Aynı yorumu dün bende yapmıştım abla bende barış anlamında beyaz bayrak sanmıştım
şuan sinirden beynimde kıvılcımlar çıkıyor.kalite sistem sorumlusu gelmiş bana personlele ilgili toplantı yapacagını söylüyor nasıl yani dedim sen neden yapıyorsunki bu senin konunun dışında ozaman bana pis pis güldü sen yapmıyorsun bari ben yapayım havasında.dedimki buna ihtiyac varsa söylersiniz bende tabiki yaparım bide çıktısını almış sen kimsinki dedimki benim elemanlarımla hiç bir sorunum yok bizim var diyor ee söyleyin ozaman halbuki çocuklar tamamen bu kadına gıcık oldugundan yapıyorlar bunu yoksa uyumlular.Allahımmm ben işimi ihmal mi ettim bana resmen kıçından haberin yok durumuna getirdi.çok üzgünüm kızlar ben ortada hiçbi sorun görmüyorum çocukların hepsiyle iyi anlaşırım hepsi bana saygı duyarlar ben sanırım işimi ihmal ettim buraya çok sık gelerek
şuan sinirden beynimde kıvılcımlar çıkıyor.kalite sistem sorumlusu gelmiş bana personlele ilgili toplantı yapacagını söylüyor nasıl yani dedim sen neden yapıyorsunki bu senin konunun dışında ozaman bana pis pis güldü sen yapmıyorsun bari ben yapayım havasında.dedimki buna ihtiyac varsa söylersiniz bende tabiki yaparım bide çıktısını almış sen kimsinki dedimki benim elemanlarımla hiç bir sorunum yok bizim var diyor ee söyleyin ozaman halbuki çocuklar tamamen bu kadına gıcık oldugundan yapıyorlar bunu yoksa uyumlular.Allahımmm ben işimi ihmal mi ettim bana resmen kıçından haberin yok durumuna getirdi.çok üzgünüm kızlar ben ortada hiçbi sorun görmüyorum çocukların hepsiyle iyi anlaşırım hepsi bana saygı duyarlar ben sanırım işimi ihmal ettim buraya çok sık gelerek
kendinize iyi bakın kızlar
anladım cnm oda kendini bişey zannetti yani böyleleri çok cnm fırsat verme bu tiplerezilancım işten çıkartılacak bi durum yok canımmm ben çok fazla idareyi ona ve eşime verdim benimde imalata inmem şu makam odasından çıkma zamanım gelmişte geçmiş demekki kadın bana bunu gösterdi aslında bana çok büyük iyiylik yaptı
kendinize iyi bakın kızlar
günaydın kızlar,işlerden vakit bulup yazamıyorum,fırsat buldukça okumakla yetiniyorum,yine muhabbet almış başını gitmiş
gözdoşum bugün bendede bi pozitif enerfi varki sorma,kıpır kıpırım
bu arada nazlıcım maalesef aynı durumdayım senle,bi türlü motive olamıyorum,kilom 75,50,1 ileri 2 geri devam edip duruyorum,takıma hiçbi faydam yok,çok üzgünüm,gelmek isteyen varsa gülüm benim yerime alabilirsin,ben yine takımda olurum ama listede olmam,çok mahçup hissediyorum böle kendimi,
ayrıca nazlım listeleri hazırlama sırası bu hafta bizim takımda
bende en çok bu gibi durumlardan tırsıyorum yolda bilmediğim bi yerde aniden kalırsam umutsuz çaresiz amanınngünaydın fıstıklar cumanız hayırlı olsun inşallah
bu sabah uyandım şıkşıkıdım giyindimhazırlandım kızımı hazırladım otoparka indim arabaya bindim kontagı bi çevirdimmm araba çalışmıyorrrrr :18:ne yaptıysam olmadı hemen taksiyle kızı kreşe bıraktım eşim geldi bayag bi ugraştılar ama olmadı akü bitmiş diger arabadanda çekemedik neyse eşimle geldim işe sagsaglim.
sen zaten bu gdişle hiç kullanamıcaksın elifim yav araba var kullanmıyo kadın allam yabenim gibi ehliyeti ve arabası olup ta kullanamayanlara da :83: :83:
hayda buraya gelmenle ne alakası var be güzelim zaten tüm günü burda geçirmiyosunki arada uğruyosun moralini bozmalarına izin verme denizcimşuan sinirden beynimde kıvılcımlar çıkıyor.kalite sistem sorumlusu gelmiş bana personlele ilgili toplantı yapacagını söylüyor nasıl yani dedim sen neden yapıyorsunki bu senin konunun dışında ozaman bana pis pis güldü sen yapmıyorsun bari ben yapayım havasında.dedimki buna ihtiyac varsa söylersiniz bende tabiki yaparım bide çıktısını almış sen kimsinki dedimki benim elemanlarımla hiç bir sorunum yok bizim var diyor ee söyleyin ozaman halbuki çocuklar tamamen bu kadına gıcık oldugundan yapıyorlar bunu yoksa uyumlular.Allahımmm ben işimi ihmal mi ettim bana resmen kıçından haberin yok durumuna getirdi.çok üzgünüm kızlar ben ortada hiçbi sorun görmüyorum çocukların hepsiyle iyi anlaşırım hepsi bana saygı duyarlar ben sanırım işimi ihmal ettim buraya çok sık gelerek
hg. yumukum yorulmuşsundur:))
ben çıkayım kızlar hem yemek yapıyom hemde temizlik
işlerimi bitirip öğleden sonrada doktora gitcem giremeyebilirim
bugün ama fırsat bulursam yine kaçar gelirim yanınıza :)))
bu arada öğlen yemeği olarak mercimekli köfte yapıyom ama
yiyemiycem çokta severim( haftaya artı değil eksi çıkmak istiyorum
inşlah tabi öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnn
Allaha emanet olun mucukkkk
ben bu hafta 1.5 kilo verdim ve tek kişi bile tebrik edip cesaretlendirmedi yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaşlı ve yorgun bir kadınımm hafiftende çatlağımmm
yazıklar olsun emeklerimeee yazıklar olsun bu topiğe verdiğimmm kilolaraaa
tebrik ederim ablacım ben görmemişim malum yeni girdim dahasüper başarı tabiki inş. derecede alırsın :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?