Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişimmm çocuk vefat etti dün öğlen bugün patronuna baş sağlığı diledim.

17 yaşındaymış daha telefonundan birine msj atmış senin için atlıorum gibisinden :S
aileside gelmiş şırnaktan..
bugün de otopsi sonuçları çıkacakmış yanii uyuşturucu bir madde mi kullandı yoksa çocua kötü bişe mi yaptılar vs. diee:S

ama gözümün önünden gitmio psikolojim bozuldu:S

hayırlı cumalar kıscezler....

hoşgeldin ablasıöslüyoz ama biz senii
kızlaarr şimdide faturalara odaklanmayınız lütfen ancak açılmışken (sana bu lafım elifim )

ne olursa olsuuunnn

ölmek var dönmek yoooooookkkkkkkk

kıss fatura kimin umrunda,hele kocişim banyodayken hep der işte hayat bu,valla boşuna yaşamışız bu güne kadar diye

Kızlarrrr
haftaya bildirim yapılacakmı???

haftaya bildirim büyük ihtimal olmıcak canım...nerdeyse bütün takımlar olmaması yönünde görüş bildirdi...zaten kimseciklerde olmazkii

merhaba kızlar anca geldim çok yogunum geçen haftayla aynıyım nazcım olmadı her zamanki gibi hedeflerime ulaşamadım.

annem çok şükür daha iyi kızlar görümcemden henüz haberim yok artık sinirlerim dayanmıyor 7 yıldır dinle onunla agla agla agır gelmeye başladı artık.gel diyorum gelmiyor şöyle yap diyorum bildiginden şaşmıyor adam kendi gibi onuda dengesiz yaptı dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim .kardeşi bile benim kadar yıpratmıyor kendini

neyse ben çıkayım kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde inşallah fazlasıyla verirler haftaya işleri kolaylayayım yine gelirim canlarım

meraba kızlar bende sadece 300 gram farketti tabi diyet falan yapmadım
geçen hafta 67.3
bu hafta 67

selam fıstıklarımmm

çok yoğun bir hafta yaşadım yaşıyorumdaaa o yüzden yazamadım özürrr

babanmm rahatsızdı onunla ilgileniyorummm

kilom 600 gram daha gitmiş 75 olmuşumm

hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorumm

bayramdan sonra yine burda yımm alllah nasip ederse tabbiii

bende sonra gelmeye çalışırım kızlar baya bir yoğunum kusura bakmayın canlarım
gelemessemde artık tatilden sonra görüşürük öptüm hepinizi bye

anladım canım
kesin var bir sıkıntısı yaaa
tamda gençlik çağında kanı deli dolu akarken ölmeyi bayılmakmı sandı acaba...

Allahım affetsin ailesine sabır versin ne diyelim....

Sende unutmaya çalış ne yapacaksın hayat bu bununla yaşama daha kötü olursun kafanı dağıt biraz....

aynende öyle canımmmm bunu bende çok söylerim eşime tamda o anda işte bu yaaa hayat bu diye

bencede bildirim olmasın zaten bayram bayram kim gelicek zaten çoğu yarışmacı artıda olucak

canım hoşgeldin annenin daha iyi olmasına sevindim
kilonada üzülme bak bende aynıyım şekerciğim bende ulaşamadım hedefe boşveeeeeeerrrrr

görümcene gelince o sırf dertleşip rahatlamak için sana anlatıyor besbelli artık onada sıkma canını aradığında dinle kapat telefonukapattığın an at kafandan bu düzen demekki böyle sen neden üzüyorsun ki kendini bu kadar....

meraba kızlar bende sadece 300 gram farketti tabi diyet falan yapmadım
geçen hafta 67.3
bu hafta 67

gitmiş ya azda olsa sen ona bak
hemde diyet yapmadığın halde....

600 gr. az değil valla tebriklerrr

şimdiden iyi bayramlar

bende sonra gelmeye çalışırım kızlar baya bir yoğunum kusura bakmayın canlarım
gelemessemde artık tatilden sonra görüşürük öptüm hepinizi bye

kendine cici bak şekerciğimmmm

ha bu arada bayramı heç unuttum hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

sanada iyi bayramlaarrrrrrrrrrrrr

annenin iyi olmasına sevindim canım,allahım onları başımızdan hiç eksik etmesin

görümcenede daha fazala üzülme ,sen elinden geleni yapıyosun,yeterince destek oluyosun,eşin bile bu kadar dert etmiyoken sende yıpratma kendini,demekki alışmış böyle yaşamaya,ne diyelim allah ıslah etsin

hoşgeldin liliş sultan...babacığına çok geçmiş olsun

bayramdan sonra daha sık beraber olalım,özletme kendini

ha bu arada bayramı heç unuttum hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

sanada iyi bayramlar zilancımm

Narinim annenin iyi olmasına sevindim canım .

