hayırlı cumalar kıscezler....
kızlaarr şimdide faturalara odaklanmayınız lütfen ancak açılmışken (sana bu lafım elifim)
ne olursa olsuuunnn
ölmek var dönmek yoooooookkkkkkkk
Kızlarrrr
haftaya bildirim yapılacakmı???
safişimmm çocuk vefat etti dün öğlen bugün patronuna baş sağlığı diledim.
17 yaşındaymış daha telefonundan birine msj atmış senin için atlıorum gibisinden :S
aileside gelmiş şırnaktan..
bugün de otopsi sonuçları çıkacakmış yanii uyuşturucu bir madde mi kullandı yoksa çocua kötü bişe mi yaptılar vs. diee:S
ama gözümün önünden gitmio psikolojim bozuldu:S
hoşgeldin ablasıöslüyoz ama biz senii
kıss fatura kimin umrunda,hele kocişim banyodayken hep der işte hayat bu,valla boşuna yaşamışız bu güne kadar diye
haftaya bildirim büyük ihtimal olmıcak canım...nerdeyse bütün takımlar olmaması yönünde görüş bildirdi...zaten kimseciklerde olmazkii
merhaba kızlar anca geldim çok yogunum geçen haftayla aynıyım nazcım olmadı her zamanki gibi hedeflerime ulaşamadım.
annem çok şükür daha iyi kızlar görümcemden henüz haberim yok artık sinirlerim dayanmıyor 7 yıldır dinle onunla agla agla agır gelmeye başladı artık.gel diyorum gelmiyor şöyle yap diyorum bildiginden şaşmıyor adam kendi gibi onuda dengesiz yaptı dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim .kardeşi bile benim kadar yıpratmıyor kendini
neyse ben çıkayım kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde inşallah fazlasıyla verirler haftayaişleri kolaylayayım yine gelirim canlarım
meraba kızlar bende sadece 300 gram farketti tabi diyet falan yapmadım
geçen hafta 67.3
bu hafta 67
selam fıstıklarımmm
çok yoğun bir hafta yaşadım yaşıyorumdaaa o yüzden yazamadım özürrr
babanmm rahatsızdı onunla ilgileniyorummm
kilom 600 gram daha gitmiş 75 olmuşumm
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm
bayramdan sonra yine burda yımm alllah nasip ederse tabbiii
bende sonra gelmeye çalışırım kızlar baya bir yoğunum kusura bakmayın canlarım
gelemessemde artık tatilden sonra görüşürük öptüm hepinizi bye
ha bu arada bayramı heç unuttum hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
merhaba kızlar anca geldim çok yogunum geçen haftayla aynıyım nazcım olmadı her zamanki gibi hedeflerime ulaşamadım.
annem çok şükür daha iyi kızlar görümcemden henüz haberim yok artık sinirlerim dayanmıyor 7 yıldır dinle onunla agla agla agır gelmeye başladı artık.gel diyorum gelmiyor şöyle yap diyorum bildiginden şaşmıyor adam kendi gibi onuda dengesiz yaptı dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim .kardeşi bile benim kadar yıpratmıyor kendini
neyse ben çıkayım kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde inşallah fazlasıyla verirler haftayaişleri kolaylayayım yine gelirim canlarım
selam fıstıklarımmm
çok yoğun bir hafta yaşadım yaşıyorumdaaa o yüzden yazamadım özürrr
babanmm rahatsızdı onunla ilgileniyorummm
kilom 600 gram daha gitmiş 75 olmuşumm
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm
bayramdan sonra yine burda yımm alllah nasip ederse tabbiii
ha bu arada bayramı heç unuttum hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
merhabalar herkese eski takımıma bir uğrayayım dedim duran arkadslar hala var tebrik ederiz sizi
özelikle kirazcım gördüğüm kadarıyla hala kilo veriyorsun abenim ghene takın sayende motiveye devam oluyo
hepinize hayırlı bayramlar dileyen herkes istediği kiloya ulaşır umarım
ama bu takımlar başka motive ediyo bilginize buraya yazınca insna kendini frenleye biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?