Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nariniiiimmm ben zayıflayınca babam bana arabasını vereceğini söyledi gerçi ama ben otomatik istiorum tabiii ben o parayı biriktirene kadar ölmez isem:)

ehliyetim var hemde 4 senedr. 18 ime girdiğim gün ehliyet kursuna yazılmıştım. Babam da üni. yi kazanırsam bana tospaaa alcaktı...

sonraa üni. sonuçları açıklandı ve ben özel üni. kazandım:S benim bölümümde hazırlık isteğe göreydi.
babamda araba mı? hazırlık mı dedi? bende hazırlığa gitmeyi tercih ettim..

Böylece araba param üni. diplomasına dönüştü

bahara kadar paramı biriktiricem inş.sonra direksiyon dersi alıcam ve sonra inş. araba hayırlısıyla

( öyle düşünme cnm yaa üzme bu kadar kendini belliki ona gıcıklar baksana konuşma tarzına eğer bir problem yoksa işten çıkarmayın bence tabi yinede siz bilirsiniz

zilancım işten çıkartılacak bi durum yok canımmm ben çok fazla idareyi ona ve eşime verdim benimde imalata inmem şu makam odasından çıkma zamanım gelmişte geçmiş demekki kadın bana bunu gösterdi aslında bana çok büyük iyiylik yaptı

Aman deniz böyle hazımsızlara ne fırsat veriyorsun, işleri güçleri bunların kötülük-hırs-çıkar... Bir şikayetiniz varsa elemanlarıma dair toplantı talebini benimle istersiniz, kendi bölümümün toplantı sorumluluğu bende, haddini bilsin herkes dersin kapatırsın çenesini...Az önce bende bizim personel şefi ile tartıştım, elemanlarımdan biri hasta o kadar belliki... İzin istedi , doktora gidecekmisin-rapor alacakmısın diye sordum hayır-evde dinlenmek istiyoru çok kırığım dedi, bende izin kağıdını imzaladım, az sonra aradı hazımsız pislik- neymiş efendim insanlar hop diye izin almayı adet edinmişte-yıllık izni yoksa raporda getirmezse maaşından kesmez direkt ihtar yazarmışta...Konuştu konuştu bekledim sonra tane tane yavaş yavaş onun telefonda bas bas bağırmasına rağmen- ''Sizin neden etrafça dinlenmediğiniz o kadar aşikarki...Önce insanca insan metoduyla anlaşmaya çalışın, bağırmayın sağır yok karşınızda, ne kadar anlayışsızsınız siz sabahtan işlerini toparladı çocuk, üstelik gerçekten hasta belli, ben izin verdim, gerekirse şimdi iner patronla da konuşurum, onun izni beni ilgilendirir sizi değil'' dedim pat diye kapatıverdim suratına...

günaydın kızlar,işlerden vakit bulup yazamıyorum,fırsat buldukça okumakla yetiniyorum,yine muhabbet almış başını gitmiş

gözdoşum bugün bendede bi pozitif enerfi varki sorma,kıpır kıpırım

bu arada nazlıcım maalesef aynı durumdayım senle,bi türlü motive olamıyorum,kilom 75,50,1 ileri 2 geri devam edip duruyorum,takıma hiçbi faydam yok,çok üzgünüm,gelmek isteyen varsa gülüm benim yerime alabilirsin,ben yine takımda olurum ama listede olmam,çok mahçup hissediyorum böle kendimi,

ayrıca nazlım listeleri hazırlama sırası bu hafta bizim takımda

anladım cnm oda kendini bişey zannetti yani böyleleri çok cnm fırsat verme bu tiplere
evet bir yerde seni kendine getirmişse bu çok iyi olmuş Allah kolaylık versin tatlım
ama kendini üzme sakın herşey üzüntüden kaynaklanıyo anladın dimi ne demek istediğimi
kendinize iyi bakın kızlar

nereye şimdi :26:

hayırlı cumalar..

kusura bakmayın geciktim biraz.kayınvaldem ve görümcem gece bendeydiler sabahta kahvaltı faln derken yeni yolcu ettim koştum geldim..
kilom 79.800 vere vere 200 gr vermişim hiç yoktan iyidir diyorum ve geçmişe doru gidiyorum

ben çıkayım kızlar hem yemek yapıyom hemde temizlik
işlerimi bitirip öğleden sonrada doktora gitcem giremeyebilirim
bugün ama fırsat bulursam yine kaçar gelirim yanınıza :)))
bu arada öğlen yemeği olarak mercimekli köfte yapıyom ama
yiyemiycem çokta severim( haftaya artı değil eksi çıkmak istiyorum
inşlah tabi öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnn
Allaha emanet olun mucukkkk

biliyorum canım listeleri biz hazırlıyoruz bu hafta

bende en çok bu gibi durumlardan tırsıyorum yolda bilmediğim bi yerde aniden kalırsam umutsuz çaresiz amanınn helede gece
benim gibi ehliyeti ve arabası olup ta kullanamayanlara da :83: :83:
sen zaten bu gdişle hiç kullanamıcaksın elifim yav araba var kullanmıyo kadın allam ya
hayda buraya gelmenle ne alakası var be güzelim zaten tüm günü burda geçirmiyosunki arada uğruyosun moralini bozmalarına izin verme denizcim
hg. yumukum yorulmuşsundur:))

eh fazla değil,bi akşam yemeği bi kahvaltı taşındığımdan beri çok sık görüşmüyoruz ara sıra gelir çoğu zaman kalmaz gider ben zaten bu mantığı anlamam evimiz 10 dk arabayla arası kalmak ne mantıktır :44: ben evimin dışında rahat edemiyorum ya

kızlar bende kızım gelsin kemeraltına gidicem,kızıma bi bayramlık bakayım havada süper dolaşalım fıstığımla biraz :93:

ben bu hafta 1.5 kilo verdim ve tek kişi bile tebrik edip cesaretlendirmedi yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yaşlı ve yorgun bir kadınımm hafiftende çatlağımmm
yazıklar olsun emeklerimeee yazıklar olsun bu topiğe verdiğimmm kilolaraaa

kolay gelsin zilanımm
elinde tel olan benimmm

tebrik ederim ablacım ben görmemişim malum yeni girdim daha süper başarı tabiki inş. derecede alırsın :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…