Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

safiişşşş oryantall oynayalım valllaaaa ooohhhhhh amaa ben roman oynarımmm kızanımmmm

döktüriimmi sitenin ortasındaaa

hergün düğün olsa ben zayıflarım haaaa roman oynamaktan

üni.nin bahar şenliklerinde rock grubuna roman çaldırmış insanım sahnede oynamıştım kanımda var bi çinganlık

oyyyy bu internet bağlantısı beni sinir ediyor . dünde bu saatlerde gitmişti bugünde aynını yaptı salak şey .

kirazım hoşgeldin canım . geçmiş olsun bu arada ve kolay gelsin canım

öyle cancağızım allah hayırlısını nasip etsin inşallah.....

eneeeee bende diyomki bu gacıya neden bu kadan kaynadım beeaaa
meğer bizdenmişşşş
gel böyle sen üjj bejj göbek atakkkk

oyyyy bu internet bağlantısı beni sinir ediyor . dünde bu saatlerde gitmişti bugünde aynını yaptı salak şey .

sitedemi sorun nettemi nazlım?

kiraz mıı geldii hani nirdeeee

geldide gitti hatun beee
günaydınnnnnnnn

sitede değilde bizim işyerinin netinde sorun var canım ...... monti linkine gelicem ama sitenin bu halini sevmediğimden montide kaybolurum diye korkuyorum aşçı efendi zaten yaktı beni bugün kuruya koyduğu un yüzünden

güünnaaydıın geç uyndıınn ama bitttiieee aslında geç bile kaldınn uyanndıın ama bittiieeee sopaaaa sopaaaa

safişçim benim başıma geldi bi kere öldüm kaşımaktan çok fena bi durum yolda bile kaşımak istiyordum krem le falan geçmedi doktorum bi ilaç verdi içinden tek bi tane çıkıyor bıldırcın yumurtası kadar bi fitil önden onu atıyorsun canım sonra bi müddet akıntın geliyor ama hemencecik etkisi oluyor 2 hafta sonra bidaha verilecekti ama ben gitmedim geçince ben çok ilaç kullanmayı sevmem kremde sürdüm çamaşırımı ütüledim sık sık ütüledim temiz bez koydum bu dönem günlük ped kullanma onlar çok fena yapıyor canım

bu yarış olayını cuma günü başlatalım bi cuma ak koyun kara koyun ortaya çıksın eşleşmeler yapılır o kolay ak81 bencede çıkarılsın nazcım cennette yok nerelerde kaldı acaba

safişim nazlım gelmemle gitmem bir oldu haklısınız,ama anormal yoğunuz ödemeler falan,hatada yapmak istemiyorum

bu arada kızlar çok kötü midem ağrıyo,kıvranıyorum resmen,uzun zamandır böle,bazen yemeği yer yemez başlıyo,bazen
yemeden önce.. saatlerce geçmek bilmiyo

bi an önce düzenli beslenmeye geçmem lazım,diyet yaparken böle sorunum olmuyodu,cuma büyük ihtimal bende artı çıkıcam ama yarışmayada varım,bu biraz olsun motive eder beni

bu yarış olayını cuma günü başlatalım bi cuma ak koyun kara koyun ortaya çıksın eşleşmeler yapılır o kolay ak81 bencede çıkarılsın nazcım cennette yok nerelerde kaldı acaba

cennet hafta başı geldi sonra kayıplarda eskisi kadar paylaşımda da bulunmuyor canım .

sen şimdilik takımla idare et o halde nazlım

fasulye yemeğinede o kadan takılma beeaaa
akşam yemeğini hafif yaparsın üstünede gece sporu ekledinmi gider o unlar

güünnaaydıın geç uyndıınn ama bitttiieee aslında geç bile kaldınn uyanndıın ama bittiieeee sopaaaa sopaaaa

valla canımcım bir haftadır bir sıkıntım var netten araştırdım belirtileri mantar gibi emin değilim tabii doktora gidicem ama berbat bir durum başna geldiği için beni anlarsın kocamı özledim lakin yanaşamıyorum yanına acıdan yanmadan yaaaaaaa

ben her çamaşırı hep ütülerim balım
akıntı falanda yok
sadece kaşınma ve yanma ayrıca acı

bakalım doktor ne dicek fitil şart zaten krem sürüyorum ama banamısın demiyor.....

bencede cuma başlatalım bakalım neler olucak....

yeni üyeler yeni taze yaglar a ihtiyacımız olcakkkk galiba nazcımmm

:2: :2: :2: :2:

bende diyet yaparken daha rahattım özellikle monti yaparken . bende de uzun zamandır gece yatmadan nefes alamama yada zor alma şeklinde sıkıntı oluşuyor ben bu hafta başladım düzenli beslenmeye bakalım yine aynı sorun olacak mı ? canım benim sen işlerine bak tabiki yanlışlık yapma kolay gelsin gülüm

canım çokmu stres yaptın gerildinmi neden mide ağrısı çekiyorsun böyle
eğer devam ederse ihmal etmeee....

safişçim antibiotik kullandın mı bu ara benimki antibiotikten sonra olmuştu bi git bakalım doktora canım ihmal etme

nazcım takılma canım yaa ben bu yüzden montiyi sevmiyorum o undan senin tabagına ne kadarı düştü acaba çok ince hesaplarla ugraşamıyorum zaten ugraşsaydım bu kadar zamanda 65 değil 55 bilem olurdum

kirazım kolay gelsin geçmiş olsun canım sen işlerini hallet yeterki ama arada da ses ver özlüyoruz seni

bu arada bende pazartesi günü felaket karın agrısı çektim 10 dakika resmen ruhumu teslim ediyordum ee ne olacak mide fesatı geçirmeme az kalmıştı okadar çok şey yedikten sonra olacagı oydu.ben 68.700 e indiğimde çok rahat hissediyordum kendimi şimdi yine acayıp hantal hissediyorum kendimi

valla yağmurumm kilo ne kadar rahatsız ediyo insanıı bugüne kadar neden bu kilolara inmemişim nie dirayet göstermemişim bilmiyorum. ama şu an gidişattan memnunum inş. Allahın izniyle 72 73 leri göreceğim cozutupp 65 kilo bile olmak isteyebilirim. ohalimi cidden çok merak ediyorum kızlar nasıl olurum ddiyeee

yok bebeğim bu sıra ilaç kullanımım olmadı dün akşam üzeri doktorumu aradım ama yetişemedim cepten görüştük şikayetimi söyleyince önce bir krem önerdi ben şikayete devam edince durum düşündüğümden farklı olabilir sen yarın bana mutlaka gel bir göreyim seni dedi bakalım bu akşam iş çıkışı gidicem umarım ciddi bir hastalığın başlangıç belirtisi felan değildir.... Akşama görücez ne olduğunu....

canım bir an önce toparlanıp diyete dönsen senin içinde çok iyi olur. Kızlar artık toparlanmamız gerekli bayram hepimizi iyice dağıtmadan kendimize gelelim....

canım yaaaa resimlerden gördüğüm kadarı ile şuanki halin bile çok güzel inan bana....
Sen önce 75 kiloya düş o hallerini görelim, ondan sonra acaba daha vermen gereken kilo varmı onu tartışırız şekercim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…