Afiyet olsun yaramasın pınarım ........................cokacimcoookmerhaba kızlar kimse yok nerdesiniz ben yokken sayfada ilerlememiş..herkez gezmeye gitti herhalde...söyleyin bakalım nekler yediniz?ben sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yapmıştım,gezmede 2 kurabiye,2 börek yedim..akşam yememem lazım ama cevizli den yerim azcık ...işte buuuu... öpüldünüz bayyyy.....
selam kızlar ben bugün mevlütteydim sabah o yüzden az yedim gittim biliyorum çünkü tutamıcam kendimi teyzemin tavuklu pilavı ve un helvası vardı yine teyzoşumun elinden nefis oluyolar yaw gel de yime öfff:tomato:
sabah;
1 dilim çok tahıllı ekmek
az peynir
az doates
az salatalık
şekersiz çay
öğlen hatta ikindi;
yarım porsiyon tavuklu pilav
2 kaşık yoğurt
1 kaşık un helvası(napim dayanamıyorum)
bugün yeme olayını bıraktım yeter bukadar kalori zaten midemden ölüyorum pilavtavuk yoğurt ve helva dörtlüsü midemi felaket yapar ama yinede yiyorum -tatlicadiarzu-
belki bi maden suyu içerim akşam bişey yemicem söskaydirigubbakcemile5
selam kızlar
akşam azıcık kaçtı gibi oldu
sadece 3 kaşık yağ koyarak yaptığım mücverden 4-5 dlm yedm taa mbeni furabilirsiniz
1-2 dilim ekmekle tavuk çorbası içtim bi kase
jelibon yidim napim çok canım çekti..........
günaydın kızlarrrr dün dişçiye gittim yine çıkarmadı tellerimi moralim bozuk:çok üzgünüm:
kızlar bende yemin etmeyi düşünüyom valla,yoksa bu yiyecekler beni alt edecek...ama neye yemin edeyim diyede düşünüyom valla:roflol::roflol::roflol:...ekmek olsa yapamam tatlı olsa yapamam hamurişi oda olmaz...ayyy yemek yemekcokacimcoook çooookkkk güzelll yaaaaaaa..cokacimcoook...neyse ben ne olursa 2 lokma alıp çekilmeye yemin edeyim bari......ama nezaman???klava azartesi......:roflol::roflol::roflolkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
güne gidiyom şimdi beni zaafsız bi insan mı sandınız hıh:dilcikar:
Yaptım mı tam yaparım ben bu laflarım işin şakası....lülülülülülülaelaelaelaelae
kızlar selam
ben bugün sabah diyet mısır gevreğine yoğurt katıp yedim (normal yoğurt markette diyet kalmaış malesef)
sonra öğlen çin yağsız ve küçüklerinden 3 kalem pirzolayı mikrodalgada pişirdim yağsızo lnu yedim 1 dilim ekmekle
acıkınca da ağzıma beyaz leblebi atıyorum azar azar
bu saate akdar böyle gittim
evde yoğun temizlik yapıyorum dolapları düzeltyorm kışlık yazlık olayı burda yazlık değil baharlık oluyo ama neyse
hadi öptüm görüşrük
aferin fatu bak seni böyle görmek beni sevindirdi hadi bakalım ....şeniz
bu hafta hepinizden umutluyum hadi kızlar kim tutar bizi 1. Olalım .bu hafta .......:lepi:
nerdesiniz kıslar akşam oldu hala kimsecikler gelmemiş galiba hafta sonu agırlıgı düştü üztünüze ......
Aşagıda yanlızım seni görüyorum hoş geldin pc oldumu ....... Nasılsın .....
merhaba kızlar kimse yok nerdesiniz ben yokken sayfada ilerlememiş..herkez gezmeye gitti herhalde...söyleyin bakalım nekler yediniz?ben sabah 1 dilim kızarmış ekmekle kahvaltı yapmıştım,gezmede 2 kurabiye,2 börek yedim..akşam yememem lazım ama cevizli den yerim azcık ...işte buuuu... öpüldünüz bayyyy.....
selam kızlar ben bugün mevlütteydim sabah o yüzden az yedim gittim biliyorum çünkü tutamıcam kendimi teyzemin tavuklu pilavı ve un helvası vardı yine teyzoşumun elinden nefis oluyolar yaw gel de yime öfff:tomato:
Sabah;
1 dilim çok tahıllı ekmek
az peynir
az doates
az salatalık
şekersiz çay
öğlen hatta ikindi;
yarım porsiyon tavuklu pilav
2 kaşık yoğurt
1 kaşık un helvası(napim dayanamıyorum)
bugün yeme olayını bıraktım yeter bukadar kalori zaten midemden ölüyorum pilavtavuk yoğurt ve helva dörtlüsü midemi felaket yapar ama yinede yiyorum -tatlicadiarzu-
belki bi maden suyu içerim akşam bişey yemicem söskaydirigubbakcemile5
laraamm gecmiştesin sen galiba mesajını sabırsızlıkla bekliyorum hepimiz özledik senii sonraa fotolarını görecektik sen bizim ilk ve tek mezunumuzsun bizi kendinden mahrum etme
kızlar 2 kilo fazlalık bu sabah itibarıyle uçtu ne varsa sporda var yani bikez daha kanıtlandı halada regl olmadım bitiminde 75 artık garanti gözüyle bakıyorum sonra yeni hedef 70 e beraberce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?