- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Güzel olan herşey bol kalorili.. neyseki salata da güzel ama az kalorili bolca yiyorumAynen görüşmeyeceğim kendisiyle uzun süre :)
Ev ahalisine yapınca dayanamıyorum çözecem bu işi bugün telafi yaparımGüzel olan herşey bol kalorili.. neyseki salata da güzel ama az kalorili bolca yiyorum
Eksin güzel aksam ciger ödem yapmistirPazartesi bildirimi
Cuma 78.8
Pazartesi 78.4
Fark -400
Pazar sabahı Daha fazlaydı
Sen yaparsın canım ben sana inanıyorum. azimli kadınsın :)Ev ahalisine yapınca dayanamıyorum çözecem bu işi bugün telafi yaparım
oo süper işte :) tebriklerPazartesi bildirimi
Cuma 78.8
Pazartesi 78.4
Fark -400
Pazar sabahı Daha fazlaydı
tebrik ederim canımmGünaydın,
Cuma; 85.60
Pazartesi; 85.30
Fark ; -300
Günaydın canım, iyi sporlar :) bol kalori yakmalar..Gunaydın kızlar
Gozumu acar acmaz spor salonuna attım kendimi 2 kmlık yerde inanılmaz bir arac trafiği vardı Allah'tan benim ters istikamettim de
Günaydın.....ohhh mis gibi.....bol bol yag yakmalar...Çocuklara kim bakiyorGunaydın kızlar
Gozumu acar acmaz spor salonuna attım kendimi 2 kmlık yerde inanılmaz bir arac trafiği vardı Allah'tan benim ters istikamettim de
Tesekkurler canım benimGünaydın canım, iyi sporlar :) bol kalori yakmalar..
Esim canım bu hafta evden calısıyor. Ufaklık daha uyuyorÇocuklara kim bakiyor
Cok iyiiyi denk gelmis...sabah spor yapinca gun boyu daha dinç oluyorsunEsim canım bu hafta evden calısıyor. Ufaklık daha uyuyor
Cumaya eksiye çevirmeyen yaso ne olsunKızartma canım olmamış evet tartıda gördüm :)
Teşekkürler canımSen yaparsın canım ben sana inanıyorum. azimli kadınsın :)
Ofisten çalışmaya baslamisti diye hatırlıyorum MerveEsim canım bu hafta evden calısıyor. Ufaklık daha uyuyor
1 gun arayla sabahları gelıcem insallah canımCok iyiiyi denk gelmis...sabah spor yapinca gun boyu daha dinç oluyorsun
Niyet ettik canımCumaya eksiye çevirmeyen yaso ne olsun
Haftalık canım gecen hafta ofise gıttı bu hafta evden haftaya yine ofiste o zamanda haftada 4 gun yine gelebilecegım sadece 2 gunun saati uymuyorOfisten çalışmaya baslamisti diye hatırlıyorum Merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?