Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben bu gidişle 65 kilo olduktan sonra diyet yapmıycam sadece onu korumaya çalışcam
çünkü çok sıkıldım diyetten uzun bir süre yapmak istemiyorum
belki 65 olmadan oncede bırakabilirim diyeti sana söylerim naz bıraktıktan sonra
aranızda olurum paylaşımda bulunurum ama listeden çıkarırsın cnm beni

günaydın denizim nasılsın tatlişkom???

Neden kaçamak yaptın be gülüm o kadar kendimizi şartlandırmış vede tutmuşken sona doğru yaklaşırken tüh kötü olmuş.... Cumaya kadar bari o bir kiloyu verebilsen canım ya... Önümüzde bayram iyice cozutma dikkat et yavruuuuuuuu accıkın hareket et bebekim....

ne oldu canım hayırdır neden sıkıldın?
Diyette olmasan bile lütfen bizi o güzel sohbetinden mahrum etme olurmu balım????

Nazlım

Kayınvalideciğin evden uzaklaşıyormuş bir süreliğine valla ne diyim gülüm senin adına çok sevindim.
Bu süre zarfında her günün tadını çıkar dadlumher güne birşeyler sığdır ve eşine aslında yalnız ikinizken herşeyin nasıl çok daha güzel olduğunu hissettir evin içinde saten geceliklerle gez mesela....

Son düzenleme:

evet az kaldı çarşamba günü gidiyor kaynanam . Rahat olucam 1,5 ay kadar . Her günün tadını çıkartacağım . Eşime güzel süprizler hazırlayacağım .

Diyette olmasan bile lütfen bizi o güzel sohbetinden mahrum etme olurmu balım????

cnm benim yaa zaten sizlerden ayrılmayı düşünmüyorum paylaşımda bulunacam diyet yapmıycam ama yediklerime dikkat edip kilomu korumaya çalışcam
ya neden sıkıldığıma gelince 1 yıldır arada bir ara verdim ama hep diyet modundayım
bu baya bir sıktı beni birde gözaltlarımda morarma başladı yüzüm çok inceliyor ve ben artık halsizleştim vucudum diyet kaldırmıyor zaten çok aşırı yemiyorum sanki bünyem zayıfladı gibi

evet az kaldı çarşamba günü gidiyor kaynanam . Rahat olucam 1,5 ay kadar . Her günün tadını çıkartacağım . Eşime güzel süprizler hazırlayacağım .

BU aslında senin eline geçmiş çok güzel bir fırsat tatlım gerçekten hiç üşenme ve onun yokluğunda olan her güne bir şeyler ayarla

Bir gün eşine romantik bir akşam yemeği masası hazırla mumlarla loş bir ortamda....

Bir gün kafa dengi arkadaşlarınızı eve davet et ve sadece sen ilgilen....

Bir gün eşinle dışarıda yemek ye sinemeya tiyatroya vs. gidin....

Haftasonlarını hele hiç boş geçirmeyin....

Sen bunları yap her gün sürprizler yap bak kayınnan geri geldiğinde eşin seninle hep yalnız kalmak isteyecek.....

ehh yani kolay değil tabikide tatlım yaaa....
100 kilodan düşmeye başlamışsın
Yalnız sana şunuda söyliyim göz altlarının morarmaskı tamamen zayıflama ile ilgili değil şekercim

1. İçtiğin zıkkım (sigara)
2. Her pohu kafaya takman kendini hırpalaman
3. Eş ve çocukların durumunuda ekleyince bunlara aslında diyet temize çıkıyor onu suçlama

belkide söylediklerinde haklısın cnm ama dahiliyeye gidip testlerimi yaptırcam
bu hafta inşlah herşey normaldirr
sigara yaparmıki morluk Alla Alla ilk defa duydum (

öyle yapmayı planlıyorum canım . Hergüne özel bişeyler yapıcam .

belkide söylediklerinde haklısın cnm ama dahiliyeye gidip testlerimi yaptırcam
bu hafta inşlah herşey normaldirr
sigara yaparmıki morluk Alla Alla ilk defa duydum (

Git tabii belkide başka birşey vardır Ki inbşallah yoktur ama yinede tedbiri elden bırakma...

Canım ben dokuz yıl sigara içtim günde bir paket ciddi ciddi tiryaki idim üzerine birde dünya işleri sıkıntı stres eklenince aynen benimde yüzüm çökmüş almacık kemiklerim çıkmış ve mor halkalar oluşmuştu göz altlarımda...
Ama ben sigarayı bıraktıktan vede gamsız olmaya başladıktan sonra yüzüme renk geldi hiç birinden eser kalmadı bu yüzden çok rahat konuşuyorum....

ben kaçar kızlar şimdilik hepinizi öpüyorum bye

kolay gelsin sanaaa

gamsızz safiş deildee hayat dolu safişimizsin sen bizimm

Günaydın kıslar
hepinize iyi haftalar dilerim..

aebencim çok haklısın :92:

aslında çok yemekten değil hareketsizlikten oldu braz da..ama dikkat etmeye çalışıyorum önerileri okuyacağım..

takımda keyifler iyidir umarım kıslar..çok öptüm hepinizi..

safişçim haklısın canım kötü oldu ama inşallah toparlayabilirim bayrama kadarrr 68 de kendimi çok rahat hissetmiştim 68 e düşsem gerisini çokta kafaya takmayacagımmmm

zilan bende sigarayı bırakalı 3 sene olcak 10 yıl içtim günde 1 bazen 1,5 paket .inanki bıraktıktan sonra önce koku alma duyum sonra tad almam değişti.yüzüme renk geldi inşallah sende kurtulursun canım yaa sigaradan

safişçim haklısın canım kötü oldu ama inşallah toparlayabilirim bayrama kadarrr 68 de kendimi çok rahat hissetmiştim 68 e düşsem gerisini çokta kafaya takmayacagımmmm

valla canım bayrama kaldı bir hafta biliyorsun kendine çok dikkat etmen ve spora ağırlık vermen gerekki 68 olasın ama bunu yapmakta zor değil biliyorsun...

Herşey senin elinde gülüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…