merhaba gardaşım ......
ev mamak çöplügü gibi oldu valla . kavaltıyı yapıp çıkmıştık şimdide eşimin üztü başı valızi derken kim toplıycak yav sizde burdasınız gidemiyom ....naniknanik
bana hopşgeldin yok mu küto....
dişin nası oldu datlum....... daha iyi misin şimdi?????
pınarım sana bişe sorcaktım slim kream le L-carnitine ve krom birlikte alınır mı?
sen bilirsin bu işleri
yarın gidicem hastaneye fatum agrıyo bazen deli gibi içim dışım agrı kesici oldu
bence 2 sini birden kullanma canım l carnıtın spor yaparken daha fazla yag yakımı için onu spora agırlık verebilecegin zamanlarda kullan
hatta 3 müş sakın olya tek tek kullan takıldıkca kilon bi digerine gecersin ole yap
ya 1 saat takılalım hep birden kalkarız benımde iş var buluşmuşkene oturun surda 1 saat
haa bu arada Allah kavuştursun canımm
aklıma bi fikir geldi spor yapmayanlara - repmi versek acep nası olurr bazıları için repleri çok kıymatlı
pınarım marka önemli degil canım önemli olan benim istedigim model . ben bi markanın madellerini çok seviyorum bula bilirsem ondan almayı düşünüyoruz LAZZONİ NETTEDE var modelleri sitelerde magzası varmış ama önce benimkini bulmam lazınki götüre bileyim ... önce vakit sonra nakit ..laelaelaelaelaegüzelim sağlam bişeyse istediğin kelebek 1 numara bence..ama arstil ve yataşın da sağlam olduğunu biliyorum canım....kaydirigubbakcemile5
pınarım marka önemli degil canım önemli olan benim istedigim model . ben bi markanın madellerini çok seviyorum bula bilirsem ondan almayı düşünüyoruz LAZZONı NETTEDE var modelleri sitelerde magzası varmış ama önce benimkini bulmam lazınki götüre bileyim ... önce vakit sonra nakit ..laelaelaelaelae
şu et işi gerçekten önemli bizim ta sitelerde bi kasabımız var anlkaranın öbür ucunda eşim otarafa gidince hep ordan alır ama genel alış verişi mokrodan yapıyoruz . umarım onlardada bi katkı yoktur .... elimden geldigi kadar almamaya çalışıyorum ama benim tosun sosis canavarı ..
bende artık kilo verene çabalayana fep verecem ...:jeyyar:aklıma bi fikir geldi spor yapmayanlara - repmi versek acep nası olurr bazıları için repleri çok kıymatlı
anladısam arap olayım..((((=???**:1shok:
neten onada bakayım benim istedigim modeller dolabı çok büyük olcak .. fiyatlart geneldede öyle pınarım az önce baktık fuarada ...benim mobılyalar pek eskimez allah ömür verirse . bu kullandıgım dügünümdeki . 15 senalik hala yeni gibi ama yetmiyo artık küçük geliyo ...fisfisfisbenim kızda sosise bayılıyor yaa ..a
aslında oda yaptırılabiliyormuş kasaba sorucam bakalım....cokacimcoook
hanımı aşağısıda kurtarmaz lazzoni alacak italyan galiba o..5 bin tl. ye alırsın artık..kızım arstilde de çok harika modeller var...
15 sene olmusunuz haketmişiniz alın tabi benımde yok işe yarar bişiyde tayinci adamız neyime esya olanlarıda köy yapılsın atacam oraya bi koltuk bi halı olsun salon baza deişecek buzdolabi cok eski annemlerden 20 30 yıllık bişiy amannn huzur olsun yuva olsun bunlar teferruat
deli pınar
sana rep verdiğim için 20 kişi doldur da gel dio
tanımadığım arkideşlere rep verdim haaa...
haberiniz olaa sizin için pınar hanım
len karular 6 ay sonra herüfümle bi pazar geçiriom etmen nnaann zevkime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?