Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl oldu canim? Nesi var?
Kuzum bi süredir beli ağrıyordu sonra pat aradı ben kitlendim hareket edemiyorum diye ağar topar taksiye atladım gittim işte ondan beri de 2 gündür hastanelerde röntgen iğne vs . Şimdi de emara gün verdi . İnşallah fıtık vs çıkmaz bakalım

Afiyet olsun canim
Gecmis olsun

Afiyet olsun.
Sabah 8:00 1 bardak limonlu su

10:00 3 hurma

13:00 büyük kase yeşil salata

18:00 7-8 yk kabak yemeği

3 lt su

şifa orucu sonrası günü olduğu için BÖyle oldu kızlar
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun. Eşin bir sandalyeye otursun. Karşısına bir sandalye daha köy. Bir bacağıni karşı sandalyeye uzatıp bacağını arka kısmını gerdirsin. 10 dk. Bir bacak. 10 dk. Diğer bacak. iyi geliyorsa iyi gelmiş olur fıtıktir. İyi gelmiyorsa zararı yok. Muhtemelen fıtık değildir. Dr tavsiyesi değildir. Fıtık hastası tavsiyesidir. (Ben. )

İnşallah aslında benim bunları yediğime bak ma çok fazla enerji harcıyorum gün boyu ayaktayım
Farkındayım canım 2 çocukla çok normal. Ben çok enerji yakmıyorum. Sabah 8de kalktım ders çalıştım öğlen sonu ev temizliği ve yürüyüş akşam yemek sonrası yine ders genelde oturuyorum yani.

Ay kocalarınızı diyete nasıl sokuyosunuz ya benim ki hiç oralı değil
Canım benimkinin göbeği çok hep bir bahanesi var hatta yeğenine doğumdan sonra diyete gitcem demiş sanki kendi doğum yapacaktı eee çocuk oldu 4 aylık benim koca hala diyete girecek

Dedim yeter artık yediğine içtiğine dikkat et göbeğin aldı başını gidiyor birde ben kilo verince buna hırs geldi galiba

Afiyet olsun canim

Kızlar ben adapte olamıyorum neden hep yemek yeme eğilimindeyim
Sadece şunu diyebilirim kilona gore beslenmeni duzenlemen lazım 2ögun yapma derim ben sabah ogle aksam 2ser dilim tahilli ekmek koy yemeklerin protein ve sebze agirlikli olsun eminimki daha kolay vericeksin 2ogun yapiyorum diyosan eger 2tane araogun yap gunduz geceyede sut ayran yogurt tarzi seyler koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…