Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm

bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:

aman da aman maşallah nazar değmesin

benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demler hemen de der ben aç değilim çay yeter :84:

günaydın..
öncelikle tüm eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..

selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorum grip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun

benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demler hemen de der ben aç değilim çay yeter :84:

eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.

günaydın..

selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorum grip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun

canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .

günaydın..

günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef

canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .

günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef

saolun kızlar,aslında vücudum kuvvetlidir ama bu kez fena vurdu neyse kızlar aklımdasınız ondan uğradım kendimi hatırlatayım dedim :76: ara ara yine uğramaya çalışırım kib öpüldünüz..

liliş ablanın babasına Allahtan rahmet kalanlarada başsaglığı diliyorum

safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım

yumukum çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştım bişeyler yemeyi unuttum görüşmek üzere kızlarrrr

safiş hatun nereye kayboldun :89::89:

burdayım ballı muzum benim

safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm

bende bayıldım canımcım

bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:

sevcen tabisi kocan o senin delüüüüü

safiş gözlerim doldu

benmde gülümmmm dolmakla kalmadı aktı gitti yaaaaa

senin herüf tam bir tembel desene
kahvaltı hazırlamamak için çayla açlığı geçiştirecek kadar

günaydın..

geçmiş olsun cancağızım yaaaa
doktora görün daha kötü olursan ihmal etme....

eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.

ay aman sus kızzz kendi kendini nazar edicen bir taraflarını kaşı anacım

günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış

günaydın kaymaklı muzum hoşgeldin nasılsın

safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım

ağlamadınmı yoksaaaaaa

denizcim

bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:

süpppeeerrrrrrr

kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştım bişeyler yemeyi unuttum görüşmek üzere kızlarrrr

fazla yeme dikkatli ol karnını doyur ve hemen yanımıza dön şekercimmmm

hemde ne tembel safişim sorma

evlenince saltanatını ilan etti benim kocişim

yıllarca bekar hayatı yaşadıktan sonra evlilik onun krallığı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…