Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamm kızlarr amanında neler konuşulmuşşş biz bu konularda devre dışı kalıyoruzz Nasılsınız bakalım bu gün hava çook güzel sabah aktarcıdan keten tohumu aldım ama çektirmeyi unutmuşumm aranızda kullanan varmııı canlarımm

yavvv benum en küçük karabiber beni deli ediyo kafa bırakmıyor bende bağırmak istiyom :84:
üzerini soyuyu yere atma diyom dolabına koy diyom oda ortada ben görmiyim
diye hepsini topliyip kirli çamaşır sepetine atıyo :84: uyanık şey kime çekmiş acep

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?

ben iyiyim şükür heyecanla bayram sonrası kontrolüm var onu bekliyom bu arada 3 kg aldım..:18:

aebencim beni başka topikte yakalamış...
aebenim valla kusuruma bakmayın obür topik o kadar hızlı ilerliyo ki yetişemiyom yaaaa..
yoksa sizi unutmam mümkün mü?

bide utançtan giremedim malum 3 kg.alınca şimdiden...

çok öpüyorum hepinizi söz arayı çok açmıcam...

huhuu ben geldim ama kimse yook

neyse ben kaçar tatlım çocuklar netten adanalının geçen haftaki bölümünü izleyeceklermiş
öpüldün cnm iyi geceler

ay canım şimdi gördümmm yazdııınıı öpüorum bende senii

keten tohumunu çiğneyerek yemek daha iyi aslında ben ayranla yiyorum ara öğünde mesela çiğniyorum yutmaya yakın ayran oh mis gibi susam tadı:78:

:98:yokkki tatlım bizde muhabbete katılamayız haliyle belki önümüzdeki yıllarda:86::76::78:

şeker nerlerdesin bi ce dedin yoksun ortalarda.
monti topiginde bayadır masum kulanıyor ama son zamanlarda ters tepki yaptı tekrar kabızlıkdan şikayetçi çok kulanma derim ...
nevram çok 3 kiloşimdiden bak ne zorluklarla veriyoruz sende an az benim kadar biliyorsun .. zilimin bu konudaki önerilerine kulak var saglıklı bir gebelik için illada bol bol yiyeceksin diye bişi yok .ipin ucunu kaçırma derim ....
nasıl olsa 9 ay sonra burdasın ...

:98:yokkki tatlım bizde muhabbete katılamayız haliyle belki önümüzdeki yıllarda:86::76::78:
höyt siz kulaklarınızı pardon gözlerini kapayın okumayın bakim ....

zalimim kıs 5 gün 5 kilo diyeti yapmışın nasıl bu diyet dikkatetde geri gelmesin bari...

Son düzenleme:

aeben aslında fazlasıyla monti istesemde diyetisyene gitcem yine bu hafta yani gidecektim ama taşınıyoruz gidemicem uf ya nesse 5 gün diyeti iyi geldi bana 65 kiloyum az yiyorum almamaya çalışıyorum bakalım taşınma telaşıyla almam herhalde burayı daha yeni bitirdiydim bayram temizliğini şimdi o ev temizlencek yerleşcek nese umarım almam diyorum:93:

hadi bakalım kolaygelsin .. yeni evinizdede güle ,güle oturun ....
katetigin yolda azınsanamaz zalimim .

:98:3 gündür menü bildirmiodumm kızlarr başlayyayım

cuma;

07:00 4 gün kurusu

08:30 2 dilim tb ekmeği,peynir, salatalık, süt, badem(6)

11:50 döner eti, yeşillik 1 bardak ayran

12.30 türk kahvesi şekersiz, soda sade

17:30 mandalina 2, 1 elma

21:30 light süt 5 badem

cumartesi

09:30 4 gün kurusu
11:00 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık

soda türk kahvesi sade.

17:00 1 mandalina
18:00 1 tabak hindi döner eti yoğurt soda

yatmadan 1 bardak tarçını süt

pazar:

10:00 4 gün kurusu

11:00 3 dilim tb ekmeği, peynir, domates, salatalık çook az acı sos,reçel,z.ezmesi ama hepsi diyete uygun ve kaşığın ucuylaaa

14:00 1 elma 1 mandalina

17:00 1 ayran

18:30 3 tavuk but derilerini ayıkladım bol yeşillik yoğurt

ohhhh bu kadar kızlarrrr ne diosunuzD

kızlar yarın yıllık izne çıkıyorum 14 gün aranızda olamayacağım için üzgünüm ama ailemin yanına gideceğim ve bayramı onlarla birlikte geçireceğim için de mutluyum..sizleri çook özleyeceğim..nazlıcığım benim kilomu iki hafta aynı yazarsan sevinirim ve inşallah aynı kalmayı da başarabilirim..hoşçakalın

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle

ben maalesef bu haftasonu yine çok kaçırdım bu hafta regli olucagım ve ben her regli öncesi böyle kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum ve bu sabah haftasonun bilançosunu görmek için basküle çıktıgımda maalesef +1 kilo fazla çıktım ve yine 70 leri gördüm bayramdaki hedefime o kadar yaklaşmışken şimdi bayag bi uzagım hedefe ulaşmak için. ama yapacak bişey yok olan oldu bugünden itibaren cumaya kadar inşallah toparlanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…