alınmaktan ziyade sinirlenmiştim neyse yanlış anlaşma olmuş ..
sorun yok şu an ...
bu vesile ile tanışmış olduk... memnun oldum...hedeflerinde başarılar ve sevgiler
Nevkuşum safiş sıcak kanlıdır senide bizlerden görünce atladı .yazdıkları samimiyettenden inan ..
hhiiyyyyy ben neye sebep oldum böyle
gerçekten çok üzüldüm şuan sana yaşattığım duruma
çok fazla atlamamak gerekli demekki her konuya pardon
durup duruken sinirlendirdiğim için özür dilerim....
Ama biz zaten seninle tanışmıştık ilk hamile haberini verdiğinde bende vardım takımda ve o zaman tanışma faslı yaşamıştık ona istinaden de biraz laf attım sana ama yanlış yapmışım tekrar özür... Kapatıyorum mevzuyu....
Bende sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum....
Sağol ablacım
sende olmasan beni savunan olmıcak valla
kendimi çok kötü hissettim yaaaaa
Neyse kızlar bana müsaade
can sıkmayayım daha fazla.....
Herkese bol gülücüklü sohbetler.....
nazımm beniii üste yazzz şu safişşii yağplarımla eziiim
ben zaten o ilk takıma girme dönemindeki tanımayı hayal meyal hatırlar gibi oldum, nick tanıdık geldi çünkü..ama öyle olmasa da kibarlık olarak da yazardım onu acaba tanıyo muydum diye.. senin espri anlayışını ben yanlış anladı isem sende kusuruma bakma canım..
özüre hiç gerek yok bende yanlış anlamış olabilirim sorun yok..çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. sen de kendine iyi bak fazla üzülmeyi gerektirecek bir durum yok...internet dünyasında olur bööle vakalar...yaşasın kardeşlik.. daha dur ben takıma döncem beraberce kilo vercez yahu...
oyyyy sen olmasan sayfaları kim şenlendirecek safişim ....
Inan her mesajını gülümsiyerek okuyorum sag olsın eksik olma .... Boş yerede üzülme .. Nevkuşum olgun hatundun
Bugün kesin yıldızlerde bişi var herkes birbirini yalış anlıyor ....ve gergin sanki .
Bu konuları gözdem iyi bilirdi nerde o cadıııı:81:
nazımm beniii üste yazzz şu safişşii yağplarımla eziiim
ben zaten o ilk takıma girme dönemindeki tanımayı hayal meyal hatırlar gibi oldum, nick tanıdık geldi çünkü..ama öyle olmasa da kibarlık olarak da yazardım onu acaba tanıyo muydum diye.. senin espri anlayışını ben yanlış anladı isem sende kusuruma bakma canım..
özüre hiç gerek yok bende yanlış anlamış olabilirim sorun yok..çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. sen de kendine iyi bak fazla üzülmeyi gerektirecek bir durum yok...internet dünyasında olur bööle vakalar...yaşasın kardeşlik.. daha dur ben takıma döncem beraberce kilo vercez yahu...
Kıslar monti linkini okuyanınız var okımayanınız var oyüzden burayda yazayım uygulayın ....
Bir kaç haftadır günde 2 kere tarcınnlı yogurt yiyyorum . 2 kş yogurda 1 silkeme çy kş. Tarcın katıyorum. Tadı güzel .
Hem iştehımı aldı hemde kan şekerimi dengeledi . çabuk doymamıda saglıyor ....
Bi deneyin pişman olmassınız . Biliyorsunuz sizlere boş yere öneride bulunmam ...
kıslar,oğluşum gelmek üzere .
yüzsüz oğlan birde bana diyorki geldiğimde seni pc başında görmiyim.
fazla yüz verdim ben bu oğlana.
en beğendiğim smileyle veda ediyim.
oohhhh tamam konu kapansın o halde ve bunları okuyan herkesde benim safiş gibi ne kadan saf olduğumu ne kadan çatlak olduğumu bilsin beni yanlış anlamsın nollllluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr
aaayyy bayılazaaaammmmmm
ya ben daha durmasına durayımda sen doğurcan gelcen kilo vermeye ben hala burda olursam kilo vermek için bende bir sorun var demektir şekerciğim....
Ama ben zayıflasamda hefeime ulaşsamda sırf listede takımda olmak için habire yer kilo alır kendimi sabitlerim burdaaaaa ihihihi
konu kapandı bitti bile...
sen tabi kilolarını vermiş olursun ben gelene kadar da ben yarım dünya olarak dönmem inşallah buraya..Artık her hafta rekor kırarız...Listelerde 1.numara ben..
gidemiyomki safişim.muhabbetinize doyulmuyo valla.
kaç kiloyla hamile kaldın?
Kaç kilo aldın?
Eğer ben iki canlıyım deyip iki kişilik yemek yemezsen çok almazsın canım aklında olsun
birde hamur işinden yağlılardan uzak dur inan ne sana nede bebeği hiç bir faydası yok
Ne kadar az kilo ile hamileliği bitirirsen o kadar rahat ve sorunsuz geçirirsin
Bebeğim zayıf olur diyede üzülme şeker sağlıklı olsun önemlisi o
kırmızı et ye bol bol protein direk kilo bebeğe gidiyor aklında olsun
ha birde bulgur ve mercimek bunlarda da direk bebeğe gidiyor kilo....
Umarım ben gibi şen şakrak sorunsuz zıp zıp bir gebelik geçirirsin....
fatoş bu defa kaçaaaaar.
safişim senin hayatın şen şakrak zıpzıplak gel betraber zıplayalım yağları yakalım
ama ben daa çok yakarım naaan
75 ile kaldım şu an 78 im. 3 ay bitti işte..
yemiyorum zati onları pek ben çok disiplinliyimdir takımdaki eskiler bilir ama bazen çok acıkıyorum resmen içim kazınıyo o zaman porsiyon artıyo...
almamak için çabalıyorum inşallah çok şişmeden bitiririm bende..çok sağol rahat bir gebelik dileğin için ..
eti bulgur mercimek tüketiyorum canım montiye uymaya gayret ederek kuralları tamamen bozmadım yan i ama arada kaçabiliyo...
bakalım hayırlısı Allahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?