- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bugun sondu yarin diyete devamartık tatlı demeyin bak canım çikolata çekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun sondu yarin diyete devamartık tatlı demeyin bak canım çikolata çekiyor![]()
Herşeyin bir ilki vardır. İnşallah olursun.![]()
İnşallah kızlar mübarek gün ağzınız yeşil çay içsinSağolasın canım. ekmeğimi kendim yapıyorum evde makinede ben. hepsi buradadan sipariş veriyorum aylardır tb. unu, arpa ve çavdar 3 ünü birlikte. beyaz un hiç almıyoruz.
alacak olursan link atarım canım çok sağlıklı tambuğdaya yakın bir un.
ayyy inşallah olursun inşallaahhhh![]()
Yaziklar olsun onlaraBenim gözümün önünde pastayı yedilergeldim 2 kare bitter yedim
![]()
![]()
![]()
ahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnnBenim gözümün önünde pastayı yedilergeldim 2 kare bitter yedim
![]()
![]()
![]()

Sarbaşa simdiGitti yumurtalar![]()

Ara ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canimahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnn![]()
Niye yasak mıahh bitter hastayım. çok severim ama aramıza girmiş dağlar denizler..... yiyemem diyorum off offf sen neler diyorsunnn![]()
yoook benim vücudum onu 1 tepsi baklava sanar aman yemeyimAra ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canim
Bence de yapılır mı bana![]()
değilmiş ama ben yinede yiyememNiye yasak mı![]()
Iste manyak onu bile yemiyoAra ogunde bitter cikolata yiyebilirsin canim
%80 kakaolu al ben öyle yiyorumdeğilmiş ama ben yinede yiyemem![]()
ne güzel dimi tadı. böyle damağınla dilin arasında erirken gelen o kakao tadı.. ahh.. harika..%80 kakaolu al ben öyle yiyorum
Yiyebilirsin birşey kaybetmezsin 3 tur daha dön evdene güzel dimi tadı. böyle damağınla dilin arasında erirken gelen o kakao tadı.. ahh.. harika..