Abdestli okumak bence daha iyi ablacığım
günaydın kızlarr
:))) cnm ya sağol ama dün yattım öğleden sonra bir kalktım saat 5 sonrada yemek filan derken çok zor kendime geldim sersemleşmişim iyicesağol aplaaammmm
Can yücelin sevdiğim ve gerçektende böyle olmak gerek dediğim yazısıdır.
Ve bir kadın olarak hemen hemen hepsini yapmaya çalışırım
ama tasbii eşiminde miraycığımın yazdığı gibi bir erkek olduğunu atlamamak gerek.
Her şey karşılıklı AŞK TEK KİŞİLİK DEĞİLDİRKİ.
fazla kopma işleri hallet buraya gel rapor et neler yaptığını
hiç güleceğim yoktu simoşum yaaPis adam hem suçlu hem güçlü
simoşum Allah seni kötülerle karşılartırmasın daha doğrusu kimseyi karşılaştırmasın ama yaşamadanda bilinmez birde ben hep bunu derimNasıl nasılllllllllll? Evinde yakalamamışmı? Yahu safiş Aldatma Aldatmadır Yaaaaaaaa...
Bunun cinsi si, beyni, fiziki si olurmu, BAŞKASINA YÖNELME VARSA,SEVGİ BİTMİŞTİR... Merak diyerek bastıramaz bu olayı adam, boğazına düğümlerler onun o merakını, herkes merakmı ediyor? Ben etmiyorum? O da etmesin
cnm ya çok geçmiş olsun gerçektende dendiği gibi kimsenin hayatı dört dörtlük geçmez ama en güzeli evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün rabbim hiç yaşatmasın böyle sıkıntılar kimseyeCanım elbette zor günlerdi uzun süre (yaklaşık 2 yıl) atamadım üzerimden psikolojisini...
Şimdi unuttum hayır unutmadım ama onunlada yaşamıyorum tabikide çok derindi aldığım yara ve kabuk bağlamış şekilde durur en derinimde... Birisi es kaza dokunursa yarama kanamaya başlar tekrar.... Allah kimseye yaşatmasın....
Ben o kadar kör aşık oldum öyle tutkulu sevdimki, herkes bana hayırlısı değilmiş seni hak etmemiş derken ben: hayırsız olsaydıda yine o olsaydı dediğimi bilirim....
Şimdi salaklıkmış demiyorum evet yaşadığım aşk büyüktü onunki olmasada ben kendim çok büyük bir aşk yaşadım ve yaşattım pişmanmıyım değilim....
Arkama baktığımda gülmüyorumda o günlere, sadece içimde bir şeyler cız ediyor....
Ayyy neyse bunaltmayayım sizleride konu nerden nereye geldi yaaa....
Yapacağımız tek şey Bizi yaradandan herşeyin hayırlı olanını istemek.....
sorma denizim aynı durumdayım artı çıkmasam iyibu cumadan çokta ümitli değilim kızlar cuma cumartesi pazar düğünler yüzünden çok düzensizdi.geçen haftayla aynı çıksa kilom bu bile beni mutlu edecek
nice mutlu yıllara cnm Allah uzun ömürler nasip etsininanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
Dünde dogum günümdü montiye yazdım ama buraya fırsat bulamamıştım ...
geçmiş olsun cnm havalardan olsa gerek herkes hasta dikkat et kendinemerhabalar kızlar.
dün okudum ama yazamadım.öğlene kadar yataktan kalkamadım.aşırı halsizdim.
bugün daha iyiyim çok şükür.2 aydır adet görmüyorum.stresim had safhada.
doktorunda bulunduğum şehirde değil.yani şu anda muayene olamıyorum.bayramdan 1-2 gün önce gidebilirim ancak.
ne diyete ne spora odaklanabiliyorum.
şimdiden iyi tatiller güle güle git gel inşlah cnmkızlar ben pazartesi günü yıllık izine çıkacağım ve dönüşüm bayram sonrası 22 kasım pazartesi günü olacak yani tam 2 hafta aranızda olamayacağımhem sizleri çok özlüyorum hem de burası benim motive kaynağım olduğu için kilo alıyorum sizden ayrı kalınca bu bağlamda çok üzülüyorum ama ailemden de ayrı tek başıma yaşıyorum geçen bayram falan nöbetim vardı bu bayram en azından onların yanında olacağım memlekette arkadaşlarımı falan görürüm
Wuhuuuuuu kızlarcığım gökhan arkadaşlık isteğimi kabul etmişsevgilisinin resimleri de var kıskançlıktan öleceğim şimdi
herkese merabalar çıtırlar
ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku anca bitti :))
şimdide çıkmalıyım yemek geldi fırından sofrayı kurmalıyım çocuklar için
onlar gitsinde gelipte anlatacaklarım var dün çok güzel bişey yaşadım:))
büyük bir tevafuk tu gerçekten
hadi şimdilik byee
şuan için 2699 sayımız
naz cnm sabahtan beri hep sorcamda kısmet olmadı
kime niçin okuyoruz anlamadım bişeylermi kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?