Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende hemen kilomu yazayım maalesef +600 gr.3 günlük düğün muhabbetinden bu şekilde çıktık bunada şükür

68.70 / 69.30 / - 0.60 / % -0.88 dogru hesaplamışımdır inşallah

kilo veren herkesi tebrik ederim benim gibi artıda olan ve kilo veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla veririz.

nariniimmm araba kullandıın için de tebrik ederim bende alıcam inş para biriktrimeye çalışıorum

kızlar beni motive edin evire çevire dövün beni . saçımı başımı yolun . diyete adapte olamıyorum eskisi gibi . :84::83:

valla maşallahları var bizim takımın cadılarının

eminim sende güzelsindir deme kendine öyle

valla maşallahları var bizim takımın cadılarının

eminim sende güzelsindir deme kendine öyle

bildiğin doğu kızları gibiyim işte kara kaşlı kara gözlü esmer biriyem
hele zayıflayınca dahada bir esmerleştiğimi söylüyorlar yine kilomu alsam acaba

kızlar maalesef açık büfede alınan kilolar gitmemiş
61.5/62.4/0.9/%? hesaplayamadım canım 0.9x100/61.5 mu 62.4 mü karar veremedim
kilo veren herkesi tabrik ederim benim bir de regl haftam bu hafta onun da etkisi var mı bilmiyorum çünkü dün sabah 61.9 idi kilom..vee nöbetten gelip tartıldım şimdi yani sabah kalktığım kilom değil kahvaltı yaptım bir sürü su içtim..neyse şuan gördüğüm kilo bu maalesef

sizinle konuşmaktan ne işimi yaptım nede yemeğimi çocuklar yemek yerine beni yiycekler bu gidişle
ben işimin başına geçeyum arada yoklarum sizi

miraycım inşallah Allah sanada nasip etsin araba alıp kazasız belasız kullanmayı tüm isteyenlere ihtiyacı olanlara inşallah

zilanım benim resimlerimi görmedinmiiiii?

şuan sinirden beynimde kıvılcımlar çıkıyor.kalite sistem sorumlusu gelmiş bana personlele ilgili toplantı yapacagını söylüyor nasıl yani dedim sen neden yapıyorsunki bu senin konunun dışında ozaman bana pis pis güldü sen yapmıyorsun bari ben yapayım havasında.dedimki buna ihtiyac varsa söylersiniz bende tabiki yaparım bide çıktısını almış sen kimsinki dedimki benim elemanlarımla hiç bir sorunum yok bizim var diyor ee söyleyin ozaman halbuki çocuklar tamamen bu kadına gıcık oldugundan yapıyorlar bunu yoksa uyumlular.Allahımmm ben işimi ihmal mi ettim bana resmen kıçından haberin yok durumuna getirdi.çok üzgünüm kızlar ben ortada hiçbi sorun görmüyorum çocukların hepsiyle iyi anlaşırım hepsi bana saygı duyarlar ben sanırım işimi ihmal ettim buraya çok sık gelerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…