Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın kızlar..nazlım simoşum dün gece okuyamadım ben misafirim vardı yorgunluktan bayılmışım valla gece onlar gidince okumayı planlıyodum bugün artık hallederiz geri kalanını,bu arada hayret sayfalar akıp gitmemiş

Wuhuuuuuu kızlarcığım gökhan arkadaşlık isteğimi kabul etmiş sevgilisinin resimleri de var kıskançlıktan öleceğim şimdi

:76: :78: :79: :81: :82: :85::85: :86: :87: :89: :90: :92: :93: :94: :95: :96: :97: yeni smiller harika olmuş

:))) cnm ya sağol ama dün yattım öğleden sonra bir kalktım saat 5 sonrada yemek filan derken çok zor kendime geldim sersemleşmişim iyice
Pis adam hem suçlu hem güçlü
hiç güleceğim yoktu simoşum yaa
simoşum Allah seni kötülerle karşılartırmasın daha doğrusu kimseyi karşılaştırmasın ama yaşamadanda bilinmez birde ben hep bunu derim
kadın veya erkek farketmez dışardan çok iyi görünürler ama dört duvar arasında çok farklılardır birbirilerine karşı yani tek taraflı dinlemek olmuyor özellikle karı kocaların sorununu çokta büyük konuşma sana tavsiyemm cnm
cnm ya çok geçmiş olsun gerçektende dendiği gibi kimsenin hayatı dört dörtlük geçmez ama en güzeli evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün rabbim hiç yaşatmasın böyle sıkıntılar kimseye
bu cumadan çokta ümitli değilim kızlar cuma cumartesi pazar düğünler yüzünden çok düzensizdi.geçen haftayla aynı çıksa kilom bu bile beni mutlu edecek
sorma denizim aynı durumdayım artı çıkmasam iyi hiç diyet filan yapmadım dikkatte etmedim
inanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
Dünde dogum günümdü montiye yazdım ama buraya fırsat bulamamıştım ...
nice mutlu yıllara cnm Allah uzun ömürler nasip etsin
geçmiş olsun cnm havalardan olsa gerek herkes hasta dikkat et kendine
şimdiden iyi tatiller güle güle git gel inşlah cnm
Wuhuuuuuu kızlarcığım gökhan arkadaşlık isteğimi kabul etmiş sevgilisinin resimleri de var kıskançlıktan öleceğim şimdi

oda kimkii anlamadum :26:

herkese merabalar çıtırlar
ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti :))
şimdide çıkmalıyım yemek geldi fırından sofrayı kurmalıyım çocuklar için
onlar gitsinde gelipte anlatacaklarım var dün çok güzel bişey yaşadım:))
büyük bir tevafuk tu gerçekten
hadi şimdilik byee

:94: :92: ben bunlara koptum nihahahha

enee bak şimdi insanı meraklandırıp gidiyo hatun gelinceye kadar meraktan çatla :97:

merabalar ben geldummmm
yemeğimi yedum yarın kesin artı çıkcam çünkü üstüne birde regl oldum
fena şiş karnım sankim 5 aylık hamileyumm neyse kısmet diyeyum
belki gerçektur dimi kızlar hamilelik yanee şaka şaka
gel gelelim dün yaşadığım olaya
ben 5 yıl bursa karacabeyde oturdum ya orda çok güzel dostluklarım oldu
ordan aniden tayin isteyince özellikle çok sevdiğim bir dostumu görmeden
geldim ama kendisine mesaj bıraktım sonrada telefonum filan değişince
onun telide gitti birde benim kafam o zamanlar tam terelelli yaa telefon nosunu diğer
hatta geçirmedim aylardır onları arıyorum ulaşmak için hatta çocuklarını facede aradım bulamadum
geçen gün kaybedipte sonrada bulduğum eski ajandamda eşinin cep numarasını buldum
ve dün aradım yanlış numara çıktı kendi kendime dedimki eşim akşam gelsi 118 den arar
öğrenmeye çalışırım (daha önceden 118 den bulacağım nedense aklıma gelmedi )
eşim geldi ama evde durmadı arkadaşlarıyla yemeğe gittiler bir baktım
telefonumuz çaldı ev telefonu oğlum konuştu anne seni istiyor biri dedi kim dedim
bilmiyorum dedi bende konuştum önce tanıyamadım eski bir dost dedi sonra adını
söyleyince şok oldum çok şaşırdım ne büyük bir tevafuk dedim bende bugün eşinin nosunu aradım yanlış dendi
akşam eşim gelince ben seni bulcaktım bana dediki ben senden önce davrandım:)))) çok özlediğini ve
beni hiç unutmadığını söyleyince ne kadar mutlu oldum dedimki demekki kalp kalbe karşıymış
çokmu ayrıntılı anlattum nedürrr ama çok mutluyum yaaaaa

naz cnm sabahtan beri hep sorcamda kısmet olmadı
kime niçin okuyoruz anlamadım bişeylermi kaçırdım ben

zilanım böyle güzel dostluklar edinmiş olman ne güzel .
benim için 4444 adet SALAT-İ TEFRİCİYYE okuyoruz gülüm . eşimle birlikte yuvamızda huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamamız ve benim için hayırlı olacaksa ayrı bir eve çıkmayı diledim canım . ALLAH hepimizin gönlüne göre olanların hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH .

merhaba kızlar çok yogunum anca gelebildim nazcım bendende 250 ekla canım Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…