tebrikler 75te mezuniyetten vazgeçtin yani
bu azimle 70te olur inşallah
erken uyanıyon maşallah artık
evt canım çoktan vazgectim 75 ten gecen sene hayaldi ama benım için 70 olayım 65 e bile çekerim benım için diyet sorun olmuyo dedigin gibi uyku düzeni sorun birde spor uykuyu ve sporu ihmal etmessem olur inş. neden olmasın sen neler yapıyosun bugün pazar temizlik günüdür şimdi benımde evi toparlamam lazım yarın diş çektirecem ya halletmem lazım bugün -tatlicadiarzu-
bugün temizlik günüm ama hiç keyfim yok bugün
midem çok fena.
biraz salonu ve mutfağı süpürüp silsem yetçek ama tembellik yapıyorum hala
bulantın varsa nane cayı iç canım hemen gecirir agrıysa tahin varsa o cok iyi geliyo yap tembellik amannn 1 gunun var zaten ondada yorulma gecen mesajlara daldım ole kocacın ögrenciymiş nasıl üzüldüm ya bende yasadım eşim hem okul hem iş delirmeye az kalmıştı benım ama geciyo o gunler ya A llatan calııyosun yoksa çok daha sıkıcı olurdu inan hayırlısıyla biter inş.
bulantı var ya kafamçokkarıştı
inşallah Allah'ın izniyle geçicek bu günler
şuan bile eşim işte gelde sıkılma
iyi pazarlar kızlar .. bengeldim ..
bu sbah sıkıbi kavaltı yapıp altın parka mobilya fuarına gittik bize yatak odası lazım . ama fuar koltuk takımlarıyla dolu . neyse geldik .
eşimide girosuna yolcu ettim . sagsaglim gider gelir inşalllah ....
sizlerde ne var ne yok ....
merhaba arkadaşlar..dün yazdığım yazıyı sadece 6. takımda olmayan arkadaşlar okumuş sanırsam..duyarlı olmanız adına bence 6. takım da okusun lütfen..
azadçım akrep çim sizede teşekkürler canım...valla kasap dışında ucuzda olsa et felan almayın..mümkünse sucuğunuzu kasabınıza kendiniz yaptırın...yabancı marka hamburger,vs. lerden yemeyin...salam sosis jambon tüketmeyin,yaaa bilmediğimiz kimbilir daha ne çok zararlı ve haram şeyleri bize yediriyorlar....
kız okudummm ben yemedigim için içim rahat etkilenmedim :roflol:
Replerim nirede......artık gümnde 10 rep hakkı var bileyiom
merhaba gardaşım ......aeben fatu küto merhaba canlarım......
kusura bakma fatu sana rep mep yok kızlar bu cadıya kilo vermeden rep falan vermeyin önce kilo sonra fep ...naniknanik:dilcikar: hemde daha ne bedişin repini bile geçmişin daha ne edecen repi ...:sm_confused:öyle konuşmakla olmuyo fatu hanım evelsi gün verdim repimi size ama ben göremedim ne yazıkki....:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?