• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eki Görüntüle 2786240

96,600 - 95.800 = 800 /61 = x 100 = 1,31

Ya ne güzel 94 e düşmüştüm dün afedersiniz.seyini çıkardım çikolatalar ekmekler yemekler.... Bana 1.5 kg olarak dönmüş bir günde nasıl oluyor aklım almadı çok üzgünüm kızlar.
Cok az yiyip birden karbon yuklemesi olunca cok normal cnm 😐
Birazdaha saglikli dengeli beslenmeye calis
Sağol tatlım darısı başına. 6 lara gelmedim daha.😍
Haaa haaa Allah söyletti demekki 😂😂😂

Ben 7 lere de razıyım 😁

Günaydın kızlar
Geçen hafta 75.800
Bu hafta 75.600
Eksi 200
Az ama olsun Artı gelmediğime çok sevindim ben
Akşama dogru yine tartılırım ona göre yazarsın Zipzip- Zipzip- kaptanım
Canım eksi olmak bile güzel geçen haftaki 4 kg dan sonra.
Tebrikler canım 👏👏👏

Bildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor

Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333

Kaptanım ben izne mi çıksam mezun mu olsam sence 🤔 İzne çıkarsam listeye girmek için uğraşırım ama mezun olursam halim harap :olamaz:

Eklentiler

• 7E8D62ED-521E-4B61-AA7A-961644EA2621.webp
    7E8D62ED-521E-4B61-AA7A-961644EA2621.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 18
Bildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor

Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333

Kaptanım ben izne mi çıksam mezun mu olsam sence 🤔 İzne çıkarsam listeye girmek için uğraşırım ama mezun olursam halim harap :olamaz:
Vayy madam tebrikler🤩

Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333

Sabiti kırmişsin cnm 😍😍😍ekside cook guzell 😍😍

Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333

Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🤩🤩🤩

Izne ayrilirsan 3 ayda dönebilirken ,mezun olunca 6 ay oluyor bu sure canım sen nasil istersen 🥰🥰

Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333

😍😍😍😍😍

Back
X