67 yalnis yazmis gecen hafta 66.55 di canim- 2 kg. Değil mi?
Gene kendi kendine konusan migiben pes etmeyecegim ya pes etmiyorum etmeyecegim...
gitmemi istiyorsan giderim ama pes etmiyorum.
Canım bu hafta artık sıfırdan başla. 82 yi gör.
Muhteşem bir kilo.Günaydın...
Gecen hafta:56.5
Bu hafta :55.7
Fark:800
Yüzde:1.415
Keşke perşembe akşamı yapnasaydin. Tebrikler canım.Günaydın hanımlargeçen cuma 75.600
Bu cuma 75.100
-500
Daha çoktu aslında ama akşam biraz yanlış yaptım malesef
Muhteşemsin.Günaydın geçen hafta 67.7 ti bu hafta 66.1 fark 1600
Artın çok değil. Haftaya güzel eksi olacak eminim.Eki Görüntüle 2800144
Geçen hafta 57. 3
Bu hafta 57.5
+200
Kızlar lavaboya giremedim, bugün probiyotiğim gelecek düzeleceğini umuyorum
Hastaneden vücut şaşırmıştır. Daha güzel olacak inşallah.Geçen hafta tartılamamıştım
Önceki hafta 109.3
-200 gram
Reglime 4 gün gösteriyor aşırı şiş hissediyorum ve kabızlık sorunum başladı (tavsiye verecek olan varsa çok sevinirim )Eki Görüntüle 2800154
Güzel canım. Eksi candır.Eki Görüntüle 2800160
Gecen hafta:82.20
Güncel: 81.80
Fark:400g
Yuzde :0.486
Aslinda yagdan 600g gitmis ama kas artisi görünüyor spora aliskin değil vucut sisti
Kilo bildirimi;
Eki Görüntüle 2800166
Geçen cuma 64.7
Bu sabah 63.1
Fark: 1.600 gr
Yüzde: 2.472
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Günaydın hayırlı cumalar;
Geçen cuma; 85.6
Bu cuma; 84.95
Fark; 0.65
yüzde; 0.759
Bu hafta neden az oldu anlamadım, neredeyse kaçamaksız bir haftaydı
Muhteşem.Eki Görüntüle 2800180
Gecen cuma 72.3
Bugün 71.4
-900 çook mutluyum reglinin 4.günü
Ben ilk bebeğime 68 kilo ile hamile kalmıştım 3 dogum yaptım bugün bu rakamı görmek beni çok mutlu etti iyi ki 6.takımdayım
Pazartesi:90.7
Cuma:90.0
700 gr gitti ödem var regl bekliyorum
55 i güzel koruyorsun.Hemen bildirim yapayım çocuklara kahvaltı yaptıracağım
Geçen hafta 55.2
Bugün 55.5
Fark +300 gr
Eki Görüntüle 2800227
-2 kg gözüküyor. Geçen haftaki kilo mu yanlış
Muhtesem.sabahtan beri bekledim 300 gr da gitsin diye ama gitmedi .
Gitse çok mutlu olacaktım kısmet artık
Eki Görüntüle 2800245
Geçen cuma 91
Güncel 89.3
Yüzde 1.86
canım öğlen yemek alamazsan marketten kefir yanına hindi füme alabilirsin ya da yoğurt meyve ye.. ya da yoğurt yulaf al yeAy ben bugün öğlende kabak yiyecektim, yemeğimi işe geç kaldım evde unuttum. Yemekhaneden fazla yemek olursa isteyeceğim mecbur. inşallah hafif bir yemek vardır öğlene.. normalde yemekhaneden almamız yasak, belli kişilere çıkıyor ama patrondan rica edeyim bari diyetteyim azcık yemek aşırayım diyim
Hemen bildirim yapayım çocuklara kahvaltı yaptıracağım
Geçen hafta 55.2
Bugün 55.5
Fark +300 gr
Eki Görüntüle 2800227
1 değil 2 kilo vermişsin canım yazdıkların doğruysa harikasın
bende anlamadımAblacım bu ne neyden bahsediyorsunuz
perşembe en yememen gereken gün canım telafi fırsatın yok çünküGruba giremedim 2 gun kusura bakma canim baya yoğundum menunde gayet guzel olmus bnm kabak diyetide yalan oldu dunku menum coo kotu yazmim hic
Ne var kendi kendime konuştuğumaGene kendi kendine konusan migi
Rica ederim bebeğim... estağfurullah izlediğim kadarıyla anlattım...yalnız ilk buluşma çok güzeldi o sayfaları okuman lazım...bir sezonluk dizi eder o kadarını söyleyeyim.Vavvvv. Özet dediğin böyle olur. Eee tabi edebiyat öğretmeni değilim.Teşekkürler canım.
Bakarım mutlaka.Rica ederim bebeğim... estağfurullah izlediğim kadarıyla anlattım...yalnız ilk buluşma çok güzeldi o sayfaları okuman lazım...bir sezonluk dizi eder o kadarını söyleyeyim.
Ahhh migi ahhh nediyimki sanaNe var kendi kendime konuştuğuma
Bugünde evde misin?Sabah sıcak sıcak Hindistan cevizli sütlü kahve içtim ağzım yanıyor
yok işteyim .Bugünde evde misin?
herkese varda bizim niye hiç bir mesajımıza cevap verilmiyor öğretmen hanım huuuuuuRica ederim bebeğim... estağfurullah izlediğim kadarıyla anlattım...yalnız ilk buluşma çok güzeldi o sayfaları okuman lazım...bir sezonluk dizi eder o kadarını söyleyeyim.
Ne, nerede, nasıl, niçinherkese varda bizim niye hiç bir mesajımıza cevap verilmiyor öğretmen hanım huuuuuu
Heyecandan yalnış yazmışım düzeltcmCanım bu hafta artık sıfırdan başla. 82 yi gör.
Muhteşem bir kilo.
Keşke perşembe akşamı yapnasaydin. Tebrikler canım.
Muhteşemsin.
Artın çok değil. Haftaya güzel eksi olacak eminim.
Hastaneden vücut şaşırmıştır. Daha güzel olacak inşallah.
Güzel canım. Eksi candır.
Listeye hosgeldinnn.
Güzel eksi tatlım.
Muhteşem.
55 i güzel koruyorsun.
-2 kg gözüküyor. Geçen haftaki kilo mu yanlış
Tebrikler canım.
Muhtesem.
Tebrikler harika.
ooooo yarım düzüneyi buldu tamam arada görmüo diyorum üstüne düşmüyorum ama yarım düzüne de bir üstüne düşmeye karar verdim artık bu kaçıncı kızNe, nerede, nasıl, niçin
Olamaaaaaaz
Kiskaniyorlaaaaa biziaynen canım kalplerimiz bir
valla bende çok özlemiştim allah razı olsun sağolasın
yaz bana her gün yaz bana
Günaydın hoşgeldin canım gözümün nuru gelmiş
hımmmm biz bunu bir düşünelimmmmmm üzerimize kaç kişiyi kokladıysan sana o kadar sguat cezası verelimmmmmmm
Listeye girişin hayırlı olsun canım kısa zamanda mezuniyetini görürüz inşallah ...
ayyy çok şükür elifim beni mutlu edebilecek kadar güzellll ödemde attım ama ben ilk defa diyete başlamış gibi oldum o anlamda... ama yinede olsun göbüş gidiyo iyice şükürsende yap bak kuşhanı iyi geldi bana
güzel elifim güzel şükür aminnnnnnnnnn hepimizinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?