- 24 Şubat 2021
- 107
- 578
- 18
- 31
Kuzum bi süredir beli ağrıyordu sonra pat aradı ben kitlendim hareket edemiyorum diye ağar topar taksiye atladım gittim işte ondan beri de 2 gündür hastanelerde röntgen iğne vs . Şimdi de emara gün verdi . İnşallah fıtık vs çıkmaz bakalımNasıl oldu canim? Nesi var?
Teşekkür ederiiizAfiyet olsun kızlar
Ay kocalarınızı diyete nasıl sokuyosunuz ya benim ki hiç oralı değilSayi senin kocada diyette vallahaaa ben yerimnezamandir pasta yemedim
Evet bugün çok karbonhidrat aldim ama söz yarın dengelicemAfiyet olsun canim
Yarim tabak makarna derken kaşık hesabi yaparsan daha guzel olur cunku bugun 2dilim ekmek bulgur makarna hepsi var
Afiyet olsun canimGünün menüsü :
Sabah 9:00
Hastane tostu
Öğlen 13.00
6 Köfte ızgara ayran
Ara öğün : çubuk kraker ayran
Akşam : 1 porsiyon fırında karışık sebze
tüm gün koşuşturmalı hastaneli menü böyle oluyo
Vallaki benimki öküz gibi yiyo ama kardesim diyette diye kocasinida soktu gobegi inerse anlarimki zayıflamışAy kocalarınızı diyete nasıl sokuyosunuz ya benim ki hiç oralı değil
Afiyet olsun.Menüm;
Sabah; 9.00
2 haşlanmış yumurta, yarım dilim ananas (yarısını kız yedi), 10 yeşil zeytin, salata, salatalık, 1 wasa,
Ara; 12.00
Bitki çayı ve 15 çiğ badem
Ara ; 16.00
Yarım ananas, yarım portakal, 2-3 gün kurusu, 7 çiğ badem
Akşam; 18.00 bitiş
3 köfte, 10 yk kereviz yemeği, salata, 3 dilim patates kızartması canına yandığım nasıl güzel olmuş 3 de durdum ama
Su, 2 lt
Spor, sadece ev temizliği ve 120 ip atlama
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun.Sabah 8:00 1 bardak limonlu su
10:00 3 hurma
13:00 büyük kase yeşil salata
18:00 7-8 yk kabak yemeği
3 lt su
şifa orucu sonrası günü olduğu için BÖyle oldu kızlar
Afiyet olsun.Sabah 9.00
2 çatal sucuklu yumurta,, 2 dilim beyaZ peynir,,, 4 zeytin,,, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle 13.30
Fırında tavuk but,,, 4 elma dilimi patates,,, bol yeşil salata,,, haşlanmış brokoli
Ara
Dukan birası 750 ml
Akşam 18.00
3 yağsız tavada mücver,, 1 küçük et köfte,,, bol salata ç
Su şimdilik 2 litre
Spor 6000 adım
N Nidsalii
Zipzip-
@Tostombalakanne
Afiyet olsun.Sabah ( 11. 00)
3 küçük dilim peynir
1 haşlama yumurta
1 salatalık+Yarım dometez Yeşillik
1 kaşık kaymak 1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim kepek ekmek
Ara (12.30)
3 dilim portakal +1 avuç fıstık + 3 ceviz
1 kupa rezene
Akşam (17.00)
1 kase bulgur pilav
1 haşlama pirzola tavuk
1 kepçe zebze yemegi+
1 kase zerdeçallı yoğurt
Yarım dilim kk ekmek
Su 3 litre
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Afiyet olsun.Sabah 7.30
1 dilim tb
2 haşlanmış yumurta
Peynir
3 yk közlenmiş patlican bir közlenmiş biber bol.yesillik salata yaptim
Ara
Az leblebi
Öğle 13.30
Yogurtlu çiğ rende kabak
3-4 badem
Aksam 18.00
Baharatlı az yagli kabagi tavada soteledim yogurtla yedim
Su 2.5 litre olur 1 litre de odem suyu
@zipzip E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun.Sabah 10,30 3 çeri domates 1 salatalık 5 zeytin 2 haşlanmış yumurta yeşillik bir bardak çay.
Öğlen 2 tane orta boy yulaflı krep 1 sütlü kahve.
Akşam 5 yemek kaşığı patatesli sulu köfte, bir kase yoğurt 1 kase tarhana çorbası 1 tabak salata yarım dilim ekmek.
Su 2 litre 3 olur.
