Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

melekçim ozaman daha fazla katılımlarını bekliyoruz canım ancak bu şekilde toparlanabileceğizzz çünkü.. rakip olak mı birbirimize ne dersin :94:

seni seçtim pikachu diyosun yani

neden olmasın gel bakayım yamacıma azcuk yakından tanıyayım seni :94: :94:

geleyim tatlım ne bilmek istiyorsunnn hakkımda zaten ne var ne yok döktüm buralarda bi tanıyan çıksa ne olur bilmiyorum bi bikinili resmim kaldı :92: onuda koyarsam senin için geriye bişey kalmayacak

beniimm kilomaa yakın olan yokki en şişkoo beniimm

beniimm kilomaa yakın olan yokki en şişkoo beniimm

öyle deme canım yaaa şimdilik bu kilodasın enkısa zamanda hedefine ulaşacagına eminim yarın yeni üyeler gelecek tahminimce çünkü takımdan çıkarılacaklar var yer açılacak ozaman bu eşleşmeler başlar bakalım kim kiminle olacak

şimdi bi çalışanım bana cevizli pestilden cevizden fındıktan oluşan kocaman bi paket getirmiş akşamları eşinizle otururken yersiniz dedi ben onları eşimle yersem tamam artık enerji patlaması yaşarızzz ondan sonra Allahım bu paketi bi şekilde yok etmem lazımmm çok iştah açıcı görünüyorrrlar

olur canım . herkes onay verirse 4. takım ile görüşmelere başlayalım .

evet irem takım kaptanı onlarda takım olarak toparlanmaya çalışıyorlarrr bu onlarada iyi gelecektir tahminimce

bastım sizi :76:

yarıslar düşüülüyo
kendinize güveniyorsanız neden olmasın
bu günlerde bize nazar değmesin

eeeee kızlaarrr nedir son durum karar verildimi
kim kimle dum duma dum oynucaz hadiiiiii sabırsızlandım beeeennnn

nazlımmmm yoksaaa ikimiz rakipmiyiz bir birimizeeeee
senin kilon kaç kiiiiiii :84: :84:

denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn

Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…