- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tartı öncesi abartmak ne saçma hareket..Bugünden itibaren saglikli menulerini bekliyoruz canım
Hafta ici kendini cok ac biraktin ondan dolayi hemen arti olarak dönüş yapti sana
Kuzum bir dahaki hafta daha dikkatli olursun cuma akşamı yersin çikolata yiyeceksen eğer.Zaten tartı öncesi abartmak ne saçma hareket..![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim cok guzel eksin![]()
Cok az yiyip birden karbon yuklemesi olunca cok normal cnmEki Görüntüle 2786240
96,600 - 95.800 = 800 /61 = x 100 = 1,31
Ya ne güzel 94 e düşmüştüm dün afedersiniz.seyini çıkardım çikolatalar ekmekler yemekler.... Bana 1.5 kg olarak dönmüş bir günde nasıl oluyor aklım almadı çok üzgünüm kızlar.
Haaa haaa Allah söyletti demekkiSağol tatlım darısı başına. 6 lara gelmedim daha.![]()
Canım eksi olmak bile güzel geçen haftaki 4 kg dan sonra.Günaydın kızlar
Geçen hafta 75.800
Bu hafta 75.600
Eksi 200
Az ama olsun Artı gelmediğime çok sevindim ben
Akşama dogru yine tartılırım ona göre yazarsınZipzip- kaptanım
Ben daha kilo bildirimi yapmadım ama tebriklik olurum inşallahTeşekkürler canım. Ben de seni tebrik ederim.Ben daha yeni bakıyorum durumlara.

Vayy madam tebriklerBildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor
Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333
Kaptanım ben izne mi çıksam mezun mu olsam senceİzne çıkarsam listeye girmek için uğraşırım ama mezun olursam halim harap
![]()
Eksisin canım. Ondan dedim. Bakacağım inşallah ilk fırsatta.Ben daha kilo bildirimi yapmadım ama tebriklik olurum inşallah![]()
Sabiti kırmişsin cnmBildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor
Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333
Kaptanım ben izne mi çıksam mezun mu olsam senceİzne çıkarsam listeye girmek için uğraşırım ama mezun olursam halim harap
![]()
Eksin çok güzel tebrik ederim canımBildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor
Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333
![]()
Keske abla buda benim sınavımBazi kisiler nankörlük yapmayip, haddini bilmesi lazim![]()
Belki arti olmiyacakEksin çok güzel tebrik ederim canım
Izne ayrilirsan 3 ayda dönebilirken ,mezun olunca 6 ay oluyor bu sure canım sen nasil istersen![]()
Bildirim yapıp kaçayım yatılı misafirim gelecek de hazırlık yapıyorum fırsatım olmuyor
Geçen Hafta = 67.5
Güncel = 66.6
Fark = 0.9
Yüzde = 1.333
![]()
Tebrik ederim rakip bende 900 verdim bu haftaGeçen hafta cuma 80,8 kg.
Bu cuma 79,9 kg.
Fark 900 gram eksi
Oran 1,114
Yeni tartı kilom 79,7 kg.
Bundan sonra yeni tartı ile bildirim yapacağım. (Kırmızı olan)
Eksi olmasi durumunda her ikisinde de beklemeden listeye girebilirBelki arti olmiyacak![]()
Tebrikler canım
Tebrikler canım