Zipzip- E Elif_Eylul @sulisim
Afiyet olsun.İyi akşamlar sabah 10 tane çiğ fındık yeşil çay
Öğlen kuru fasulye biraz pilav 2 tane lahana turşusu
Akşam karnabahar haşladım sarımsaklı yogurtla yedim 2 çatalda tavuk döner yedim. 2.5 litre su içtim yatana kadar yarım litre daha içerim. Spor 100 tane squat 8 bin adım biraz spor hareketleri yaptım zor geldi bıraktım
Afiyet olsun.Menü bildirimi
Sabah 7.00
7 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 12.30
Yarim tabak b.pilavi
1 tabak tavuk sote
Akşam
Yarim tabak makarna
Yarim tabak tavuk sote
2 kupa yeşilçay
2bucuk litre su
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
@Penguen
@Tesnim1989
Sporu yatarken ayrıca yazarım
Afiyet olsun.Günün menüsü :
Sabah 9:00
Hastane tostu
Öğlen 13.00
6 Köfte ızgara ayran
Ara öğün : çubuk kraker ayran
Akşam : 1 porsiyon fırında karışık sebze
tüm gün koşuşturmalı hastaneli menü böyle oluyo
Geçmiş olsun. Eşin bir sandalyeye otursun. Karşısına bir sandalye daha köy. Bir bacağıni karşı sandalyeye uzatıp bacağını arka kısmını gerdirsin. 10 dk. Bir bacak. 10 dk. Diğer bacak. iyi geliyorsa iyi gelmiş olur fıtıktir. İyi gelmiyorsa zararı yok. Muhtemelen fıtık değildir. Dr tavsiyesi değildir. Fıtık hastası tavsiyesidir. (Ben. )Kuzum bi süredir beli ağrıyordu sonra pat aradı ben kitlendim hareket edemiyorum diye ağar topar taksiye atladım gittim işte ondan beri de 2 gündür hastanelerde röntgen iğne vs . Şimdi de emara gün verdi . İnşallah fıtık vs çıkmaz bakalım
İnşallah aslında benim bunları yediğime bak ma çok fazla enerji harcıyorum gün boyu ayaktayımİnşallah canım bende 61 olacağım
Boy ve kilo nedir eşinin? Hasta olduğundan soruyorum. Dr muhtemelen zayıfla diyecektir.Ay kocalarınızı diyete nasıl sokuyosunuz ya benim ki hiç oralı değil
Farkındayım canım 2 çocukla çok normal. Ben çok enerji yakmıyorum. Sabah 8de kalktım ders çalıştım öğlen sonu ev temizliği ve yürüyüş akşam yemek sonrası yine ders genelde oturuyorum yani.İnşallah aslında benim bunları yediğime bak ma çok fazla enerji harcıyorum gün boyu ayaktayım
Canım benimkinin göbeği çok hep bir bahanesi var hatta yeğenine doğumdan sonra diyete gitcem demiş sanki kendi doğum yapacaktıAy kocalarınızı diyete nasıl sokuyosunuz ya benim ki hiç oralı değil
Afiyet olsun canimSabah 10.30
2 haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 elma
1 dilim tbe
ara 15.00
1 fincan Türk kahvesi 1 kare bitter
akşam 18.00
1 kase tarhana çorba
1 tabak patlıcan kurusu yemeği
5 yk yoğurt
1 yk makarna
su 2 lt
Spor 6372 adım
Zipzip-
Diyetemi adepte olamıyorsunKızlar ben adapte olamıyorum nedenhep yemek yeme eğilimindeyim
Aslında yediklerin güzel ama kiloma göre az, öğlen ve arayı artırabilirsin alışana kadar.Kızlar ben adapte olamıyorum nedenhep yemek yeme eğilimindeyim
İlk zamanlar normal canım birden kesme yavas yavas menulerin Ekmeksiz olmasın ekmekte tüket öğünlerde.Kızlar ben adapte olamıyorum nedenhep yemek yeme eğilimindeyim
Sadece şunu diyebilirim kilona gore beslenmeni duzenlemen lazım 2ögun yapma derim ben sabah ogle aksam 2ser dilim tahilli ekmek koy yemeklerin protein ve sebze agirlikli olsun eminimki daha kolay vericeksin 2ogun yapiyorum diyosan eger 2tane araogun yap gunduz geceyede sut ayran yogurt tarzi seyler koyKızlar ben adapte olamıyorum nedenhep yemek yeme eğilimindeyim
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Sabah
4 kş kuru sebze kavurması
1 kırmızı biber
5 zeytin
1 dilim ekmek
Aksam
1 küçük kase pırasa
4 kş yogurtlu makarna
2 lt su
Eki Görüntüle 2798455
Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?