ne güzel cumaya kadar epey toparlanırsın tatlım bende düzene sokmaya çalışıyorum.ben şu tarihte şu kadar olucam diye ne zaman hedef koysam hiç hedefime ulaşamadım ve bu bende acayip moral çöküntüsüne sebep oluyor.acaba takım olarak aramızda eşleşip mi yarışsak mesala senle kiraz yada mirayla yumukum eşleşip bu iki kişi kendi arasında yarışsa nasıl olur acaba ... ama kimselerde yok ki kaç kişiyiz takımda faal olan bi çıkarsak nazcım ve herkes kabul ederse bide böyle mi denesekbelki katılımlarda artar böylece yada bizim takım kardeş takımla yarışsa gibiiiii gibi işte başka fikri olanlar varsa onlarda söyleseler bişeyler yapmak lazım 2011 e yaglarımızdan kurtulmuş çıtır hanımlar olarak girelim kızlarrrr
evet tatlım yaa biz muhabbetimize bakalım
hayde breeeehhh getirinn herkesii yeneriimm var mı karşıma çıkacak bir babayiğit
narinim sen benden kork yanii sen 68 kilo bi çıtırsın ben 83 kilo bi danacık
hayatım estagfirullah danacık ne demek sen yeni yılın çıtırı olacaksın buna yürekten inanıyorum.ben senin azminden iradenden korktum keşke bende senin kadar iradeli olabilsem ve ben maalesef 68 kilo değilimmm :43 çıtır hiç değilimm:
86 kilolardan gelmşsin narinim azımsıyomusunn
ay inş. narinim yeni yılaaa incecik girerim gerçi zor ama şu an hiç kilo vermişimöm gibi gelmiyooo
bi de bgn reglim ooff ooff yaneee bu hafta umutsuzum güzeller
ssaağğrr benii o gözler o kaaaşlarrr ağğğ
kapışalım safişimm ama sen 60 kilosunn dişime göre deeelsenD:
ahh nazımm bende hiç bişe yiemiorum şirkette bu yzden
selam kızlar,
nazcım nasılsın?
Hamş topiklerinden fırsat bulup pek yazamıyorum ama iyisinizdir inşallah..
iyi şimdilik şükür işte testler vs. başladı. herşey yolunda gitsin diye dua ediyos bol bol..
sen nasılsın evde işler biraz düzene girmiştir umarım nazcım..
takımdaki kısları da çok özledim
sanırım bu 2 kişilik kapışma onay görecek gibi.safişçim şöyleki mesala sen 62 rakibin miray 83 burda toplam verilen kiloya bakılacak mesala bu hafta miray 1 kg.sen 800 gr. verdin haftalık miray kazanacak ve ay sonunda toplam kiloya göre asıl birinci kim o belli olur.ve enson olarakta tüm herkesten fazla kilo veren takımın birincisi seçilirrr yani kendime göre bi kurallar uydurdum siz ne dersiniz kilo olarak birbirine yakın olanlar mı eşleşsin yada farketmez mi dersiniz bilmiyorum benim için hiç fark etmez yeterki düzenli bişekilde katılım olup topic canlansın yeniden motivasyon kazanalım tabisiiii yılbaşınada çıtır olarak girelim başlanıç kilolarımızı bu cuma çıkacak rakamlar olarak seçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?