Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımmm aslında olabilir iyi fikir neden olmasınki
peki bu eşleşme var olan kiloya göremi yapılacak nasıl olucak???

Bence bana uyar iyi yarışırım

evet tatlım yaa biz muhabbetimize bakalım

heeee gel hadi lak lak yapak zateeee bayram boyu hasret kaldım sizlere
sizli sohbetleri özledim beeaaaa

hayde breeeehhh getirinn herkesii yeneriimm var mı karşıma çıkacak bir babayiğit

beeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

narinim sen benden kork yanii sen 68 kilo bi çıtırsın ben 83 kilo bi danacık

gel danacık gel sevem seniiii

aaaaa
ne demek çıtır değilsin saçmalamaa....
fıstık gibim hatunsun biraz daha gayret edip diyete spora motive olsan eminim yıl sonu olmasa da ocak sonuna kadar gayet fit bir hatuna dönüşürsün bebekim....

86 kilolardan gelmşsin narinim azımsıyomusunn

ay inş. narinim yeni yılaaa incecik girerim gerçi zor ama şu an hiç kilo vermişimöm gibi gelmiyooo

bi de bgn reglim ooff ooff yaneee bu hafta umutsuzum güzeller

canım regl döneminde normal bu durum hele bir bitsin o zaman rahatlamış olursun akla kara çıkar ortaya rahat ol

ssaağğrr benii o gözler o kaaaşlarrr ağğğ

kapışalım safişimm ama sen 60 kilosunn dişime göre deeelsenD:

ssaağğrr benii o gözler o kaaaşlarrr ağğğ

kapışalım safişimm ama sen 60 kilosunn dişime göre deeelsenD:

ağğğğğ derkeennnn :95: :95: :95:

kapışalım yavruuuuu beni germez bunlaarrrrr
60 değeeelllll 62 ile başladım haftayaaaa 2 kiloyu küçümsemeee

senin o dişini kırarım ben heeeee

yavrum bende ki yağlar sendekileri iki diker bi söker ( yazar burda yağlarını övüyo)

sen o minnacık çıtır halinle mi bana kafa tutuosun

offff ya işyerinde gönül rahatlığıyla montiye uyuyor diye kuru fasülye ve nohut yiyordum . ama meğer bizim aşçı efendi içine un kavurup koyuyormuş kıvamı koyu olsun diye . bende kuruyu yedikten sonra sordum . yandı gülüm keten helva

narinciğim bana uyar .... istersen senle yarışalım gülüm sene sonuna kadar .:86:

ahh nazımm bende hiç bişe yiemiorum şirkette bu yzden

ahh nazımm bende hiç bişe yiemiorum şirkette bu yzden

yedikten sonra tabakta dikkattimi çekti . Ben içine patates koymuştur diye düşündüm önce ama sordum aşçıya kıvamı böyle olsun diye bişey ekliyormusunuz dedim un kavurup koyuyorum demez mi yıkıldım resmen

Buda demek oluyorki artık işyerinde bakliyatta yenmeyecek yemeklerimi evde hazırlayıp getireceğim .

selam kızlar,
nazcım nasılsın?
hamş topiklerinden fırsat bulup pek yazamıyorum ama iyisinizdir inşallah..

iyi şimdilik şükür işte testler vs. başladı. herşey yolunda gitsin diye dua ediyos bol bol..

sen nasılsın evde işler biraz düzene girmiştir umarım nazcım..

takımdaki kısları da çok özledim

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . evde durumlar süper . kaynanam yok 1 ay daha tadını çıkarıyorum evin ve eşimin ......

amin canı darısı - istediğin zamanda - senin de başına inşallah..
amann oooh ev size kaldı pek sevindiiimmm
iyi bari bu size iyi gelecektir..

yine gelirim takıma ara ara.. seni çok öptüm canım kendine iyi bak.. tüm takım arkadaşlarımı öpüyorum ...

sanırım bu 2 kişilik kapışma onay görecek gibi.safişçim şöyleki mesala sen 62 rakibin miray 83 burda toplam verilen kiloya bakılacak mesala bu hafta miray 1 kg.sen 800 gr. verdin haftalık miray kazanacak ve ay sonunda toplam kiloya göre asıl birinci kim o belli olur.ve enson olarakta tüm herkesten fazla kilo veren takımın birincisi seçilirrr yani kendime göre bi kurallar uydurdum siz ne dersiniz kilo olarak birbirine yakın olanlar mı eşleşsin yada farketmez mi dersiniz bilmiyorum benim için hiç fark etmez yeterki düzenli bişekilde katılım olup topic canlansın yeniden motivasyon kazanalım tabisiiii yılbaşınada çıtır olarak girelim başlanıç kilolarımızı bu cuma çıkacak rakamlar olarak seçeriz

nevroşum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah diyeyim arayı açma kendini özletme tatlışkom

nazcım neden olmasın tabisi seninle yarışmak isterimmmm nazcım bi liste çıkarsak kimler var kimler yok diye

valla benim durum vahim pazartesi sabahı 61 kg gördüm .

safişimm ezeli rakibim gel bakem burayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…