zorla dikkat çekiyorumm hihihiii
ben bu hafta 1.5 kilo verdim ve tek kişi bile tebrik edip cesaretlendirmedi yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yaşlı ve yorgun bir kadınımm hafiftende çatlağımmm
yazıklar olsun emeklerimeee yazıklar olsun bu topiğe verdiğimmm kilolaraaa
aslında ben tam yazcaktım sen önce yazmışsın
valla ufak tefek kapris yapacak çağları aştımmm yumukumm
özümle burdayım yaş 41 olmuş kemale ermişşş
güzellikle olmazsa zorla olur bu işlerr
bak nazım da tebrik etmişşş
ne mutlu ne mutlu banaaaa
bu arada yoğunum biraz kızım bugün ankara yolcusuu
akşam yurttta kalan manevi kızımm hafta sonu tatili için bana geliyorrr çamaşır ütü iki günde kuzucuğumu memnun edip çamaşırlarını felan halledip okuluna göndermem lazımm
bu arada gençlerin seveceği yemekteee tabeee
ama arada uğrarım bugün evdeyimm öpüyorum tüm kilo verenleri vermeyenlerideee
ben bu hafta 1.5 kilo verdim ve tek kişi bile tebrik edip cesaretlendirmedi yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaşlı ve yorgun bir kadınımm hafiftende çatlağımmm
günaydunnn nasulsunnnn ben gün geçtikçe daha eyiceyummm :92:bu donlarlada daha eyi oluyommm
bu hafta yürüyüşte yapıcem kızlar
bayrama 74 le girmek istiyorummm
muhtemelen bayramm kötü geçecekk
bayram sonrasııı tekrardan devamm
hedef 70 :92:
günaydın fıstıklar cumanız hayırlı olsun inşallah
bu sabah uyandım şıkşıkıdım giyindimhazırlandım kızımı hazırladım otoparka indim arabaya bindim kontagı bi çevirdimmm araba çalışmıyorrrrr :18:ne yaptıysam olmadı hemen taksiyle kızı kreşe bıraktım eşim geldi bayag bi ugraştılar ama olmadı akü bitmiş diger arabadanda çekemedik neyse eşimle geldim işe sagsaglim.
deniz, safiş, simerenya,naz,kiraz hepinizin fotolarını gördüm
maşallah güzellik yarışmasındaymışım gibi hissettum o ne güzellik
burdaki herkes için söylüyom ama narinin yüzü görünmüyor eminim oda harikadır
bunlara bakıp ben resim yüklemiyimmmyüzümü görmeyun ben bu kadar gozel değilem loooo
şuan sinirden beynimde kıvılcımlar çıkıyor.kalite sistem sorumlusu gelmiş bana personlele ilgili toplantı yapacagını söylüyor nasıl yani dedim sen neden yapıyorsunki bu senin konunun dışında ozaman bana pis pis güldü sen yapmıyorsun bari ben yapayım havasında.dedimki buna ihtiyac varsa söylersiniz bende tabiki yaparım bide çıktısını almış sen kimsinki dedimki benim elemanlarımla hiç bir sorunum yok bizim var diyor ee söyleyin ozaman halbuki çocuklar tamamen bu kadına gıcık oldugundan yapıyorlar bunu yoksa uyumlular.Allahımmm ben işimi ihmal mi ettim bana resmen kıçından haberin yok durumuna getirdi.çok üzgünüm kızlar ben ortada hiçbi sorun görmüyorum çocukların hepsiyle iyi anlaşırım hepsi bana saygı duyarlar ben sanırım işimi ihmal ettim buraya çok sık gelerek
kendinize iyi bakın kızlar
yaşlı ve yorgun bir kadınımm hafiftende çatlağımmm
valla ufak tefek kapris yapacak çağları aştımmm yumukumm
özümle burdayım yaş 41 olmuş kemale ermişşş
güzellikle olmazsa zorla olur bu işlerr
bak nazım da tebrik etmişşş
ne mutlu ne mutlu banaaaa
bu arada yoğunum biraz kızım bugün ankara yolcusuu
akşam yurttta kalan manevi kızımm hafta sonu tatili için bana geliyorrr çamaşır ütü iki günde kuzucuğumu memnun edip çamaşırlarını felan halledip okuluna göndermem lazımm
bu arada gençlerin seveceği yemekteee tabeee
ama arada uğrarım bugün evdeyimm öpüyorum tüm kilo verenleri vermeyenlerideee
kızlar banada müsade kuzucuğum gelmek üzere ben hazırlıklarımı edeyim gelir gelmez çıkıcaz hafta sonu uğrayamayabilirim anacııım geliyorhaftaya yoğun tempolu günler bekliyor beni haydin şimdilik hepinize
merhabalar arkadaşlar.
internette sorun vardı.giremedim.oğluşum geldi az önce halletti problemi.
kilom 69.5.
ben de pilates yaptım ablacığım yeni okudum..tebrik ederim
ay abla çok hoşsun güldürdün beni
kolay gelsin sana :13:
seni şımarık küçük kız seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
verilen kilodan ötürü tebrik ederim applaaaaaaaaa
41 kere maşşşaaalllaaaahhhhhhhhhh diyorum sana
?
merhabalar arkadaşlar.
internette sorun vardı.giremedim.oğluşum geldi az önce halletti problemi.
kilom 69.5.
şöyle bir baktım da bu hafta aşağı yukarıHerkes mortingen zortingen olmuşşşş :82:
Lütfen tüm enerjinisi önümüzdeki hafta kullanınn çünki bayram geliyorrr malum hepimiz et baklava gezme derken diyet yapamayacağızz
en azından haftaya verdiğimiz kilo bayram öncesi cepte avans olarakk bulunsunn
bu konuya özellikle dikkat edin kaytaranı yakarımmm
tüm takım bende dahil tek bir kişi bile artıyla haftaya burda bulunursa marmara çırası gibi yakarımmm
benden bayram öncesi bir uyarıdır lütfen dikkate alın tersim müthiş kötüdürrrr
eksilerdeyiz kızlar yaa geçen haftdan eser yok:s
8. Takım * *180.etap sonuçları**
rukiye_38([sıze=2]101,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]99,7[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]1,3[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]1,29%[/sıze])
ayseceylin([sıze=2]62,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]62,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
azra_sila([sıze=2]115,3[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]116,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]-0,7[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]-0,61%[/sıze])
asutaha([sıze=2]82,5[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]81,8[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,7[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,85%[/sıze])
çokoprens([sıze=2]56,6[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]56,3[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,3[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,53%[/sıze])
elimphia([sıze=2]88,2[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]88,2[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
handerya([sıze=2]74,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]73,5[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,5[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,68%[/sıze])
nightwinglover([sıze=2]87,8[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]85,6[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]2,2[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]2,51%[/sıze])
ugurlucum([sıze=2]83,8[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]83,8[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,0[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,00%[/sıze])
seheryıldızı([sıze=2]85,6[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]86,0[/sıze][sıze=2]-0,4[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]-0,47%[/sıze])
8. Takım toplam kilo([sıze=2]836,8[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]832,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]3,9[/sıze][sıze=2]/[/sıze][sıze=2]0,47%[/sıze])
listemizi kontrol eder misin nazcım:80:
haklısın canım.şıtresmi yaptık acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?