aaa bu kadar olur...inan bi kaç gün önce seni geçirmiştim aklımdan özlemcim,hatta profilinede bakmıştım bu kız ne alemde diye...kalp kalbe karşıymış valla
canım benim hoşgeldin ya,
özlemcim evlendim ben 1 ay oldu,diyetede hala devam canım,sen nasılsın neler yapıyosun,kilolar ne alemdee:80:
bayramda herkesss 2 kilo versin allahım amin:d
8. Takım * *181.etap sonuçları**
rukiye_38 ( 99,7 / 99,7 / 0,0 / 0,00% )
ayseceylin ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,0 / 115,0 / 1,0 / 0,86% )
asutaha ( 81,8 / 80,8 / 1,0 / 1,22% )
çokoprens ( 56,3 / 56,3 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 88,2 / 88,2 / 0,0 / 0,00% )
handerya ( 73,5 / 72,6 / 0,9 / 1,22% )
nightwinglover ( 85,6 / 82,7 / 2,9 / 3,39% )
ugurlucum ( 83,8 / 83,8 / 0,0 / 0,00% )
seheryıldızı ( 86,0 / 85,7 0,3 / 0,35% )
8. Takım toplam kilo ( 832,9 / 826,8 / 6,1 / 0,73% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermisniz cumanız hayır olsun
Hoşgeldin özlemciğim . Kayıplara karıştın birden bire nerelerdesin bakalım . Kız kardeşin sorunlarını atlatabildimi çocuğunu alabildi mi ? Canım .
hoşbuldum nazcım bi dönem bırakmıştım kendimi ki gene aynı vaziyetteyim ama kilomu kafaya takmıyodum bu aralar kilolarım aklıma gelince sizlerle geçirdiğim eski günler geldi aklıma resimlerime baktımda şimdi aben bir daha 80 lere dönme demiş bana haklıymışda ama ben gene dönmüşümneye yarar
kardeşim kızını aldı çok zor oldu hataya gittiler çocuk organize şube ile alındı
karşı taraf çok tehtit felan etti ama şükür yanımızda şuan kardeşim bi hukuk bürosunda işe başladı allaha çok şükürler olsun kızınıda anaokuluna yazdırdı rabbim sabredene mükafatını veriyor ama bu sabır çok nalet insanlar bunu kaldıramıyor işte
tebrik ederim canım bir ömür boyu mutluluklar azminin gitmemesi ne kadar güzel
vallaha benim yaklaşık bir buçuk ay öncesine kadar kilom 73 lerdeydi ama nasıl olduysa anlayamadan birden ibra 79 lara vurdu 80 gördüm görcem yani
onun için çok üüzntülüym ama çok fazla stres,m var kızım büyüdükçe derdi dahada büyüdü streseten kilo alınırmı diyenlere heralde en büyük cevap ben olurum
kızım çok asileşti bizi görmek istemiyormuş sizi sevmiyorum diyo ben babaanneme gdicem diyo bi dönem beni çok yıprattı bu dönemlerde zaten kilo aldım şimdi gene kara kara düşünyom nasıl veririm dye
hoşbuldum nazcım bi dönem bırakmıştım kendimi ki gene aynı vaziyetteyim ama kilomu kafaya takmıyodum bu aralar kilolarım aklıma gelince sizlerle geçirdiğim eski günler geldi aklıma resimlerime baktımda şimdi aben bir daha 80 lere dönme demiş bana haklıymışda ama ben gene dönmüşümneye yarar
kardeşim kızını aldı çok zor oldu hataya gittiler çocuk organize şube ile alındı
karşı taraf çok tehtit felan etti ama şükür yanımızda şuan kardeşim bi hukuk bürosunda işe başladı allaha çok şükürler olsun kızınıda anaokuluna yazdırdı rabbim sabredene mükafatını veriyor ama bu sabır çok nalet insanlar bunu kaldıramıyor işte
Kirazım ellerine sağlık listeyi bıraktım paylaşım alanına
amin canım benim
naz cım senin spor nasıl gidiyor canım bende yazılsam mı bi salona acaba evde yapamıyorum belki salona yazılırsam mecburen giderim
sayfaları okudum geldim.
özi hoşgeldin canım.
Biraz keyifsizim.
Yarın yola çıkmayı düşünüyodum ama olmadı.
Kızımın dershanesi varmış hafta nsonu.
Bayramda gidicez artık.tatili değerlendirmek istiodum.olmadı.
Hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden.
benim spor iyi gidiyor narinim şimdilik haftanın 3 günü gidiyorum . Bayramdan sonra 4 güne çıkaracağım . Evde spor yapılmıyor malesef salona para verdiğimiz için mecburen gidiyoruz ........
amin bitanem...azmim aslında bu ara yok denecek kadar az...ama bi şekilde 1 ileri 2 geri devam etmeye çelışıyorum
kızın içinde üzüldüm canım,sanırım devamlı babaanneyle kalmanın sonucu,her şey düzelir canım sıkma canını,kilolarda verilir ama bu kadar salma kendini
hem sen niye tekrar takıma girmiyosun özlemcim,beraberce verelim işte,eskiden olduğu gibi
kardeşin için çok sevindim canım,rabbim bidaha onu yavrusundan ayırmasın
seninde ellerine sağlık nazlım
özi merhaba hoşgeldinnn.. Allah güzel günleri nasip etsin inş. bi an önce
merhaba hoşgeldiniz aramızabende bursada yaşıyorum siz neresindesiniz.bu babaanne ve anneanne derdini benden iyi kimse bilemez herhalde benim öz annem baktı o dönem kızım banada babayada düşman kesildi akşamları onu alıp eve götürüyoruz diye .ne zaman kreşe başladı ozaman anne baba çocuk olabilmeye başladık Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bi durum ama yaşı geldiyse imkanında varsa kesinlikle kreşe ver derim
narincim ben yıldırımdayım kızım 3 yaşında mahallemizde bir kreş açıldı bende haftanın 3 günü öğleden sonra yazdırıdm bu hafta gitti pek bişey anlamadım şimdilik ama
babaanne götürüyor içeri girmek istemiyomuş beni bırakma diye çok fena ağlıyomuş ama içeri girince hiç bişey yok diyo öğretmeni ne olcak bilmiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?