Çok geçmiş olsun canım benim.Çöp atarken kırık bardagi görmeyip elimi boydan boya yardım çok kötü oldu saglik ocagina gidip pansuman yaptirdim
O ne ki nerde satılırKızlar geçen acı çehre çayı aldım bugünden beri tuvaletten geri gelemedim inşallah yarın eksi görürüm sabah 500 Gr kadar artidydim karnımda çok şiş
Kesinlikle abartmamaya çalıştım bide yine menü paylaşayım isterseniz ama ayıp olmasın diye paylaşmak istemedimÖnümüzde 4 gun var canim eminim artilari verip eksiye gececeksin
Kuzucum pişi yerine 2 dilim tam buğday ekmeği yeseydin keşke. Ardında çiğ köfte ve mantı turşu takip etmiş öğünlerine salata yoğurt ayran gibi şeyler de ekle ve kuruyemis tane hesabı ceviz fındık yiyebilirsin çiğ olmak şartı ile afiyet olsunİyi akşamlar sabah kahvaltım
1, 5 yumurta haşlanmış 5 tane siyah zeytin 2 dilim peynir 2 tane pişi
Öğlen sade Türk kahvesi
Akşam 4 tane çiğköfte 2 kaşık mantı biraz turşu 30 dk yürüyüş 10 dk spor hareketi
Afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun canım kahvaltida pisi yemissin ama onun yerine tam bugday ekmegi tercih etsrn guzel olurİyi akşamlar sabah kahvaltım
Öğlen sade Türk kahvesi
Akşam 4 tane çiğköfte 2 kaşık mantı biraz turşu 30 dk yürüyüş 10 dk spor hareketi
Gecmis olsunSabah baş agrısıyla uyandım gün boyu devam etti hala arıyor sol tarafım özellikle uff
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Aktarda satılıyor, wc cikmak amaciyla kullaniliyor baska yararlari var mi bilmiyorum :))O ne ki nerde satılır
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Tamam canım bugun paylasma o zamanKesinlikle abartmamaya çalıştım bide yine menü paylaşayım isterseniz ama ayıp olmasın diye paylaşmak istemedim
Canım aktardan aldım tuvalete çıkmak için doğumdan sonra böyle sorunum oldu demleyip içiyorum baya bı iyi ama karnım gur gür gidiyoO ne ki nerde satılır
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım ❤21/02/2021
Sabah (10.30)
-1 çay bardağı sarı leblebi
-7 tane çekirdekli kuru üzüm
-1 parça beyaz peynir
-Maydanoz,dereotu
-5 zeytin
Öğle (14.45)
-Fırında sardalya (12 tane)
-1 tane wasa
-1 kase salata
Ara (17.00)
-1 portakal
-5 çiğ kaju
Akşam (19.00)
-1 tabak mevsim türlü (kereviz,patates,havuç,pırasa)
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru kayısı yiyeceğim.
3 litre su
-30 dk leslie boosted
-15 dk bölgesel N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul 
Teşekkür ederim kaptanımGuzel menu ve spor afiyet olsun canım ❤
Afiyet olsunSabah, bir dilim omlet 1 dilim peynir 6 zeytin bir tabak yeşillik 1 domates 1 salatalık 2 çavdar ekmeği 1 tk tahin bir bardak çay.
Ara bir sütlü tarcınlı kahve 1 kare bitter 2 badem 3 fındık 2 kuru kayısı.
Akşam2 dilim çavdar ekmeği 2 ızgara köfte 1 büyük tabak salata bir tabak yeşil mercimek bir kase yoğurt.
Aslında 3 öğün yapacaktım temizlikten fırsat bulamadım.
Su 2 litre oldu 3,5 tamamlarım.
Zipzip- E Elif_Eylul 
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım ya
Soylemisler zaten hafta sonu oldumu pişi gibi seyler yeniyo ama tahilli ekmekler tercih etmelisin aksamda salata ayran olabilirdi afiyet olsunİyi akşamlar sabah kahvaltım
Öğlen sade Türk kahvesi
Afiyet olsun
Etin yanina salata tercih etmelisin
Afiyet olsun21/02/2021
Sabah (10.30)
-1 çay bardağı sarı leblebi
-7 tane çekirdekli kuru üzüm
-1 parça beyaz peynir
-Maydanoz,dereotu
-5 zeytin
Öğle (14.45)
-Fırında sardalya (12 tane)
-1 tane wasa
-1 kase salata
Ara (17.00)
-1 portakal
-5 çiğ kaju
Akşam (19.00)
-1 tabak mevsim türlü (kereviz,patates,havuç,pırasa)
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru kayısı yiyeceğim.
3 litre su
-30 dk leslie boosted
-15 dk bölgesel N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul 
Ben doğum yaptığım dan beri bu sorunu yaşıyorum çözümü kayısı çayında buldum e oda her gün içilmez ki bebek emziriyorumCanım aktardan aldım tuvalete çıkmak için doğumdan sonra böyle sorunum oldu demleyip içiyorum baya bı iyi ama karnım gur gür gidiyo
Supersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?