iyiyim aşk böcüküm sen nasılsın
diğer aşk böcükü nerde
bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:
aman da aman maşallah nazar değmesin
benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demlerhemen de der ben aç değilim çay yeter :84:
günaydın..
öncelikle tüm eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorumgrip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun
günaydın..
selam kızlar,ben hastalıktan kırılıyorumgrip iyice azıttı,sizler nasılsınız neşeniz bol olsun
canım benim dikkat et kendine bol bol c vitamini al dinlen . bizler iyiyiz canım .
günaydın fıstıkım geçmiş olsun ,bi tuttu mu bu grip geçmek bilmiyo malesef
günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış
denizcim
bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:
tatlım ses olmaz mı ben 4. katta oturuyorum aşagıya ses gider diye gece akşamlarıda 22:30 dan sonra kullanmıyorum
safiş hatun nereye kayboldun :89::89:
safişim süper vlla bayıldıoıııımmmm
bende iyiyim canım . sabah eşim kalkıp kahvaltı hazırlamış bana süpriz olsun diye ... canım benim ben kocacığımı çok seviyorum .:89::89:
safiş gözlerim doldu
aman da aman maşallah nazar değmesin
benim kocam da kahvaltı hazırla desem sadece çayı demlerhemen de der ben aç değilim çay yeter :84:
günaydın..
eşim baya baya güzel bir şekilde hazırlamış kahvaltı sofrasını ekmekleri bile kızartmış . benim eşim yapmak istedikten sonra çok güzel iş yapıyor.
günaydın fıstıklar ne güzel topic canlanmış
safiş sabah sabah aglatacaktın beni güzel bi paylaşımdı sagol canım
denizcim
bundan sonra sabahları kalkıp koşu bandında koşmaya karar verdim inşallah :86:
kahvaltımı yapıp geleyim şekerler sabah sabah babaların dogum izinlerini ayarlamayla ugraştımbişeyler yemeyi unuttum görüşmek üzere kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?