- 24 Haziran 2016
- 7.567
- 26.594
- 548
Kız bende sasrdjm iki rakip görünce neyse cumaya Allah kerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bende sasrdjm iki rakip görünce neyse cumaya Allah kerim
Times katılmadı o yüzden bana iki rakip vermiş kaptanım :)Kız bende sasrdjm iki rakip görünce neyse cumaya Allah kerimşimdiden gardimi aldım

Belli olmazki o bende iki gün erken oldum yeri geldi bir hafta geç oldum eğer şüphen vars abekle bı hafta test yapTimes katılmadı o yüzden bana iki rakip vermiş kaptanım :)
Şimdiden salatalık kürü yaptım Regl de olamadım 1 gün geçikti hamile miyim acaba diye şüpheleniyorum kendımı![]()
Bilmiyorum Regl her an olabilirim diye bekliyorum Hayırlısı olsunBelli olmazki o bende iki gün erken oldum yeri geldi bir hafta geç oldum eğer şüphen vars abekle bı hafta test yap
Amin insallahBilmiyorum Regl her an olabilirim diye bekliyorum Hayırlısı olsun![]()
Bende de basen yok. Simit var.![]()
3 müzün de boyu aynıymış=
Ben de simitçiyim![]()
Sende iyiki varsin, iyiki burda tanışmışız guzel kalplimZipzip- kaptanım teşekkür ederim hakkını helal et uğraşıyorsun burda bütün gün kafanı yoruyorsun bizim için mezun oldum ama hedefime dogru ilerleyeceğim iyiki seni tanımışım 6.takıma gelmişim bi daha daha kolay kolay kilo almam söz veriyorum
Mefkurem @birbeste @Cordeliaa
Elhan
AseliccA @timesinfinity @birazhuzurdu2008 @Elif Eylul
Ve etiket yapamadığım tüm takım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanıdım iyiki varsınız hepiniz hayırlısıyla hedeflerinize ulaşıp mezun olacaksınız
artı gelseniz ufacık bi ekside görseniz morel bozmak yok unutmayın diyet denen meret motivasyonsuz sağlanamıyor ve bu sizin elinizde daha dogrusu herşey bizim elimizde hedefime 10 kilo var ama ben bu halimi çok sevdim kendimi sıkmadan yavaş yavaş kurtulucam 10 kilodanseviliyorsunuz kendinize iyi bakın ❤❤❤❤
Sana cok kolay gelsin bitanemZuhalcim günaydın canım.
İyiyim ben.12.siniflarda yüz yüze tyt kurs eğitimi yapıyoruz sonrasında eve gelip evdeki diğer çevrim içi derslerle ugrasinca sanırım biraz yorgun düştüm. Onun dışında bir sıkıntı yok. Kilo verme işini bahara bıraktım spor olmayınca vermek çok zor. Hastalığının seyri nasıl....eşin daha iyi mi...Rabbim çabucak feraha çıkarsın sizi...
Malesef öyle olmuşuzZuhal yine rakibiz.
Hadi bakalım bu hafta ikimiz de eksideydik.
Sonucu çok merak ediyorum.
Senin koca tencereyi görünce elimdeki fincan pek ufak geldiTamam ablacım yolluyorum hemen️
️
️
️
️
️
![]()
Eğer isteğin varsa inşallah bebiştir kuzumBilmiyorum Regl her an olabilirim diye bekliyorum Hayırlısı olsun![]()
Anlamadım canım kazanan kim acabaGünaydın güzelliklermutlu ve kaçamaksız hafta sonları diliyorum.
Zipzip- kaptanım eline sağlık. Emek vermişsin yine
@Dileksnr mezuniyetin hayırlı olsun canım ne güzel fazlalıklarından kurtuldun darısı başımıza inşallah
M MissHayaLet canım merhaba rakip olmuşuz. Güzel bir hafta olur inşallah ikimiz içinde ama şimdiden söyleyeyim kazanan belli![]()
İnşallahAnlamadım canım kazanan kim acabaumarım güzel bir hafta olur
![]()
Umarım canım hadi bakalım gazamız mübarek olsunİnşallahvalla kalktım kahve içip hemen spora başlıyorum ben güne geç başlıyorum ama herşeyi tam yapıyorum umarım bu hafta 59ları görürüm
![]()
Ben de telefon kapanır resimlerimiz gider diye sürekli bilgisayara aktarıyorum resimleri üç dört ayda bir yaparımBenim öğle oldu eski telefonum.
Bir kapandı bir daha açılmadı.
Resimlerim hep gitti çok üzüldüm.
Servise götürdük onlar da tamir edemediler.
3 gün sonra da harici disk bozuldu.
Çocukların tüm ufaklık fotoğrafları gitti.
Çok üzüldük.
Hayırlısıyla sanada bebiş etsin inşallah en kısa zamandaEğer isteğin varsa inşallah bebiştir kuzum![]()
Banada ufak gelir o fincan abla koca tencereyi içerimSenin koca tencereyi görünce elimdeki fincan pek ufak geldi![]()
Gunaydin abla ❤Gunaydinnnnnn
Saglikli mutlu huzurlu bi haftasonu olsun insallah![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın güzelliklermutlu ve kaçamaksız hafta sonları diliyorum.
Zipzip- kaptanım eline sağlık. Emek vermişsin yine
@Dileksnr mezuniyetin hayırlı olsun canım ne güzel fazlalıklarından kurtuldun darısı başımıza inşallah
M MissHayaLet canım merhaba rakip olmuşuz. Güzel bir hafta olur inşallah ikimiz içinde ama şimdiden söyleyeyim kazanan belli![]()
Bende Türk kahvesini hep duble icerimBanada ufak gelir o fincan abla koca tencereyi içerim
Kan grubuna gore mi beslensen ablaBenim öyle tuhaf bi bünyem varki
Düşman başına :)))
Saglikli seyler bile şişlik yapiyor
Aksam brokoli yedim, hemen karsiligini almişim
Sonrada Zühal niye onu bunu yemiyor
Tabak tabak bakliyat, bulgur yiyenlere imreniyorum:)))
Kabak neyime yetmiyor benim![]()
Aylincim çok teşekkür ederim canımKolay gelsin canım.
Çok yoğunsun. Ben bu yıl kurs almadım.
Küçük kızımla ilgilenmek istedim.
Sağ olsun müdürüm de anlayışlı karşıladı.
Ama seneye hiç affetmez bütün kursları bana yıkar.