• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

D Dileksnr canım benim bende çok çok tebrik ediyorum azmettin başardın guzel kadin ... Bırakma burayı ozleriz😁😚😚☺️
Teşekkür ederim bitanecim güzel kalplim😘😘
Hiç bırakırmıyım buralardayım bende özlerim sizi inşallah sende hedefine ulaşacaksın en kısa zamanda 🤗❤❤
D Dileksnr canım tebrikler 🎊🎈🎉 mezuniyetin hayırlı olsun darısı hepimize inşallah
Çok teşekkür ederim canim benim😘😘
amin🤲 sizde hayırlısıyla mezun olcaksınız inşallah 🤗🤗
Canım ne güzel kilolar gitmiş.
Tebrikler 👏
Mezuniyet in hayırlı olsun canım ❤️🥰
Evet abla şükür bu günlere daha vereceğim 10 kilom var onuda vereceğim inşallah 🤗
Çook teşekkür ederim ablacım😘😘❤❤

Yeni başladıysan eğer Kan ter içinde kalabilirsin😇 spor öncesi sonrası beslenmede etkileyebilir Ama uzun süredir yapıyorsan bencede değiştirilmeli hatta o videoyu 2 mile yapıp son 15 dk farklı spor yaparsan hem spor alışkanlığında artar😻 Ama lesliede çok belirgin eksi görülmez bir süre daha devam edip farklı spor videolarına başlayabilirsin bende öyle ilerlemiştim😽
Cevap için teşekkürler canım :)) terlememin beslenmeyle ilgisi yok,yemekten 2,5 saat snra yapıyorum çünkü. Önceden eliptik bisikletim vardı,kardiyo için çok iyiydi ama kırıldı.2-3 aydır falan leslie yapıyorum. Dizimde problem olduğu için her tür video da bana uymuyor maalesef (zıplamalı ya da diz üstüne oturacqk şekilde hareket edemiyorum).Ben biraz leslie videolarını değiştireyim öyleyse,umarım işe yarar.Farklı video tavsiyelerin varsa onlara da açığım,teşekkürler 🤗🥰

Back
X