Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tebrik ederim canım bir ömür boyu mutluluklar azminin gitmemesi ne kadar güzel
vallaha benim yaklaşık bir buçuk ay öncesine kadar kilom 73 lerdeydi ama nasıl olduysa anlayamadan birden ibra 79 lara vurdu 80 gördüm görcem yani
onun için çok üüzntülüym ama çok fazla stres,m var kızım büyüdükçe derdi dahada büyüdü streseten kilo alınırmı diyenlere heralde en büyük cevap ben olurum
kızım çok asileşti bizi görmek istemiyormuş sizi sevmiyorum diyo ben babaanneme gdicem diyo bi dönem beni çok yıprattı bu dönemlerde zaten kilo aldım şimdi gene kara kara düşünyom nasıl veririm dye

bayramda herkesss 2 kilo versin Allahım amin

listeniz tamamdır azracığım .

Hoşgeldin özlemciğim . Kayıplara karıştın birden bire nerelerdesin bakalım . Kız kardeşin sorunlarını atlatabildimi çocuğunu alabildi mi ? Canım .

Hoşgeldin özlemciğim . Kayıplara karıştın birden bire nerelerdesin bakalım . Kız kardeşin sorunlarını atlatabildimi çocuğunu alabildi mi ? Canım .

hoşbuldum nazcım bi dönem bırakmıştım kendimi ki gene aynı vaziyetteyim ama kilomu kafaya takmıyodum bu aralar kilolarım aklıma gelince sizlerle geçirdiğim eski günler geldi aklıma resimlerime baktımda şimdi aben bir daha 80 lere dönme demiş bana haklıymışda ama ben gene dönmüşüm neye yarar

kardeşim kızını aldı çok zor oldu hataya gittiler çocuk organize şube ile alındı
karşı taraf çok tehtit felan etti ama şükür yanımızda şuan kardeşim bi hukuk bürosunda işe başladı allaha çok şükürler olsun kızınıda anaokuluna yazdırdı rabbim sabredene mükafatını veriyor ama bu sabır çok nalet insanlar bunu kaldıramıyor işte

çok şükür canım çok sevindim kardeşinin adına . ALLAH bir daha ayırmasın İNŞALLAH

amin bitanem...azmim aslında bu ara yok denecek kadar az...ama bi şekilde 1 ileri 2 geri devam etmeye çelışıyorum

kızın içinde üzüldüm canım,sanırım devamlı babaanneyle kalmanın sonucu,her şey düzelir canım sıkma canını,kilolarda verilir ama bu kadar salma kendini

hem sen niye tekrar takıma girmiyosun özlemcim,beraberce verelim işte,eskiden olduğu gibi

kardeşin için çok sevindim canım,rabbim bidaha onu yavrusundan ayırmasın
Kirazım ellerine sağlık listeyi bıraktım paylaşım alanına

seninde ellerine sağlık nazlım

özi merhaba hoşgeldinnn.. Allah güzel günleri nasip etsin inş. bi an önce

amin canım benim

merhaba hoşgeldiniz aramıza bende bursada yaşıyorum siz neresindesiniz.bu babaanne ve anneanne derdini benden iyi kimse bilemez herhalde benim öz annem baktı o dönem kızım banada babayada düşman kesildi akşamları onu alıp eve götürüyoruz diye .ne zaman kreşe başladı ozaman anne baba çocuk olabilmeye başladık Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bi durum ama yaşı geldiyse imkanında varsa kesinlikle kreşe ver derim

naz cım senin spor nasıl gidiyor canım bende yazılsam mı bi salona acaba evde yapamıyorum belki salona yazılırsam mecburen giderim

sayfaları okudum geldim.
özi hoşgeldin canım.
biraz keyifsizim.
yarın yola çıkmayı düşünüyodum ama olmadı.
kızımın dershanesi varmış hafta nsonu.
bayramda gidicez artık.tatili değerlendirmek istiodum.olmadı.
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden.

naz cım senin spor nasıl gidiyor canım bende yazılsam mı bi salona acaba evde yapamıyorum belki salona yazılırsam mecburen giderim

benim spor iyi gidiyor narinim şimdilik haftanın 3 günü gidiyorum . Bayramdan sonra 4 güne çıkaracağım . Evde spor yapılmıyor malesef salona para verdiğimiz için mecburen gidiyoruz ........

geçmiş olsun ablam . şimdiden seninde bayramın mübarek olsun

benim spor iyi gidiyor narinim şimdilik haftanın 3 günü gidiyorum . Bayramdan sonra 4 güne çıkaracağım . Evde spor yapılmıyor malesef salona para verdiğimiz için mecburen gidiyoruz ........

evet olmuyor evde canım yani ben yapamıyorum.bende bugün salonla gidip konuşacagım bakayım bi ortamı nasıl bayramdan sonra bende başlayayım diyorum.haftanın 3 günü gitmek bile benim için büyük başarı olur .

naz ve kiraz ellerinize saglık kızlar

bu arada bayramda görüşemeyeceğimiz arkadaşlarım için şimdiden bayramlarını kutlarım Allah kabul etsin kurbanlarınızı inşallah.

özi merhaba hoşgeldinnn.. Allah güzel günleri nasip etsin inş. bi an önce

Bİ DÜNYA YAZI YAZMIŞTIM SAYFA HATA VERDİ çok üzüldüm bi dahaaynıları yazmaıcam

kirazcım takıma girmeyi çok isterdim ama o heves yokki
mimucum teşk ederim hoş buldum
narincim ben yıldırımdayım kızım 3 yaşında mahallemizde bir kreş açıldı bende haftanın 3 günü öğleden sonra yazdırıdm bu hafta gitti pek bişey anlamadım şimdilik ama
babaanne götürüyor içeri girmek istemiyomuş beni bırakma diye çok fena ağlıyomuş ama içeri girince hiç bişey yok diyo öğretmeni ne olcak bilmiyorum bende

canım bende nilüferdeyim.neden babaanne götürüyor aynı evdemi yaşıyorsunuz babaanneyle.hep ben götürüp ben aldım kreşten benim kızımda 3,5 yaşında başladı ilk zamnalar hep anneannesini istedi ama ben haftada bir gün bilemedin 2 gün anneme gittim oda zamanla bu duruma alıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…