Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben çalışıyorum ,babaanne ile altlı üstlü oturuyoruz kızıma o bakıyor
akşam yemeklerinide beraber onun evinde yiyoruz ondan sonra kendi evimize çıkıyoruz
ordan ayrılsanız diceksiniz ama malesef ayrılamayız eşim bunaasla müsade etmiyor

anladım canım madem öyle hiç sıkma canını boşu boşuna bırak baksın babaanne.bana bi doktor demiştiki anneanne ile yada babaanne ile bu mücadeleye girerek harcayacagın enerjiyi çocugunu kazanmaya harca demişti.fırsat buldukça dışarda birlikte olmaya çalışın canım ev ortamından uzaklaşarak böylece çocugun aklı alt kattaki babaanede kalmayacaktır.inşallah herşey yoluna girer enkısa zamanda

aayy evet nazımm başım ağrıo karnım ağrıooo

doktor geldi şirketinn sorunumu anlattımmm ilaç yazdı ama makattan:S:S

kullanamıcam galiba:S

bende kirazım yarın yarım gün gelmek okadar zor gelecek ki bana
allahtan haftaya full tatil yaptılar

biz yarın tam gün geliyoruz maalesefallahtan ödemelerimizi bitirdikte pazartesi gelmicez,ilk defa tüm hafta full tatiliz...gerçi patrona kalsa 4.gün gelin falan dedi ama ben zaten şehir dışında olucam,diğer arkadaşlarda öle:80:

ne acımasız bu patronlar değilmi ?

bizimde 9 gün tatil ama kızlarr 27 si cumartesi günü full gelicezzz işi acil olanlar yine gelio normalde ama benim gelmem çok gereksiz üüüfff:S

ne acımasız bu patronlar değilmi ?

hemde nasıl nazlıcım...hele bizimki tam bi işkolik,sabah erkenden gelir bıraksalar işyerinde yatacak o kadar yani...bayramın 2.günü kesin açar ofisi

:104: :108: :119: :119: :123: ayy bunlar çok hoş yaa

kızlar yarın içinde sesinizi çıkarmayın şanslısınız yine ,ben pazartesi full çalışıyorum ,cumartesi de çalışçam

4 gün tatilim var

hkalıosın canım şükretmek lazım

bizim patronlardan büyük olan sabah namazından sonra evden çıkıp geliyor işyerine .... Hele eski ortaklardan biri sabah gelir işletmeye girer akşam çıkardı adam yemek bile yemeye gelzezdi nerdeyse

Iyi geceler kıslar ........

özlem gelmiş hoşgelmiş ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…