• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kızlar bu akşam telefonum kapandı durduk yere o kadar canım sikildiki anlatamam hafta sonuda girdi araya diyorum kendi kendime ben listeye girdim nasıl haber vericem gruba üstelik telefonu eşim geçen hafta verdi bana çok temiz kullanır bendeyken geçen pat yere düştü. Görümcem diyo ana ekran kırılmıştır yemin ediyorum elim ayağım tutmadı demin. Eve çıktım garantisini buldum pazartesi veririm dedim servise, sonra ses açma kapatma tuşuna bastim resetledi galiba açıldı o kadr çok sevindim ki buraya gelemesem çok mahcup olurdum ... Allah yüzüme baktı şükür
2. Olduk galiba tebrik ederim hepinizi ☺️☺️😚😚
O telefon kapanma benim de basima geldi hatta telefonu sıfır alip eve geldim uc gun sonra kapandi nasil korktum ama anlatamam :))

Teşekkür ederim, bu hafta ben de hiç takıma ve rakiplere konstre değildim, telefon değişikliğinden ötürü, kısmet böyle olmuş. Daha kıran kırana yarışlarda buluşmak üzere😀
Aynen bende bu hafta biraz yoğundum buluşuruz inşallah :KK9:
Bugün listeye girdim diye kacamak yapmadim :))

19.subat cuma

Sabah
Sade kahve

12.30
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 zeytin
2 tk şekersiz fistik ezmesi
Domates, dereotu
1 çavdar sandwich ekm.

15.30
Yogurt
1 avuc kuruyemis
1 avuc yaban mersini

18.45
4 dilim firinda brokoli
Yogurt

Birazdan sütlü kahve icecem

Su 3 lt olur
Kaptanım havai fişek getir :21:
Afiyet olsun :KK5:

O telefon kapanma benim de basima geldi hatta telefonu sıfır alip eve geldim uc gun sonra kapandi nasil korktum ama anlatamam :))
Ya berbat bı korku yepyeni bı telefon üstelik bugün listeye girdim diyorum nasil haber vericem resmen tutustum 😁😁
Kaptanim ödülde çok gzuel olmuş çok teşekkür ediyorum sana 😁😚😚

Ya berbat bı korku yepyeni bı telefon üstelik bugün listeye girdim diyorum nasil haber vericem resmen tutustum 😁😁
Kaptanim ödülde çok gzuel olmuş çok teşekkür ediyorum sana 😁😚😚
Yaa sorma bende diyorum takima nasil yazacam bir kac defa daha yaptı ama uzun zamandir kapanmadi nazar degmesin kapanmaz insallah🤭🤭🤭

Sabah saat 9.00
2 zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Birazcık peynir
Birazcık omlet
2 dilim tb ekmek

Ara =13.00
İki haşlanmış yumurta
1 dometez
1 salatalık
İki dilim tb ekmek

Rezene çayı

Akşam=3 4 kaşık yoğurt
İki dilim tb ekmek

2 litre su

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Yemek yemedin sanirim aksam🙄
Bugün listeye girdim diye kacamak yapmadim :))

19.subat cuma

Sabah
Sade kahve

12.30
1.5 yumurtali omlet
Peynir
1 zeytin
2 tk şekersiz fistik ezmesi
Domates, dereotu
1 çavdar sandwich ekm.

15.30
Yogurt