- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Amann canım sakin cindikle bı yeriniWaoww harikasın maşallah nazar etmiyim
54 7 ise 10 kg vermiş olman gerek kuzum nasıl sabitsin
Bende dun ogleden sonra oldum arti bekliyodumama çıkmadı şükürDaha tartılmadım valla biraz zaman geçsin diye bekliyorum ama regl oldum artı çıkarım ben
Canım harikasinnGünaydın kızlar cuma günü 75.600
Bugün 74.800
- 800
Aslında daha düşük olurdu ama akşam cok aciktim bı haşlama patates ve maydonoz falan yedim malesef
Canımsın tabi ki de nazar etmeyeceğim tebriklerAmann canım sakin cindikle bı yerini
Benimde çıkmaz inşallah yaKız kafa gitti dur.mesaji düzenleyim. Yoldayım yürüyorum da
Bende dun ogleden sonra oldum arti bekliyodumama çıkmadı şükür
Inşallah canım birde raki var semde ödem olabilirBenimde çıkmaz inşallah ya
Süpersin rakibemmmBugün spor da çok aktif değildim sadece 30 dk leslie 3 mil yaptım kızlar
N NidsaliiZipzip- Kmsl Hnd
30 dk leslie süresi ve kalorisi attığım adım sayısı
Eki Görüntüle 2797311
Eki Görüntüle 2797312
Bugün attığım toplam adım sayısı ve yaktığım kcal hepsi de aşağıda
Eki Görüntüle 2797310
Herkese hayırlı geceler❤
Malesef ya kendimi sabote ettim yineInşallah canım birde raki var semde ödem olabilir
sorma canım neler koyuyorum sofraya öylece bakıyorumAfiyet olsun canım
Evdeki.misafirlere göre bayag kontrollu olmuş menun
Kız kardeşim Hacettepe de Ünsal hoca varmış onun muayenehanesine gidecekKızlar Ankara da bahçeci düşünüyorum ben de gideceğim ilk denemem olacak siz nerelerdesiniz
Artıdasın sanırım canım ama bozma moralini cumaya var daha. Ben kadar değilsindir hemKızlar benim baya kötü sabah tartım malesef spor yapmak iyi geliyordu bir kaç gündür yapamıyorum hiç halimde yoktu gerçiZipzip-
evet kesinlikle yani özellikle botox için zaten şunu söylüyolarla ''diyete yardımcı'' . yoksa balon taktırdım yemicem diye bi şey değil sadece bitmek bilmeyen açlık krizlerini daha çok dizginlemek mideye tokluk hissi vermek vs vs. ondan bende baya bi araştırmaya girdim açıkçasıCanım, diyete başlamadan tüp mide olmayı bile göze almıştım, ve sonra mide balonuna karar vermiştim daha risksiz diye, emzirmemim bitmesine bekliyordum, mart-nisan gibi keser balon taktırırım diyordum, sonra diyetisyenle çalışmaya başladım ve bunu sevdim hala son 15 kg falan kalırsa aklımda.
Botox yaptıran tanıdıklarım var, ardaşımın arkadaşı. Botox ta şöyle bir durum var mesela yüze yapılan botoxta 1 birim zehrin belki 4te biri kullanılıyorken, mideye yapılan botoxta 3 birim zehir kullanılıyor ve bedenime o kadar zehri bi anda almak istedemediğim için onu elemiştim ben.
Aslında ameliyat, balon,botox hepsi aynı, ilk 1 kaç hafta sıvı besleniyorsun, sonra midede şişkinlik olduğu için karnın acıkmıyor hızla kilo veriyorsun, fakat mide buyuyen bir organ kendini tutamazsan yemeye devam edersin ki o tanıdıgım 2. Aydan sonra yemeğe başladı.
Drlar da söylüyor tüm bu uygulamalar az yemek ve spor yapmak yani sağlıklı yaşama alışmak o tarzı alışkanlık haline getirmek için bir süreç, yaşam tarzın o olmazsa botox etkisi geçince aynen devam edersin yemeğe.
Afiyet olsun canımİyi geceler herkese....
@zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii @sena zeynep
Sabah 10.30
1 tb ekmeği
Patatesli yumurta bol.acılı
Peynir 3 zeytin domates
Salatalik yeşillik biber meyve salatası
Ara 13.30
Bir avuc kuru uzuml leblebi
Aksam 17.00
1 kase mercimek.çorbası
2 kasik etli.nohutlu pirinç pilavi
3 firinda elma dilim.patates
4 parmak bonfile tavuk.gogsu
Salata 3-4 kasik yogurt
Su2 litre 1 litre ödem cayi
2 fincan yesil cay
Spor
30 dk eva
34 dk april
Afiyet olsun canısı
Afiyet olsun canımIyi geceler
Menum
2 yum
1 tb ekmek
2 zeytin 3 çatal pey
1 dilim hindi füme
Ara yarim avuç fındık
Sade kahve
10 tane kuru üzüm (tatlı isteğimi kesiyo )
Saat 19:00
2 servis kaşığı Kıymalı yum
1 dilim ekmek
Biraz salata
Spor yok tüm gün ev işi yaptım
Afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
Yarim dilim kepekli ekmek
Ara sekersiz turk kahvesi
Aksam
Yarim kase sehriyeli yoğurt çorbası
Mantarlı et sote
Salata
Su 1.5 lt
Spor
200 ip atlama
20 mekik
Zipzip- @Cordeliaa
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
7 mart pazar
Sabah limonlu su, kahve
12.30
Isbanakli 2 yumurtali omlet
Peynir
Domates salatalik roka
15.30
3 hurma
3 ceviz
19.00
2 servis kasigi ciğer sote
Salata
2 dil tb ekm
(normalde ekmekleri yemicektim, bugün doymadim, evede aksam manti yaptim, gözüm kaldi :)
Su 3 lt
3 kupa detoks cayi
Spor 15 dk agirlikla bölgesel
Gunaydin canim sabit gelmen güzel cumaya eksiyle geliceksin
Günaydın listeden çıkmak sana yaramis eksin cok guzelGünaydın kızlar cuma günü 75.600
Bugün 74.800
- 800
Aslında daha düşük olurdu ama akşam cok aciktim bı haşlama patates ve maydonoz falan yedim malesef
Afiyet olsun canımGünaydın dünkü menüm
Sabah
Sebzeli omletpeynir yeşil zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
1 dl ekmek
Su 2 lt
Aralarda kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?