merhaba kızlar çok yogunum anca gelebildim nazcım bendende 250 ekla canım Allah kabul etsin inşallah
merabalar ben geldummmm
yemeğimi yedum yarın kesin artı çıkcamçünkü üstüne birde regl oldum
fena şiş karnım sankim 5 aylık hamileyummneyse kısmet diyeyum
belki gerçektur dimi kızlar hamilelik yaneeşaka şaka
gel gelelim dün yaşadığım olaya
ben 5 yıl bursa karacabeyde oturdum ya orda çok güzel dostluklarım oldu
ordan aniden tayin isteyince özellikle çok sevdiğim bir dostumu görmeden
geldim ama kendisine mesaj bıraktım sonrada telefonum filan değişince
onun telide gitti birde benim kafam o zamanlar tam terelelli yaatelefon nosunu diğer
hatta geçirmedim aylardır onları arıyorum ulaşmak için hatta çocuklarını facede aradım bulamadum
geçen gün kaybedipte sonrada bulduğum eski ajandamda eşinin cep numarasını buldum
ve dün aradım yanlış numara çıktı kendi kendime dedimki eşim akşam gelsi 118 den arar
öğrenmeye çalışırım (daha önceden 118 den bulacağım nedense aklıma gelmedi )
eşim geldi ama evde durmadı arkadaşlarıyla yemeğe gittiler bir baktım
telefonumuz çaldı ev telefonu oğlum konuştu anne seni istiyor biri dedi kim dedim
bilmiyorum dedi bende konuştum önce tanıyamadım eski bir dost dedi sonra adını
söyleyince şok oldum çok şaşırdım ne büyük bir tevafuk dedim bende bugün eşinin nosunu aradım yanlış dendi
akşam eşim gelince ben seni bulcaktım bana dediki ben senden önce davrandım:)))) çok özlediğini ve
beni hiç unutmadığını söyleyince ne kadar mutlu oldum dedimki demekki kalp kalbe karşıymış
çokmu ayrıntılı anlattum nedürrrama çok mutluyum yaaaaa
evet cnm çok güzel dostluklarım oldu yıllardan sonra buldu beni:))zilanım böyle güzel dostluklar edinmiş olman ne güzel .
benim için 4444 adet SALAT-İ TEFRİCİYYE okuyoruz gülüm . eşimle birlikte yuvamızda huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamamız ve benim için hayırlı olacaksa ayrı bir eve çıkmayı diledim canım . ALLAH hepimizin gönlüne göre olanların hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH .
:))) biz yıllardan sonra bulduk birbirimizibenimde hep böyle olur ya ben telepati denen şeye inanıyorum galiba sanırsamne zaman birini aklımdan geçirsem bi arıyım desem ya o beni arar ya bi yerde karşılaşırız çok ilginç :97:
zilan ne hoş bi tevafuk olmuş senin adına çok sevindim canım
safiş bak bunlar tam senlik:92: ayy çok tatlılar yaaa
tünaydın kızlar..nazlım simoşum dün gece okuyamadım ben misafirim vardı yorgunluktan bayılmışım valla gece onlar gidince okumayı planlıyodum bugün artık hallederiz geri kalanını,bu arada hayret sayfalar akıp gitmemiş
kızlar bayrama 11 gün 10:02 zaman kaldı hedeflerine ulaşmak isteyen 6. takımın çıtır bayanları ne kadar iradeli ve azimli oldugumuzu herkese gösterelimmmm :86: :89:
2699 + 1000 + 100 = 3799
simoşum arkadaşlarımın okuduklarınıda ekledim
merabalar ben geldummmm
yemeğimi yedum yarın kesin artı çıkcamçünkü üstüne birde regl oldum
fena şiş karnım sankim 5 aylık hamileyummneyse kısmet diyeyum
belki gerçektur dimi kızlar hamilelik yaneeşaka şaka
gel gelelim dün yaşadığım olaya
ben 5 yıl bursa karacabeyde oturdum ya orda çok güzel dostluklarım oldu
ordan aniden tayin isteyince özellikle çok sevdiğim bir dostumu görmeden
geldim ama kendisine mesaj bıraktım sonrada telefonum filan değişince
onun telide gitti birde benim kafam o zamanlar tam terelelli yaatelefon nosunu diğer
hatta geçirmedim aylardır onları arıyorum ulaşmak için hatta çocuklarını facede aradım bulamadum
geçen gün kaybedipte sonrada bulduğum eski ajandamda eşinin cep numarasını buldum
ve dün aradım yanlış numara çıktı kendi kendime dedimki eşim akşam gelsi 118 den arar
öğrenmeye çalışırım (daha önceden 118 den bulacağım nedense aklıma gelmedi )
eşim geldi ama evde durmadı arkadaşlarıyla yemeğe gittiler bir baktım
telefonumuz çaldı ev telefonu oğlum konuştu anne seni istiyor biri dedi kim dedim
bilmiyorum dedi bende konuştum önce tanıyamadım eski bir dost dedi sonra adını
söyleyince şok oldum çok şaşırdım ne büyük bir tevafuk dedim bende bugün eşinin nosunu aradım yanlış dendi
akşam eşim gelince ben seni bulcaktım bana dediki ben senden önce davrandım:)))) çok özlediğini ve
beni hiç unutmadığını söyleyince ne kadar mutlu oldum dedimki demekki kalp kalbe karşıymış
çokmu ayrıntılı anlattum nedürrrama çok mutluyum yaaaaa
merhaba kızlar çok yogunum anca gelebildim nazcım bendende 250 ekla canım Allah kabul etsin inşallah
Kalanını bölüşelim bu akşam için ikimiz olurmu
Ne güzel canım, dostlukların kıymetini bilirim ben hep, insan kaybetmemeye çalışırım
zilan ne hoş bi tevafuk olmuş senin adına çok sevindim canım
safiş bak bunlar tam senlik:92: ayy çok tatlılar yaaa
banada ayırın mutlaka söyleyin okuyayım ne kadar gerekiyorsa
naz cnm eğer kaldıysa bana yazın gerisini ben bu hafta iyi olmadığımdan kaçırmışım kusura bakma cnm yoksa bende okurdum ama yine söylüyorum eğer eksik varsa ben tamamlıyayım cvp bekliyom cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?