çokkkkk güzel bir haber nazlım ......bende iyiyim canım . 1,5 ay kadar rahat olacağım . kaynanam çarşamba günü ankaraya gidiyor diğer oğlunun yanına ordanda bayram için tokata kız kardeşine gidecek ve 1,5 ay kadar orda kalacak .
elifim bir kerede süperimde be kuzum ...boynumdan kuyruk sokumuma kadar bütün omurgam ağrıyo ya 10 gündür ,sanki ensemden bir bıçak saplanmış gibi
elifim bir kerede süperimde be kuzum ...
üşüttünmü fıstık ..
koca yorgun ,ben yorgun gece sporu mu kaldı
bizden geçti artık yaşlandık
azcuk sexi olun kıslar ...amanın sizin içiniz geçmiş ....anaaa bir biz işe yaramaz düşünüyordum
demekki biz gibi olanda varmuş
çokkkkk güzel bir haber nazlım ......
günaydın fıstıklarrr.......
azcuk sexi olun kıslar ...amanın sizin içiniz geçmiş ....
çokkkkk güzel bir haber nazlım ......
günaydın fıstıklarrr.......
fırsattan istifade bebiş de gelir mi dersin ablam
günaydın buarada :79:
yok bebek gelmez . ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH ama bebek için 2011 haziranda çalışmalara başlamayı düşünüyoruz İNŞALLAH .
hap mı kullanıyodun nazlıcım sen :78:
fırsattan istifade bebiş de gelir mi dersin ablam
günaydın buarada :79:
vallahi ablam bu hafta bu cadıları sıkıştırarım yokda iyce salacaklar . 1 hafta birinci oldular ertesi hafta sonuncu ....haftayaaa hedef en az en az birkiloooo
gaydin bakalımmm
gaydi kızlar diyeteeeeeeeeeeee
cadi güle giysin bayramlıklarını ayşem ....dökülmüşüz kızlarküto gelmiş hayırsız insan arada bir uğrar anam bayrama 1.9 kg nasıl vercem ben :26: bugün çok yorucu geçti kızlar kemeraltını alt üst ettikten sonra herzamanki gibi ilk girdiğim yerden aldım çıktım kızıma bayramlık bunu bile bile yoruyorum kendimi işte iflah olmam ben neyse güzeller hepinize güzel hafta sonları
hava çok güzel hatunlar . Temizlik var .
:80:hayırlı hafta sonları hepinize .....
hava çok güzel hatunlar . temizlik var .
oooo süper bir haber iyi değerlendir bu durumu olirmiiibende iyiyim canım . 1,5 ay kadar rahat olacağım . kaynanam çarşamba günü ankaraya gidiyor diğer oğlunun yanına ordanda bayram için tokata kız kardeşine gidecek ve 1,5 ay kadar orda kalacak .
aboooo biz ölmüşüzde ağlayanımız yokkmerak etmeyin yeni evli olmamıza rağmen bende de iş yok . :92::78::78::95:
sorma yavvv safiş burda olsa bize demediğini koymazz haklı olaraksafişin enerjisi yok bizde
işti güçtü , uykuydu ,banyoydu derken en kolayı yatıp uyumak :78: :78::76:
boynumdan kuyruk sokumuma kadar bütün omurgam ağrıyo ya 10 gündür ,sanki ensemden bir bıçak saplanmış gibi
geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendinehaftaya gidicem artık çünkü dayanılmaz bir hale geldi
ilk başta adet olcam ondan belim ağrıyo dedim ama boynum da tuttu geçmedi
valla geçmiş ablacım bizimki hep şikayetçi geçen gün bana bişey dedi gülmekten yıkıldım
azcuk sexi olun kıslar ...amanın sizin içiniz geçmiş ....
nazlım sen kaç aylık evlisin bak ne diycem bir an önce bebek olursa bence ayrı eve çıkma şansınızda yüksek olur böyle örnekler çok duydum aklında bulunsun cnmyok bebek gelmez . ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH ama bebek için 2011 haziranda çalışmalara başlamayı düşünüyoruz İNŞALLAH .
hava çok güzel hatunlar . temizlik var .
valla geçmiş ablacım bizimki hep şikayetçi geçen gün bana bişey dedi gülmekten yıkıldım
neymiş efendim ancak ben ayda bir evet diyomuşum bende yanılıyorsun dedum o zaman
gün tutalım deduo kadarki canına tak etmiş yok demem
adamcağız gün sayıyo artık yani
bizde durum karşılıklı yani ,bekliyoz ki karşı taraf atağa geçsin üşeniyoruzsonra amaaaan boşver oluyo :76:
öyle zamanlarda oluyor cnm bu 15 yılda neler yaşaduk neler
bir gün bir anlaşma yapalım dedi bende ne dedim bir gün arayla olsun dedi bende yok dedim o zaman en geç 2 gün arayla dedi olur dedimAllahım ne komikti anlatamam
bir süre öyle sürdü zamanı gelince bugün olcak derdiay bayılcam gülmekten aklıma geldikçe çatlıyom gülmekten tabi ben dururmuyum en son o anlaşmayıda fes ettum :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?