- 2 Ekim 2019

- 3.437

- 19.030

- 128

69da anlaşalımm mıı.Tamam tamam 68den bir gr yukarı çıkmam![]()
Haha böyle konuşuoz ama bana hayal gibi gelio.İnşallah gerçek olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
69da anlaşalımm mıı.Tamam tamam 68den bir gr yukarı çıkmam![]()
Guzel menu afiyet olsun canimİyi akşamlar sabah kahvaltıda
Sucuklu yumurta
1.5 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim peynir
7 adet yeşil zeytin
Sabah kahvaltıyı geç yaptık öğlen sade Türk kahvesi içtim
Akşam 1 kase tarhana çorbası
Fırında sebze yemeği
Sarımsaklı yogurt yedim.
Temizlik yaptım 2 saatten fazla sürdü yoruldum baya
Gecmis olsun canim 73 dakikada guzel istersen dinlen bugun73 dk. Eva yaptım. 1 set daha yapacağım. Karnım çok ağrıyor. Bakalım inşallah yaparım. Niye 73 derseniz 43 dk lik ve 30 dk lik iki videoyu tamamladım.
Niye hayal olsun canım valla 2 sene önce banada 55leri görmek hayal gibi geliyordu 53 bile gördüm daha önce 16 yaşında o kilodaydım69da anlaşalımm mıı.70i tutturmaya çalışırken belki ucundan onu da görmüş olurumm
Haha böyle konuşuoz ama bana hayal gibi gelio.İnşallah gerçek olur![]()
Ağrın varsa zorlama istersen bugünlük canım,zaten güzel yapmışsın maşallah73 dk. Eva yaptım. 1 set daha yapacağım. Karnım çok ağrıyor. Bakalım inşallah yaparım. Niye 73 derseniz 43 dk lik ve 30 dk lik iki videoyu tamamladım.
Slm sevgili rakibem bu hafta kapışıyoruz bakalım kaç olacak yüzdemizGünaydın kızlar mutlu hafta sonları![]()
Evet göbek hareketleri karın kaslarını zorluyor73 dk. Eva yaptım. 1 set daha yapacağım. Karnım çok ağrıyor. Bakalım inşallah yaparım. Niye 73 derseniz 43 dk lik ve 30 dk lik iki videoyu tamamladım.
İyiiym tatlım hadi bakalım kapışalımSlm sevgili rakibem bu hafta kapışıyoruz bakalım kaç olacak yüzdemiz![]()
73 dk. Eva yaptım. 1 set daha yapacağım. Karnım çok ağrıyor. Bakalım inşallah yaparım. Niye 73 derseniz 43 dk lik ve 30 dk lik iki videoyu tamamladım.
Maşallahh kuzu sanaNiye hayal olsun canım valla 2 sene önce banada 55leri görmek hayal gibi geliyordu 53 bile gördüm daha önce 16 yaşında o kilodaydımşimdi basit geliyor bir kere basardım yine yaparım/ yaparız
![]()
Ben artıdayım izin dönüşü onu yakalasam yeter almam diyordum ama sporu gevşettim diyeti de +1 deyim malesefİyiiym tatlım hadi bakalım kapışalım![]()
Canım okulumuz çok nitelikli sayılmaz ama müdürümüz çok hırslı, iki tane seviye sınıf var ben okula gelmeden çok emek harcamış alt yapı sağlam . Benim sınıfım sözel diploma notu düşük öğrencileri buraya toplamışlar... Diğer çocuklara gösterilen ilgi bunlara gösterilmedi ben aradaki açığı kapatsinlar istiyorum. Üç beş kişi iyi bir okula girse yeter bana. İmam Hatip Lisesi' ndeyim. Paragraf konusunda bayağı iyilestiler. Yazım , noktalamayi da hallettik. Sırada dil bilgisi var. Duaların için çok teşekkür ederim.Kesinlikle canım.
Derse girince ders bitiveriyor.
Ama öncesi kaliteli ve işlevsel sorular ayarlamak çok zor.
İnşallah tüm çocuklarımız emeklerinin karşılığını alırlar.
Nitelikli okuldaysan canım daha da zor işin.
Oradakiler maşallah kurt gibiler.
Çabuk gelen çabuk gider tatlımBen artıdayım izin dönüşü onu yakalasam yeter almam diyordum ama sporu gevşettim diyeti de +1 deyim malesef
İnşallah haklısın şimdi sporla diyetle toparlarım bugün de pek parlak geçmedi sabah itibariyle geliyorum sağlamÇabuk gelen çabuk gider tatlım
Bence haftada 1 kilo ideal kalıcı olsun en iyisi![]()
Afiyet olsun canim elmali kurabiye pek olmamis ama guzel menuMenü yazmaya da başlayayım bismillahabsürt yediklerime tövbe diyerekten
Sabah: 6 zeytin, 1 k peynir, 1 dilim ekmek
A.Ö: 1 Elmalı kurabiye, 1 Türk kahve
Öğlen:4 kaşık portakallı kereviz, 1 dilim ekmek
A.Ö: 2 hurma, Türk kahve
Akşam:1 dilim antrikot ızgara, salata, yeşil mercimek çorba, 3 kaşık bulgur pilavı
Spor henüz yokZipzip- ben geliyor
Yok o tövbe kısmına dahilAfiyet olsun canim elmali kurabiye pek olmamis ama guzel menu![]()
Teşekkürler. Başla tatlım. Zamanla alışıyor insan.Maşallah o eva 25 dk da mahvediyor du beni yine başlamam lazım yapmıyorum 2 haftadır
Bana şart ama.Evet göbek hareketleri karın kaslarını zorluyorbugün tanıştım
![]()