- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Allah yardımcın olsun canım.günaydın mutlu haftalar kızlar
Bugün 36 saat açlık orucuma niyetlendim.
Gece dörtle beş arası 3-4 bardak su içtim o yüzden biraz geç tartılacağım.
Geçmiş olsun canım.Sabah 7,30 kalktık kızımla ama koltuktan hiç kalkasim yok boyun fitigim azdı
Yürüyüşlerde rüzgar yedim zannedersem ondan oldu
Harikasın tatlım..Sevgili takım arkadaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun tek bir gün değil her gün değerimizin bilinmesi temennisiyle hepinize kocaman günaydın
Cuma günü 65.7 pazartesi 65-700 gr ile haftaya başladım Eki Görüntüle 2797446
Zipzip-
Kmsl Hnd
GünaydınGönaydın
Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederimSevgili takım arkadaşlarım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun tek bir gün değil her gün değerimizin bilinmesi temennisiyle hepinize kocaman günaydın
Cuma günü 65.7 pazartesi 65-700 gr ile haftaya başladım Eki Görüntüle 2797446
Zipzip-
Kmsl Hnd
Gunaydin canım ❤Gönaydın
Evet canım sizin oralar yuksek bizim evden görünüyor ordaki tokilerCanım kaptanim teşekkür ederim..Pazar cikmadimda cumartesi yedim rüzgarı..bizim burası yüksekte kalıyor esinti oluyor genelde
Kilo vermem gec oluyo bnm canim pkos oldugum icin gram gram gidiyo kilo alırken de cok rahat bir sekilde geliyo kilolarAfiyet olsun.Sen daha çok vereceksin. Yediklerimi mi azaltsam, suyla mi yaşasam.
Afiyet olsun canım ❤Kendime ödem çayı demledim. Patrona demliyordum kendime de yapayım dedim, benim ondan neyim eksik.
! tutam kekik, dökme yeşilçaydan bi tutam, biraz da zencefil demledim. limon sıkcam üstüne. Sonra bolca tuvalete inşallah
Cumaya eksilerle gelirsin canimKızkar ben sabitim
Evet dün rahatsızdım şuanda hastayım aslında kalkamıyorum yerimden nazar değdi sanırımGünaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin canım ❤
Menu paylasmamissin dun
Evet canım sizin oralar yuksek bizim evden görünüyor ordaki tokiler
Sağol tatlımmAfiyet olsun canım ❤
Gecmis olsun canımEvet dün rahatsızdım şuanda hastayım aslında kalkamıyorum yerimden nazar değdi sanırım
Sağol bebişGecmis olsun canım
Guzel eksi tebrik ederim canım
Teşekkür ederim kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canım
süpersin canım
Geçmiş olsun canım ödem çayları da iç birde bol su. Aslında tavsiye doğru olur mu bilmem ama. Acı çehre tohumu alıp iki tanesini çiğneyerek (çğnemek önemli) yutup, üzerine bolca su içinde bir iki saat içinde tuvalete çıkarıyor.Günaydın kuzular
Bn tuvalete çıkamadım, endişem tavan yapmış durumda yüzden ibs beni kontrol ediyor Hemen probiyotik aldım bu böyle olmayacak
Kiloma takılmayın lütfen
Cum 57.3
Pzt 57.9
Cnm dün 2 kase ödem atıcı çorba,1 lt de dukan birası içtim durum buGeçmiş olsun canım ödem çayları da iç birde bol su. Aslında tavsiye doğru olur mu bilmem ama. Acı çehre tohumu alıp iki tanesini çiğneyerek (çğnemek önemli) yutup, üzerine bolca su içinde bir iki saat içinde tuvalete çıkarıyor.
afiyet olsunBen şöyle yaptım.
5 yumurta kekik tuz pul biber karabiber atip cirptim. İçine 1 kk peynir rendeledim.
2 biber doğradım 3 kaşık yağ içinde biraz soteledim.sucuklar ekleyip 2 dk daha pişirdim. 3 Chery domatesi kabuklarini soyup doğradım ekledim 3-4 dk daha pişti. 7,-8 zeytini cekirdeklerini çıkarıp ekledim. Hemen çırpılmış yumurtayı ekleyip kısık ateşte pişirdim. Tavayı yan çevirerek üsteki yumurtaları alta geçirdim. Pişince eşimle yedim.
Afiyet olsun
60 dk.eva yaptım. Tekrar yapacağım canım.
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?