var...akşamdan ekmek yapıcam,cevizli ,, lorlu pırasalı atçaksan iç hazırla dedi,benikilerde pek sever 2-3 ayda bir yaparız,bende hazırladım,,ama dayanamam misssler gibi kokar,yaaa bu bir işkence yaaa yerim ben dayanamam bugün,,,öfff yaaa öf....

HEY 6. takımın güzelleri 64.5 oldum diyorum 12 senedir ilk kez ve 1 kişi bilem tebrik etmedi ya .....:sm_cool::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bir kere ne yedigimize balı olarak .su agırlımız sık sık degişir ...

Düşük karbon hidratlı diyet purogramlarını uygulayanlarınhızlı kilo vermesinin nedeni . karbonhidrat yetersizliginin kaslarındaki glikojeni azaltmasıdır ve bu glikojen kaybı ,bolmiktarda su kaybından dogar , karbonhidrat geri döndügünde, glikojende kaslara geri döner ve suyu çeker. . buda kiloları hemen yerine getirir.

Dolaysıyle ,düşük karbonhidratlı diyetlerde ilk 2 ve 5 kilo, geçiçi su kaybından kaynaklanan sahte kilo kaybıdır .

evet nazlım özün kitabında böyle yazıyor . su kaybı olrak ama haftada 1 . yada iki gün tetikleme amaçlı fakat ekmek ve saatayla yani karbonhidreti düşürmeden fazla yapmanda bi sakınca yok bence ama sakın uzatma çünkü geri gelme ihtimali var ....

ama gördügün kadarıyla sen ekmegi yiyyosun . yani verdigin kilonun bu kadar hızlı geri dönecegini sanmıyorum ama dedigim gibi haftada 1. en fazla 2 gün .....ekmegi eksik etmeyerek ..

aeben cim bende hiç bir dietimde ekmeği kesemedim canım.cokacimcoook.bağımlı mıyım neyim?:roflol::roflol::roflol:

ayyy kızlar bugün ben batarım ya hayırlısı..komşumun bahçede ekmek fırını var...akşamdan ekmek yapıcam,cevizli ,, lorlu pırasalı atçaksan iç hazırla dedi,benikilerde pek sever 2-3 ayda bir yaparız,bende hazırladım,,ama dayanamam misssler gibi kokar,yaaa bu bir işkence yaaa yerim ben dayanamam bugün,,,öfff yaaa öf....
Pınarım tabi yiyeceksin yemessen tahlikeli NEFSİ MADUR EDERSEN ODA SENİ MADUR EDER..... ama . şunu asla untmayın kızlar parolamız olsun .
ZEHİR MİKTARDADİR .......:teytey:

HEY 6. takımın güzelleri 64.5 oldum diyorum 12 senedir ilk kez ve 1 kişi bilem tebrik etmedi ya .....:sm_cool::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım benim tebrikler..çok sevindim senin adına:içelim::hooray: bende bi kırsam şeytanın bacağınıda 79 olsam 6-7 senedir ilk defa 80 altına düşmüş olucam..heyyy gidi yıllar heyyyy..:çok üzgünüm:a.s...

aeben cim bende hiç bir dietimde ekmeği kesemedim canım.cokacimcoook.bağımlı mıyım neyim?:roflol::roflol::roflol:
SENİN BU ALIŞKANLIGINI SADECE FIRINDA ÇALIŞIRSAN ENGELEYE BİLİRİZ PINARIM . ODA GÖREREK VE KOKUSUNDA BIKMAN İÇİN AMA Bİ AHTİMAL BU SENİ 100 KİLOLUK BİR EKMEK CANAVARI HALİNEDE DÖNÜŞTÜRE BİLİE MAZALLAH . kaydirigubbakcemile3( VAZ GEÇTİN SEN OTUR EVİNDE .):roflol::roflol::roflol:

canım benim tebrikler..çok sevindim senin adına:içelim::hooray: bende bi kırsam şeytanın bacağınıda 79 olsam 6-7 senedir ilk defa 80 altına düşmüş olucam..heyyy gidi yıllar heyyyy..:çok üzgünüm:a.s...
EGER BEN 65 BACAGINI KIRDIYSAN BİLKİ SEN HAYDI HAYDI KIRARSIN PINARIM MERAK ETME MALUM 3 AYDEM FAZLADIR 65. 67 ARASINDA KIVRANIP DURUYORUM .......:içelim:

AMA BENIM İNMEMDE KROMUN ETKİSİ BÜYÜK KIZLAR TAVSİYE EDERİM BENİM GİBİ TATLI KRİZİ VE ÇABUK ACIKAN BİRİ İSENİZ .
KRON BENİ Bİ DÜZENE SOKTU FARK EDERSENİZ BAKLAVA BİLE YİYYORUM AMA 1 DİLİM ....cokacimcoook SIR BURDA GİZLİ BENCE . KENDİNİ KASMADAN YE AMA . MİKTERİNE DİKKAT ET .... :1hug:VE NEYİ YİYECEGİNİ BİL ....

Back
X