Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende iyiyim canım . 1,5 ay kadar rahat olacağım . kaynanam çarşamba günü ankaraya gidiyor diğer oğlunun yanına ordanda bayram için tokata kız kardeşine gidecek ve 1,5 ay kadar orda kalacak .
çokkkkk güzel bir haber nazlım ......

günaydın fıstıklarrr.......

fırsattan istifade bebiş de gelir mi dersin ablam

günaydın buarada :79:

yok bebek gelmez . ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH ama bebek için 2011 haziranda çalışmalara başlamayı düşünüyoruz İNŞALLAH .

fırsattan istifade bebiş de gelir mi dersin ablam

günaydın buarada :79:
niye olmasın .....:92:
fırsatbu fırsat ... nazlım şöyle mum işigında masalar senin marifetinde artık ...
azda iç. ç. satan magzalara ugra derim ...:92:

haftayaaa hedef en az en az birkiloooo
gaydin bakalımmm

gaydi kızlar diyeteeeeeeeeeeee
vallahi ablam bu hafta bu cadıları sıkıştırarım yokda iyce salacaklar . 1 hafta birinci oldular ertesi hafta sonuncu ....
çogunuz menü bile vemiyorlar ... bi güzel sopa istiyorlar ..:88burda ne yazıyor kıslar) ben sadece tükrçe biliyorumda .

ablam geçen mesajının birinde kollestrol çıktı diye bişi okudum . geçmiş olsun . ilerlemeden önlemini al derim .... çokmu yüksek sınırdamı ?

cadi güle giysin bayramlıklarını ayşem ....

Son düzenleme:
hava çok güzel hatunlar . temizlik var .
:80:hayırlı hafta sonları hepinize .....

kolay gelsin ablacım tam temizlik havası ohh mis :87:

bende evime gideyim açayım camı kapıyı bir temizlik yapayım kocişim gelene kadar

artık erken geliyor eşim çok mesudum

bende iyiyim canım . 1,5 ay kadar rahat olacağım . kaynanam çarşamba günü ankaraya gidiyor diğer oğlunun yanına ordanda bayram için tokata kız kardeşine gidecek ve 1,5 ay kadar orda kalacak .
oooo süper bir haber iyi değerlendir bu durumu olirmiii
merak etmeyin yeni evli olmamıza rağmen bende de iş yok . :92::78::78::95:
aboooo biz ölmüşüzde ağlayanımız yokk hadi ben 15 yıllık evliyim önemsemiyom ya size ne oliii gerçi benim adamda yakında isyan bayrağını çekcek :92:
safişin enerjisi yok bizde

işti güçtü , uykuydu ,banyoydu derken en kolayı yatıp uyumak :78: :78::76:
sorma yavvv safiş burda olsa bize demediğini koymazz haklı olarak dua etcem safişin enerjisi bana geçsun yavv ben hiç bişeyinden değilimde o gece vakti banyo etmek ölüm geliyo
boynumdan kuyruk sokumuma kadar bütün omurgam ağrıyo ya 10 gündür ,sanki ensemden bir bıçak saplanmış gibi

haftaya gidicem artık çünkü dayanılmaz bir hale geldi

ilk başta adet olcam ondan belim ağrıyo dedim ama boynum da tuttu geçmedi
geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine

azcuk sexi olun kıslar ...amanın sizin içiniz geçmiş ....
valla geçmiş ablacım bizimki hep şikayetçi geçen gün bana bişey dedi gülmekten yıkıldım
neymiş efendim ancak ben ayda bir evet diyomuşum bende yanılıyorsun dedum o zaman
gün tutalım dedu o kadarki canına tak etmiş yok demem
yok bebek gelmez . ALLAH hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH ama bebek için 2011 haziranda çalışmalara başlamayı düşünüyoruz İNŞALLAH .
nazlım sen kaç aylık evlisin bak ne diycem bir an önce bebek olursa bence ayrı eve çıkma şansınızda yüksek olur böyle örnekler çok duydum aklında bulunsun cnm

evet çok güzel bir hava var gerçekten bugün
ama temizlikte var hemide çoooookk
sanada iyi hafta sonları

adamcağız gün sayıyo artık yani

bizde durum karşılıklı yani ,bekliyoz ki karşı taraf atağa geçsin üşeniyoruz sonra amaaaan boşver oluyo :76:

adamcağız gün sayıyo artık yani

bizde durum karşılıklı yani ,bekliyoz ki karşı taraf atağa geçsin üşeniyoruz sonra amaaaan boşver oluyo :76:

öyle zamanlarda oluyor cnm bu 15 yılda neler yaşaduk neler
bir gün bir anlaşma yapalım dedi bende ne dedim bir gün arayla olsun dedi bende yok dedim o zaman en geç 2 gün arayla dedi olur dedim Allahım ne komikti anlatamam
bir süre öyle sürdü zamanı gelince bugün olcak derdi ay bayılcam gülmekten aklıma geldikçe çatlıyom gülmekten tabi ben dururmuyum en son o anlaşmayıda fes ettum :92: :92:

anlaşmalı yapıyodunuz yani

- hadi hanım vakit geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…