Abla dün sabah tartıldım 88di. 87.99a razıydımDilegin tutmus demekki cnm :)) tebrik ederim cok güzel eksi
Teşekkür ederim cnmTbrkler canim cok iyi
Bundan sonra birazdaha dikkat et o zaman cnm :)) az degil, ama doğru şeyler ye :)Çok oldu abla ya turşu, helva, tatlı, poğaça, çikolataben artı çıkacam diye tırstım ama bu da iyi şükür
Hosgeldin cnmADINIZ:Kullanıcı adıPenguen
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:70.1
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Memur
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamur işi ve tatlıyı çok sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZCO'luyum göbek bölgesinden alıyorum kiloyu büyük oranda rahatsız oluyorum bu durumdan
evet inşallah 6 ay geçti kaldı 2.5 yıl çabuk geçer umarım.Burasıda güzel ama kendi memleketim burnumda tütüyorCok uzaklara gitmissin canim atama ile gittin galiba yazin gelirsin insallah tatillerde
Totelde 1 kiloyu geçmiş işte :)))Abla dün sabah tartıldım 88di. 87.99a razıydımbu sabah 87.45i gördüm. 1 gecede 1 kilo veremesem de yarım kilo vermişim
Eksi gelmissin tebrik ederim canim
Ohhh şükür eksi gelmişsin cnm, tebrikler
Atanması 3 yıl mı 18 ay değil mievet inşallah 6 ay geçti kaldı 2.5 yıl çabuk geçer umarım.Burasıda güzel ama kendi memleketim burnumda tütüyor
Akşam ki kabagı yemeyecektim daha fazla eksi gelirdim wc yokEksi gelmissin tebrik ederim canim
Çok tatlısın abla ya seni de tebrik ederimOhhh şükür eksi gelmişsin cnm, tebrikler
Kabak arti yapmazki wc yok diyosun bide karin kasi diyosun daha ne olsunAkşam ki kabagı yemeyecektim daha fazla eksi gelirdim wc yokbirde karın kaslarım çıktı geçen sene bu zamanlar vardı şimdi çıkmış
Çok tatlısın abla ya seni de tebrik ederim
eş durumu tayininden geldik 2 yıl zorunlu hizmet ama 1 yıl uzatmayı düşünüyoruz kızımın ilkokulu burda bitsin diyeAtanması 3 yıl mı 18 ay değil mi
1,5 yıl sonra tercih yaparak memleketine tutabilirsin inş :)
Bende memurum :) burada memurlar çok
Cok guzel eksi tebrik ederim cnm
Korumada eksi görmen cok güzel cnm
Sensin tatliÇok tatlısın abla ya seni de tebrik ederim
Biliyorum ama yoğurtla daha rahat ederdimKabak arti yapmazki wc yok diyosun bide karin kasi diyosun daha ne olsun
Hoşgeldin canım aramıza umarım hedefine bir an önce varırsıneş durumu tayininden geldik 2 yıl zorunlu hizmet ama 1 yıl uzatmayı düşünüyoruz kızımın ilkokulu burda bitsin diye
HoşgeldinADINIZ:Kullanıcı adıPenguen
YAŞINIZ:32
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:70.1
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Memur
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamur işi ve tatlıyı çok sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZCO'luyum göbek bölgesinden alıyorum kiloyu büyük oranda rahatsız oluyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?