Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buradayım abla, okuyorum anca işleri toparlayabildim bu hafta ne oldu burada, safişim nevroşumuz hamiş ya, hassas bu dönemde-herhalde şaka yaptığını hissedemedi, sende hamişlerin azıcık kırılgan olacağını düşünememişsin, Bioritmimiz düşük herhalde takımca, dalgalanma yaşamamız bundan sanırım :78:

Özlüyorum yahu hamiş topiclerinden azıcık bizede gel nevroşum :78:

günaydıın şekerparelerr yarın cumaaa yarın kilo bildiriminden sonra yılbaşı hedeflerini belirleyelim derim nazm ne dersin? bir de yarışmamız var tabe

günaydın kızlarrr şuan kendimi çok rahatsız hissediyorum bayramdan önce giydiğim pantalonum sıkıyor ve midem resmen pörtlemiş bi şekilde üzerinden çıkıyor nasıl şişmişim yaa anlamadım bu kadar mı fark eder 1,5 kilo fazlalık.evettt bu kadar gevşeklik yeterrr deniz hanım hemen kendine geliyorsunnnn

günaydıın şekerparelerr yarın cumaaa yarın kilo bildiriminden sonra yılbaşı hedeflerini belirleyelim derim nazm ne dersin? bir de yarışmamız var tabe

evet yarın ki kilo bildiriminden sonra hepimiz yılbaşı hedefimizi belirliyoruz ve takım içinde yarışmaya başlıyoruz. takım içinde yaptığımız yarışmaların dışında diğer takımlarla yarışmakta iyi olacaktır diye düşünüyorum .

anlaşılan o kiii bu hafta çogunlugumuz anca kendimize gelmeye çalışıyoruz en başta ben tabisiii :78: olan oldu biten bitti şimdi önümüze bakalım kızlar yılbaşı hedeflerimizi koyalım miraycımda inşallah bu defa ulaşabiliriz hedeflerimize güya ben yeni yıla 65 le girecektimmm

bende aynen senin durumdayım narinim bir an önce silkelenip kendimize gelelim .

kirazcım geçmiş olsun tatlım ihmal etme git bi doktora canım stres falanda yapabilir mide agrısı

nazcım kendi aramızda yarışma olamayacak bence çünkü faal olarak giren toplam kaç kişiyiz ki.bence kendimize bi takım bulalım dişli rakip olsunlar ve onlarla yarışalım ne dersin 4. takım ve 2. takımı takip ediyorum ikiside bizim gibi şuanda onlarda yeni heyecanlar arıyor olara bu teklifi götürebiliriz ben 4. takım derim çünkü 2. takım hala toparlanamadı tam anlamıylaa bayram dönüşü

canım yarış olayını bugün halledellim yarın start veririz ne dersin takım kaptanı olarak ancak sen bizi toparlayabilirsin gerçi yeniler safiş ve mimu bayag iyi gidiyor biz eskiler çuvalladık gibi herneyse olan oldu yine kendimize geliriz evelallah

olabilir narinim 4. takım kaptanı iremdi değilmi yanlış hatırlamıyorsam . kendi aramizdaki yarışı yapabilirz en çok burda olan ve paylaşımda bulunan arkadaşlar arasında olabilr mesela bana kilosu yakın olan safiş var ben safişle yarışabilirim . melekle kiraz veya senle kiraz yada melek gibi yarınki kilo bildirimlerini yapalım ondan sonra karar verelim kızlar .

olur canım . herkes onay verirse 4. takım ile görüşmelere başlayalım .

önce neslihanla denizin birer bikinili resimlerini görmem lazım ona göre seççem

bende ekliyim baksınlar bakalım beni beğenicekler mi :82:

buarada sabah sporu sabah uykusuna dönüştü geç uyuyunca :78:

evet irem takım kaptanı onlarda takım olarak toparlanmaya çalışıyorlarrr bu onlarada iyi gelecektir tahminimce

önce neslihanla denizin birer bikinili resimlerini görmem lazım ona göre seççem

bende ekliyim baksınlar bakalım beni beğenicekler mi :82:

buarada sabah sporu sabah uykusuna dönüştü geç uyuyunca :78:

sen kaşındın benden günah gitti mademki görmek istiyorsun ve midenin bulanması senin için önemli değil bende açarım ne yapayımmm şuan göbegim gerçekten felaket bi görünümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…