Sabit gelincede cekilmesi gerekiyoda sorun degil haftaya atarsin listede olsaydin kabul edilmicekti
Hayirli cumalar canım ❤sabit olman guzel aMa tarti fotosu onemli listeye girmek icin 2 hafta daha beklemen gerekecekHayırlı cumalar
Gecen hafta 79.75
Guncel kilomda ayni
Günaydın canım ❤Günaydın. Tartı yüzünüzü güldürsün hanımlar
Süpersin masallahGünaydın geçen hafta 67.7 ti bu hafta 66.1 fark 1600
Dedim sana 9lari atip 8lere gelirsin diye tebrik ederim canimsabahtan beri bekledim 300 gr da gitsin diye ama gitmedi .
Gitse çok mutlu olacaktım kısmet artık
Eki Görüntüle 2800245
Geçen cuma 91
Güncel 89.3
Yüzde 1.86
8 li rakamlara hosgeldin canim tebrik ederim eksinde cook guzelsabahtan beri bekledim 300 gr da gitsin diye ama gitmedi .
Gitse çok mutlu olacaktım kısmet artık
Eki Görüntüle 2800245
Geçen cuma 91
Güncel 89.3
Yüzde 1.86
Şükür geldim canım şimdi 8 lerden kurtulmada sıraDedim sana 9lari atip 8lere gelirsin diye tebrik ederim canim
teşekkür ederim kızlar8 li rakamlara hosgeldin canim tebrik ederim eksinde cook guzel
Vücudum şiş gibi canım biraz inmesini bekliyorum. Geç uyandım bugünMucizemsn seni çok merak ediyorum ne zman atcn
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
Kilo bildirimi;
Eki Görüntüle 2800166
Geçen cuma 64.7
Bu sabah 63.1
Fark: 1.600 gr
Yüzde: 2.472
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Eki Görüntüle 2800180
Gecen cuma 72.3
Bugün 71.4
-900 çook mutluyum reglinin 4.günü
Ben ilk bebeğime 68 kilo ile hamile kalmıştım 3 dogum yaptım bugün bu rakamı görmek beni çok mutlu etti iyi ki 6.takımdayım
Günaydın hepinize hayırlı bereketli cumalar sevgili takımdaşlarım
Önce ki hafta kilom 65.7
Güncel kilom 64.5
Fark -1200
Yüzde % 1.826
Eki Görüntüle 2800187
Zipzip-
@Kmsl Hnd
Kilo bildirimi
Geçen cuma 78,800
Bu cuma 78
Fark -800
Yüzde 1,015
Pazartesi:90.7
Cuma:90.0
700 gr gitti ödem var regl bekliyorum
Ablacım bu ne neyden bahsediyorsunuzKısmen doğru
Kızımızin boşanma avukatı esas oğlan...
Esas oğlanın kız kardeşi bizim kızın arkadaşı.
Love boşanma avukatı ararken müstakbel görümce abisini tavsiye ediyor.
Bir güzel kızı boşandiriyor bu arada esas oğlan da eşinden ayrılmış. Avukatın eski eşi de bir cins...Bu adamdan eski sevgilimi unutamadım diye ayrılıyor hem de iki çocuğu var. Sonra gittiği o eski sevgili bu kadını istemiyor mu .....
Tekrar avukata geliyor ama bizim avukat gururlu adam elinin tersiyle istemiyor. Şimdi bizim love' a aşık ...kızımız da hoşlanıyor ama henüz yeni boşandığı için acele etmek istemiyor...eee malum sütten ağzı yanmış...ha bu arada ex eşi de sünepenin uyuzun teki...yetmemiş bı de aldatmış kızı...boşanma sebebi ilgisizlik aslında da aldatma da fitili ateşlemiş...
Gelelim bugüne...avukat yeni ev tuttu çünkü ailesiyle yaşıyordu...eşyaları beraber beğenip aldılar...sanırım bugün ona davetli...
Maşallah cnaim cok güzel eksi
Gruba giremedim 2 gun kusura bakma canim baya yoğundum menunde gayet guzel olmus bnm kabak diyetide yalan oldu dunku menum coo kotu yazmim hicBugün menüm
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 ince dilim ananas
Öğlen 12,30
5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas
Ara. 16.00
10 adet badem 3 adet ceviz 5 adet fındık
Aksam . 18.30
5 kaşık yoğurt içine doğranmış 2 ince dilim ananas
Yiyorum hala. Uzun sürer yemem.
2 kayısı yiyeceğim. Ara olarak.
İnşallah dayanırım
1,5 litre ödem çayı
1 litre su
Spor yok bugün. Yapmayacağım.
@NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul B Beklenen2
Vavvvv. Özet dediğin böyle olur. Eee tabi edebiyat öğretmeni değilim.Kısmen doğru
Kızımızin boşanma avukatı esas oğlan...
Esas oğlanın kız kardeşi bizim kızın arkadaşı.
Love boşanma avukatı ararken müstakbel görümce abisini tavsiye ediyor.
Bir güzel kızı boşandiriyor bu arada esas oğlan da eşinden ayrılmış. Avukatın eski eşi de bir cins...Bu adamdan eski sevgilimi unutamadım diye ayrılıyor hem de iki çocuğu var. Sonra gittiği o eski sevgili bu kadını istemiyor mu .....
Tekrar avukata geliyor ama bizim avukat gururlu adam elinin tersiyle istemiyor. Şimdi bizim love' a aşık ...kızımız da hoşlanıyor ama henüz yeni boşandığı için acele etmek istemiyor...eee malum sütten ağzı yanmış...ha bu arada ex eşi de sünepenin uyuzun teki...yetmemiş bı de aldatmış kızı...boşanma sebebi ilgisizlik aslında da aldatma da fitili ateşlemiş...
Gelelim bugüne...avukat yeni ev tuttu çünkü ailesiyle yaşıyordu...eşyaları beraber beğenip aldılar...sanırım bugün ona davetli...j
- 2 kg. Değil mi?Eksi gelecektiniz neden ciktiniz listeden
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Evet canim şuanda spor yapiyoM MissHayaLet kizzz nerlerdesin...gene spor mu yapiyorsun mezuniyete hazirlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?