Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde hep böyle olur ya ben telepati denen şeye inanıyorum galiba sanırsam ne zaman birini aklımdan geçirsem bi arıyım desem ya o beni arar ya bi yerde karşılaşırız çok ilginç :97:

zilan ne hoş bi tevafuk olmuş senin adına çok sevindim canım

safiş bak bunlar tam senlik :92: ayy çok tatlılar yaaa

naz cnm eğer kaldıysa bana yazın gerisini ben bu hafta iyi olmadığımdan kaçırmışım kusura bakma cnm yoksa bende okurdum ama yine söylüyorum eğer eksik varsa ben tamamlıyayım cvp bekliyom cnm

kızlar bayrama 11 gün 10:02 zaman kaldı hedeflerine ulaşmak isteyen 6. takımın çıtır bayanları ne kadar iradeli ve azimli oldugumuzu herkese gösterelimmmm :86: :89:

evet cnm çok güzel dostluklarım oldu yıllardan sonra buldu beni:))
ha bu arada şu dilediğin dilekte benim de emeğim olsun çorbada azda olsa tuzumuz bulunsun dimi:))
benimde hep böyle olur ya ben telepati denen şeye inanıyorum galiba sanırsam ne zaman birini aklımdan geçirsem bi arıyım desem ya o beni arar ya bi yerde karşılaşırız çok ilginç :97:
:))) biz yıllardan sonra bulduk birbirimizi

tşk ederim cnm bu yaz inşlah bursaya gelicem belki senide görürüm denizim

Canın sağolsun canım

Ne güzel canım, dostlukların kıymetini bilirim ben hep, insan kaybetmemeye çalışırım

Ay ben bunları beyaz bayrak zannettim, zeytin dalı anlamında-barışalım manasında yapmışlar zannettim ahahaha azıcık içime fesatlık yerleştirmek istiyorum yaaaa, meğerse çamaşır sallıyorlarmış dikkatli bakınca anladım

naz cnm eğer kaldıysa bana yazın gerisini ben bu hafta iyi olmadığımdan kaçırmışım kusura bakma cnm yoksa bende okurdum ama yine söylüyorum eğer eksik varsa ben tamamlıyayım cvp bekliyom cnm

Az kaldı zilancığım sağol :82:

merhabalar kızlar.
dünkü aktivitemi yazayım söz verdiğim gibi.
1 saat pedal çevirdim.
bugünkü aktivitemede az sonra start veriyorum.
akşam menümle birlikte yazarım.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…