oyyyy sen olmasan sayfaları kim şenlendirecek safişim ....
Inan her mesajını gülümsiyerek okuyorum sag olsın eksik olma .... Boş yerede üzülme .. Nevkuşum olgun hatundun
Bugün kesin yıldızlerde bişi var herkes birbirini yalış anlıyor ....ve gergin sanki .
Bu konuları gözdem iyi bilirdi nerde o cadıııı:81:
ben zaten o ilk takıma girme dönemindeki tanımayı hayal meyal hatırlar gibi oldum, nick tanıdık geldi çünkü..ama öyle olmasa da kibarlık olarak da yazardım onu acaba tanıyo muydum diye.. senin espri anlayışını ben yanlış anladı isem sende kusuruma bakma canım..
özüre hiç gerek yok bende yanlış anlamış olabilirim sorun yok..çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. sen de kendine iyi bak fazla üzülmeyi gerektirecek bir durum yok...internet dünyasında olur bööle vakalar...yaşasın kardeşlik.. daha dur ben takıma döncem beraberce kilo vercez yahu...
günaydıın şekerparelerr yarın cumaaa yarın kilo bildiriminden sonra yılbaşı hedeflerini belirleyelim derim nazm ne dersin? bir de yarışmamız var tabe
günaydın kızlar...benim yine midem ağrıyoo
günaydın kızlarrr şuan kendimi çok rahatsız hissediyorum bayramdan önce giydiğim pantalonum sıkıyor ve midem resmen pörtlemiş bi şekilde üzerinden çıkıyor nasıl şişmişim yaa anlamadım bu kadar mı fark eder 1,5 kilo fazlalık.evettt bu kadar gevşeklik yeterrr deniz hanım hemen kendine geliyorsunnnn
kirazcım geçmiş olsun tatlım ihmal etme git bi doktora canım stres falanda yapabilir mide agrısı
nazcım kendi aramızda yarışma olamayacak bence çünkü faal olarak giren toplam kaç kişiyiz ki.bence kendimize bi takım bulalım dişli rakip olsunlar ve onlarla yarışalım ne dersin 4. takım ve 2. takımı takip ediyorum ikiside bizim gibi şuanda onlarda yeni heyecanlar arıyor olara bu teklifi götürebiliriz ben 4. takım derim çünkü 2. takım hala toparlanamadı tam anlamıylaa bayram dönüşü
canım yarış olayını bugün halledellim yarın start veririz ne dersin takım kaptanı olarak ancak sen bizi toparlayabilirsin gerçi yeniler safiş ve mimu bayag iyi gidiyor biz eskiler çuvalladık gibi herneyse olan oldu yine kendimize geliriz evelallah
olabilir narinim 4. takım kaptanı iremdi değilmi yanlış hatırlamıyorsam . kendi aramizdaki yarışı yapabilirz en çok burda olan ve paylaşımda bulunan arkadaşlar arasında olabilr mesela bana kilosu yakın olan safiş var ben safişle yarışabilirim . melekle kiraz veya senle kiraz yada melek gibi yarınki kilo bildirimlerini yapalım ondan sonra karar verelim kızlar .
önce neslihanla denizin birer bikinili resimlerini görmem lazım ona göre seççem
bende ekliyim baksınlar bakalım beni beğenicekler mi :82:
buarada sabah sporu sabah uykusuna dönüştü geç uyuyunca :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?