anlaşmalı yapıyodunuz yani
- hadi hanım vakit geldi
Selamm kızlarr amanında neler konuşulmuşşş biz bu konularda devre dışı kalıyoruzzNasılsınız bakalım bu gün hava çook güzel sabah aktarcıdan keten tohumu aldım ama çektirmeyi unutmuşumm aranızda kullanan varmııı canlarımm
Selamm kızlarr amanında neler konuşulmuşşş biz bu konularda devre dışı kalıyoruzzNasılsınız bakalım bu gün hava çook güzel sabah aktarcıdan keten tohumu aldım ama çektirmeyi unutmuşumm aranızda kullanan varmııı canlarımm
şeker nerlerdesin bi ce dedin yoksun ortalarda.Selamm kızlarr amanında neler konuşulmuşşş biz bu konularda devre dışı kalıyoruzzNasılsınız bakalım bu gün hava çook güzel sabah aktarcıdan keten tohumu aldım ama çektirmeyi unutmuşumm aranızda kullanan varmııı canlarımm
nevram çok 3 kiloşimdiden bak ne zorluklarla veriyoruz sende an az benim kadar biliyorsun .. zilimin bu konudaki önerilerine kulak var saglıklı bir gebelik için illada bol bol yiyeceksin diye bişi yok .ipin ucunu kaçırma derim ....selam kızlar nasılsınız?
ben iyiyim şükür heyecanla bayram sonrası kontrolüm var onu bekliyom bu arada 3 kg aldım..:18:
aebencim beni başka topikte yakalamış...
aebenim valla kusuruma bakmayın obür topik o kadar hızlı ilerliyo ki yetişemiyom yaaaa..
yoksa sizi unutmam mümkün mü?
bide utançtan giremedim malum 3 kg.alınca şimdiden...
çok öpüyorum hepinizi söz arayı çok açmıcam...
höyt siz kulaklarınızı pardon gözlerini kapayın okumayın bakim ....:98:yokkki tatlım bizde muhabbete katılamayız haliyle belki önümüzdeki yıllarda:86::76::78:
şeker nerlerdesin bi ce dedin yoksun ortalarda.
monti topiginde bayadır masum kulanıyor ama son zamanlarda ters tepki yaptı tekrar kabızlıkdan şikayetçi çok kulanma derim ...
nevram çok 3 kiloşimdiden bak ne zorluklarla veriyoruz sende an az benim kadar biliyorsun .. zilimin bu konudaki önerilerine kulak var saglıklı bir gebelik için illada bol bol yiyeceksin diye bişi yok .ipin ucunu kaçırma derim ....
nasıl olsa 9 ay sonra burdasın ...
höyt siz kulaklarınızı pardon gözlerini kapayın okumayın bakim ....
zalimim kıs 5 gün 5 kilo diyeti yapmışın nasıl bu diyet dikkatetde geri gelmesin bari...
hadi bakalım kolaygelsin .. yeni evinizdede güle ,güle oturun ....aeben aslında fazlasıyla monti istesemde diyetisyene gitcem yine bu hafta yani gidecektim ama taşınıyoruz gidemicem uf ya nesse 5 gün diyeti iyi geldi bana 65 kiloyum az yiyorum almamaya çalışıyorum bakalım taşınma telaşıyla almam herhalde burayı daha yeni bitirdiydim bayram temizliğini şimdi o ev temizlencek yerleşcek nese umarım almam diyorum:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?