Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim temizliğim şu anda kocişim tarafından yapılıyo

banada ütü ve dolaplar kalıyo onlarıda yarın halledicem

selamlar..annemi teyzeme götürdüm geldim bugece orda kalcakmış,kızım babanneye gitti dün akşam ,eşimde sabah 7 gece 11 çalışıyor bugün bütün gün yalnız sessiz ve bana ait bir gün olacak dün felaket yoruldum kızlar,bütün gün yağmur yağdı,daha bi gün önce camlarımı silmiştim :95: gelenler genelde yaşlıydı bikaç tur yapıp hepsini evlerine bıraktım kayınvaldeciğim öyle buyurdu hava atacak illa akşamada eltim görümcem kayınvaldem bi dolu insan yemeğe kalınca gece nasıl yattığımı bilemedim sabah sabahta annem kaldırdı beni teyzene bırak diye araba kullanmanın da sıkıntıları varmış yaw herkes beni şuraya götür beni şurdan al valla nerdeyse millete servis şöförlüğü yapar oldum işemi çevrsem bunu nedir

bu arada özi gelmiş hoşgeldin cnm,kardeşine çok sevindim nihayet kavuşmuş kızına :13:
narincim annene geçmiş olsun cnm,
lilyum ablacım seninde babana geçmiş olsun..

benim temizliğim şu anda kocişim tarafından yapılıyo

banada ütü ve dolaplar kalıyo onlarıda yarın halledicem

maşallah eniştemize . benim eşimde yapıyor ama bugün bütün gün çalıştığı için ben tek başıma yapacağım malesef .

oyyy baya yorulmuşsun . bugünün tadını çıkar canım bol bol dinlen :82:

kızlar ben kaçar . hepinize hayırlı bayramlar diliyorum . bayramda fazla cozutmayın görüşürüz kendinize iyi bakın .

kızlar öldüm sabahtan beri camlar kapılar dolap temizliği derken pestilim çıktı eee toto bu kadar harekete alışkın değil.bugün bunları bitirsem yarın tüm gün eşim yok işte yarında mutfaga girişirim zaten geçen hafta banyonun duvarlarını dolaplarını falanda halletmiştim.ev temizlendikçe insan nasılda mutlu oluyor bu hareketler inşallah bana kilo kaybı olarakta döner....

kızlaarrrr selaaam bütün gün koşıuşturmayla geçtiiii

sabahın köründe alışverişe çıktımmm

içine giremediiim 44 bedenlerinnn 42 leri bolmu geldi dersiniizzzz

xl dan large a mı geçtim dersinizzz

hattaa taba rengi binici pantolonu aldımmm 40 bedenn inanabıliyomısunuz

kadın illa dene dedi 44 üy yoksa denemem dedimmm
42 verdiii çok içime sinmedi 40 ı süper olduu ağlıcaaktmm

ama cepte para kalmadddııı tabiii babama diorumm eskiden hç bişe yakışmıoduu :d

ziliiimmm yhaaa ben o kiloya inebileceğimi düşünmüyorum çünkü ben kaslı bi insanımm vücudumda yağdan da sudan da kat kat fazla kas oranı varr o yüzden fotoda da 90 kiloluk bi kız yok yane

10 kilo sonra ne olr bilmiorumm ama o halimi çok merak ediyorumm

kızlarrr iiki varsınıızzz bi süre olamıcaamm kuzenimde internet varmı bilmiorummm ama gün gün defterime yazdıklarımı yazıcaam

kendinize ii bakın ve ii bayramlarrr Allahın izniyle 5 gibi yola çıkacağızz kendinize çok ii bakın

by by

kızlar selam,

hepinizin bayramını kutluyorum..Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir bayramı sevdiklerinizle beraber geçirmenizi dilerim..

kıslar şimdiden kutlarım bayramımınızı .....
sevdiklerinizle ,saglıkla ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…