Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alt katımız işyeri zaten sabah 8:30da işe geliyolar hiç sorun olmaz

tek sorun uyanabilmek :)

ne güzel işte sabahları yürürsün ilk zamanlar zor olur sonra alışırsın canım.hemen yüklenme haftada 2 günle falan başla istersen.ben sabahları aç karnına yürüyemem bende düşük şeker var düşüp kalırım herhalde .bende bu hafta erken kalkmaya çalışıyorum en azından normal zamandaki uyanışlarımdan yarım saat erken kalkıyorum ve gerçekten yarım saat bile çok fark ettirdi.birsürü şeyi halledebiliyorum bakalım bunu alışkanlık haline getirebilecekmiyim

safişim 2 dilim t.bugday ekmeği az peynir 5 zeytin bir kupa çayla kahvaltı ettim.inşallah bu günü sıfır kaçamakla tamamlarım çünkü bir türlü düzen tutturamadım bayramdan beri

Hasbinallahım venimelvekil ya bu kk arayüz değiştirdikten sonra yavaşladı, hiçbirşey bulunmuyor, nereye şikayet edeceğiz bunu, getirsinler eski haline ya, birde pro üye olduk hasbinallah, sizleri özledim forumun bu halinden dolayı hiç yazmak ve gelmek istemiyorum ya

bende kk nın bu halini hiç sevmedim . bide çoğunlukla giremiyorum hata veriyor .

kiraz nerelerde kaldı merak ettim bayramdan sonra güzel fikirlerim var diyordu yeni kurallar , takımlar arası çekişmelerden bahsediyordu nazcım hakikaten toparlanmak canlanmak için yeni bişeylere heyecanlara ihtiyaç var ne yapsak acaba

Bende çok özledim sizleri de forumu araştırmak lazım, yeni arayüzü beğenmeyen çok-şikayet falan edilse değiştirmezlermi ki ?

bayram dönüşünden beri hangi topici okusam herkes kk nın bu durumundan şikayetçi ama değişen bişiy yok.bundan sonra böyle olacak herhalde alışmaya çalışsak iyi olacak kızlar

evet narinim bişeyler yapıp toparlanmak lazım . ben 3 gündür iyi gidiyorum eskisine nazaran hedefim aralığın 25 ine kadar 55 kilo olmak İNŞALLAH ve bu hedefe ulaşmak için bişşeyler yapmam lazım . hepimizin toparlanması totolarımızı kaldırmamız lazım .

kızlarrr alışın bu hale yaaa kullandıkça zaten alışmış oluruz takılmnayın bu kadar bu mevzularaaaa

ne güzel cumaya kadar epey toparlanırsın tatlım bende düzene sokmaya çalışıyorum.ben şu tarihte şu kadar olucam diye ne zaman hedef koysam hiç hedefime ulaşamadım ve bu bende acayip moral çöküntüsüne sebep oluyor.acaba takım olarak aramızda eşleşip mi yarışsak mesala senle kiraz yada mirayla yumukum eşleşip bu iki kişi kendi arasında yarışsa nasıl olur acaba ... ama kimselerde yok ki kaç kişiyiz takımda faal olan bi çıkarsak nazcım ve herkes kabul ederse bide böyle mi denesek belki katılımlarda artar böylece yada bizim takım kardeş takımla yarışsa gibiiiii gibi işte başka fikri olanlar varsa onlarda söyleseler bişeyler yapmak lazım 2011 e yaglarımızdan kurtulmuş çıtır hanımlar olarak girelim kızlarrrr

hayde breeeehhh getirinn herkesii yeneriimm var mı karşıma çıkacak bir babayiğit

miraycım bakalım ortak karar ne çıkacak ona göre faal olanlar kendi aralarında eşleşirler tatlım açıkçası ben korktum senden :18:

narinim sen benden kork yanii sen 68 kilo bi çıtırsın ben 83 kilo bi danacık

narinim sen benden kork yanii sen 68 kilo bi çıtırsın ben 83 kilo bi danacık

hayatım estagfirullah danacık ne demek sen yeni yılın çıtırı olacaksın buna yürekten inanıyorum.ben senin azminden iradenden korktum keşke bende senin kadar iradeli olabilsem ve ben maalesef 68 kilo değilimmm :43 çıtır hiç değilimm :

86 kilolardan gelmşsin narinim azımsıyomusunn

ay inş. narinim yeni yılaaa incecik girerim gerçi zor ama şu an hiç kilo vermişimöm gibi gelmiyooo

bi de bgn reglim ooff ooff yaneee bu hafta umutsuzum güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…