• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah kuşunuz geldiiidelikafadulden
günaydın bedişşşşşşkaydirigubbakcemile5 gerçi sen şimdi totondan soluyorsundur ama neysedelikafadulden:roflol:

dün benim menümde sabah güzel artık tecrübeli biri olarak kısa yazayım
ara öğünler güzel
öğlen yarım simit:mymeka:
1 çiğ köfte
ara öğünde yine çeyrek simit
akşama feciydi-tatlicadiarzu-
pilavvvvvvvvvvvvvv:utangac::mymeka: ve cola:çok üzgünüm: csnım çok çekti tel edip aldırmıştım:utangac: yani dünkü benim menü vasattı anlıyacağınızkafamçokkarıştı

bu gün toıparlarım ama
hava güzel yürüyüşe çıkacağım. oğlumun uyanmasını bekliyorumdelikafadulden

kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek çok az bir parça peynir 4 zeytinle birlikte.

bolcada çay kimi az şekerli kimi hiç şekersizdisositososito

günaydınlar 6. takımın güzelleri sabah sabah kalktık işyerine geldik. 4 kişi çalışıyoruz bugün. dün yediklerimide yazayım ben.

sabah

2 adet kuru kayısı
mısır gevreği + süt

öğlen

yarım kepçe tarhana çorbası
2 dilim kızarmış ekmek
5 yemek kaşığı bamya
yoğurt

akşam
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 ade köfte
yoğurt

günaydın nazlıcığım. afiyet bal şeker olsun ama et olmasın canım:lepi:
menün güzel ama sadece akşam miktarı biraz fazlamı neyyyyykaydirigubbakcemile2
şimdi diyecen otur kendine bak:roflol::utangac:
olsun ablan olarak sölemiştimsırnaşık şey:lepi::1hug::roflol:

günaydın kızlar nasılsınız?
uyanmak ne kadar zor oldu bugün ya
dün yediklerimi yazayım hemen
sabah zeytinli poğaça
öğlen yaprak sarma
akşam haşlanmış tavuklu salata
yemek sonrası 1 kare bitter çikolata ve 1 nescafe (uzun süredir içmemiştim akşam canım çekti)
gece elma

günaydın nazlıcığım. Afiyet bal şeker olsun ama et olmasın canım:lepi:
Menün güzel ama sadece akşam miktarı biraz fazlamı neyyyyykaydirigubbakcemile2
şimdi diyecen otur kendine bak:roflol::utangac:
Olsun ablan olarak sölemiştimsırnaşık şey:lepi::1hug::roflol:

orasıda benim gözüme çarpıyor biraz ama köfteler küçüktü. Fazla yedşğim zamanlarda uyarın beni tabi. özellikle bu hafta hayalle yarış yapıyoruz ya . Sonra diline düşmeyelim cadının.

Benımkı delı dÜn dıkılmıŞ komutanların baŞına bana haksızlık yapıyosun mahkemeye verırım sızı demıŞ. Baya dık durdum karŞılarında dıyor hıÇ ezdırmedım kendımı dedı . Ve haftaya pazar gelıyor allah kısmet ederse.

Benİmkİ delİ dÜn dİkİlmİŞ komutanların baŞına bana haksızlık yapıyosun mahkemeye verİrİm sİzİ demİŞ. Baya dİk durdum karŞılarında dİyor hİÇ ezdİrmedİm kendİmİ dedİ . Ve haftaya pazar gelİyor allah kısmet ederse.

ayy canım benım gözünüz aydınnn hayırlısıyla kavusun bakalımmm:lepi::nazar:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa. bediş benım çaldırmama gerek kalmadan kalkmış ..... yok yoksa hiç uyumadınmı .......aaa .

günaydınnnnn.

nazlı dün akşam biraz fazla olmuş canım gerçekten akşamları az ye tatlım ama hiç yememezlik etme sakın .....sengözlerimebaksanab

kızlar ben regl oldum baya bi gecikmişti size demedim ama . sakın yoksa demeyim . :1shok: 3 veled dogurmuş 1de düşürmüş bitri olarak olup olmadıgını anlarım . bişi yoktu sadece geçen ay sıkıntı geçirmiştimya 10 erken olmuştu o düzenimi bozdu galibe bu ayda 1 hafta sonra oldu . aslında tekrar aynı gününde düzene girdi . malum kasık agrılarıyla birlikte ....:delphin:

asıl haberimde . ıhım ıhım 64.5 kiloyummmmmmm:teytey::sm_cool:

günaydın aebenım asim elsecimmm

bugün herkesi şasırttım ha ama varya uykum çok kötü üşüdüm msn işi bitince yatasım var sıcacık

Back
X