Liliş ablam babana çok geçmiş olsun . Kilo verdiğin içinde tebrikler ablam bayramdan sonra daha sık gel . Bayramın mübarek olsun ablam şimdiden .

Zilanım seninde bayramın mübarek olsun canım .

ablam babacına geçmiş olsun umarım iycedir ....

narinin annenin nesi var canım geçmiş olsun .....

kıslar çogunuz izne çıkaçaksını .
..
HEPİNİZİN BAYRAMINI EN İÇDEN KUTLARIM ..
SEVDİKLERİNİZLE .SAGLIKLA BİRLİKDE OLUN İNŞLLAH .

** 6.TAKIM 181.ETAP **

Naz ( 59,60 / 59,60 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 75,50 / 75,10 / 0,40 / 0,53 % )
blackandwhite ( 62,40 / 62,40 / 0,00 / 0,00 % )
melek ( 74,30 / 74,30 / 0,00 / 0,00 % )
narin_nazenin (69,30 / 69,30 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz84 ( 61,90 / 61,90 / 0,00 / 0,00 % )
ak81 ( 73,00 / 73,00 / 0,00 / 0,00 % )
zilan80 ( 67,30 / 67,00 / 0,30 / 0,45 % )
mimu88 ( 84,90 / 84,30 / 0,60 / 0,71 % )
ienmmr ( 63,80 / 63,80 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum ( 79,80 / 79,50 / 0,30 / 0,38 % )
eddoras ( 69,50 / 69,50 / 0,00 / 0,00 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 841,30 / 839,70 / 1,60 / 0,19 % )

LİSTEMİZDE HAZIR FISTIKLAR...BU HAFTA BİRAZ VASATIZ AMA BUNADA ŞÜKÜR,BAYRAMDAN SONRA TAM GAZ DEVAM EDİCEZ İNŞ.

merhabalar herkese eski takımıma bir uğrayayım dedim duran arkadslar hala var tebrik ederiz sizi
özelikle kirazcım gördüğüm kadarıyla hala kilo veriyorsun abenim ghene takın sayende motiveye devam oluyo
hepinize hayırlı bayramlar dileyen herkes istediği kiloya ulaşır umarım
ama bu takımlar başka motive ediyo bilginize buraya yazınca insna kendini frenleye biliyo

aaa bu kadar olur...inan bi kaç gün önce seni geçirmiştim aklımdan özlemcim,hatta profilinede bakmıştım bu kız ne alemde diye...kalp kalbe karşıymış valla
canım benim hoşgeldin ya,

özlemcim evlendim ben 1 ay oldu,diyetede hala devam canım,sen nasılsın neler yapıyosun,kilolar ne alemdee:80:

8. TAKIM * *181.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 99,7 / 99,7 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,0 / 115,0 / 1,0 / 0,86% )
asutaha ( 81,8 / 80,8 / 1,0 / 1,22% )
çokoprens ( 56,3 / 56,3 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 88,2 / 88,2 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,5 / 72,6 / 0,9 / 1,22% )
nightwinglover ( 85,6 / 82,7 / 2,9 / 3,39% )
ugurlucum ( 83,8 / 83,8 / 0,0 / 0,00% )
SEHERYILDIZI ( 86,0 / 85,7 0,3 / 0,35% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 832,9 / 826,8 / 6,1 / 0,73% )

kardeş takım size zahmet kontrol edermisniz cumanız hayır olsun

kızlar destekleriniz için çok sagolun dün çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim .etkilenmemeyi ögrenmem gerek ama hassas bi yapım var.

temizlik için bi yardımcı bulamadım herkes fuull dolu bende kendim haftasonu halledeceğim artık halılar zaten yıkamaya gitti kalanıda artık halledeceğim.hem kalori yakmış olurum kimbilir belki bayrama kadar bi mucize olur da 68,900 de olsa 68 li bi rakam görürüm bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…