Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 yumurta az sucuk 1 dilim beyaZ peynir 1 dilim salam 3 patates kızartması 1 dilim tb ekmekği

Ara
Türk kahvesi

Öğle
2 haşlanmış yumurta domates salatalık

Ara
2 ceviz kayısılı çay

Akşam
5 parça tavuk mangal,, salata,,, 1 bardak şalgam

Su şimdilik 2 litre

Spor 45 dk leslie N Nidsalii

Kuzucum pişi yerine 2 dilim tam buğday ekmeği yeseydin keşke. Ardında çiğ köfte ve mantı turşu takip etmiş öğünlerine salata yoğurt ayran gibi şeyler de ekle ve kuruyemis tane hesabı ceviz fındık yiyebilirsin çiğ olmak şartı ile afiyet olsun

Afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun canım kahvaltida pisi yemissin ama onun yerine tam bugday ekmegi tercih etsrn guzel olur
Aksam da cigkoftenin yaninda bol salata ayran daha guzel olurmuş
Sabah baş agrısıyla uyandım gün boyu devam etti hala arıyor sol tarafım özellikle uff
Gecmis olsun
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
O ne ki nerde satılır
Aktarda satılıyor, wc cikmak amaciyla kullaniliyor baska yararlari var mi bilmiyorum :))
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor

21/02/2021
Sabah (10.30)

-1 çay bardağı sarı leblebi
-7 tane çekirdekli kuru üzüm
-1 parça beyaz peynir
-Maydanoz,dereotu
-5 zeytin
Öğle (14.45)
-Fırında sardalya (12 tane)
-1 tane wasa
-1 kase salata
Ara (17.00)
-1 portakal
-5 çiğ kaju
Akşam (19.00)
-
1 tabak mevsim türlü (kereviz,patates,havuç,pırasa)
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru kayısı yiyeceğim.

3 litre su

-30 dk leslie boosted
-15 dk bölgesel N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul

Guzel menu ve spor afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım ya
Sagol canim
Soylemisler zaten hafta sonu oldumu pişi gibi seyler yeniyo ama tahilli ekmekler tercih etmelisin aksamda salata ayran olabilirdi afiyet olsun
Afiyet olsun
Etin yanina salata tercih etmelisin
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Canım aktardan aldım tuvalete çıkmak için doğumdan sonra böyle sorunum oldu demleyip içiyorum baya bı iyi ama karnım gur gür gidiyo
Ben doğum yaptığım dan beri bu sorunu yaşıyorum çözümü kayısı çayında buldum e oda her gün içilmez ki bebek emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…