Allah cezamı verecekooooo yarım düzüneyi buldu tamam arada görmüo diyorum üstüne düşmüyorum ama yarım düzüne de bir üstüne düşmeye karar verdim artık bu kaçıncı kız
Teşekkür ederim canım öneri için patrona söyledim alıcam :) patlıcan musakka varmış menüdecanım öğlen yemek alamazsan marketten kefir yanına hindi füme alabilirsin ya da yoğurt meyve ye.. ya da yoğurt yulaf al ye
Kiskaniyorlaaaaa bizi
Çekemiyollaaaaaa
Anasını sattığımin kulübü... dünürümün bildirimini göstermiyor bana...profilinden mesajlarına girip buldum...valla bak...cuma cuma yeminle...
Canımın içi ne tuhaf hep gözüm yollarda halbuki ...nerede tatlım diye bekliyorum...
Allahım korusuuuunnnnnnnnnnnnnAllah cezamı verecek
rica ederim deeee yemeee kızartmalı musakkaysa yemeeeTeşekkür ederim canım öneri için patrona söyledim alıcam :) patlıcan musakka varmış menüde
tebrikler canımm harikaısnnsabahtan beri bekledim 300 gr da gitsin diye ama gitmedi .
Gitse çok mutlu olacaktım kısmet artık
Eki Görüntüle 2800245
Geçen cuma 91
Güncel 89.3
Yüzde 1.86
mükemmel canım tebrik ederim..
E Elif_Eylul ve atv haber katkılarıyla göbek eritme şeysi dimi buuSabah sıcak sıcak Hindistan cevizli sütlü kahve içtim ağzım yanıyor
tebrik ederim canımmm
aaa kızartıldığını unutmuştum kız. menü tamamen zararlı bugün şansıma. kesme çorba, musakka, bulgur piavı ve cacık varmış. hangisini seçsem bilemedim.. sonu markette biter bu işin gibirica ederim deeee yemeee kızartmalı musakkaysa yemeee
Günaydın canımmGünaydın 6. Takımın motivasyon hanımları
Yahu tamam sen kazandın işte niye zorluyorsun beni
Günaydın canimGünaydın 6. Takımın motivasyon hanımları
Atv haber katkilariyla hindistan cevizli kahvetebrikler canımm harikaısnn
mükemmel canım tebrik ederim..
E Elif_Eylul ve atv haber katkılarıyla göbek eritme şeysi dimi buu
tebrik ederim canımmm
Hey maşallah eksiye gelsabahtan beri bekledim 300 gr da gitsin diye ama gitmedi .
Gitse çok mutlu olacaktım kısmet artık
Eki Görüntüle 2800245
Geçen cuma 91
Güncel 89.3
Yüzde 1.86
Şaka yapıyın kessinYahu tamam sen kazandın işte niye zorluyorsun beni
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canım ❤Günaydın 6. Takımın motivasyon hanımları
Bulgur pilavi ve cacik alabilirsinaaa kızartıldığını unutmuştum kız. menü tamamen zararlı bugün şansıma. kesme çorba, musakka, bulgur piavı ve cacık varmış. hangisini seçsem bilemedim.. sonu markette biter bu işin gibi
Hadi paylaşayım da rahatlaŞaka yapıyın kessin
Aynen oyle de evde degildim okuldaydim tost yedim 3 tane biskirem yedim falani filan onlari yemeseymisim daha cok eksi gelecekmişimcanım öğlen yemek alamazsan marketten kefir yanına hindi füme alabilirsin ya da yoğurt meyve ye.. ya da yoğurt yulaf al ye
1 değil 2 kilo vermişsin canım yazdıkların doğruysa harikasınZipzip-
bende anlamadım
perşembe en yememen gereken gün canım telafi fırsatın yok çünkü
Tebrik ederim çok güzel bir eksi 200 grm ne kiHadi paylaşayım da rahatlaregl e rağmen ama onuda belirteyim. 200 gr ile kaybettim ama güzel bir yarıştı. Bu haftada devam edelim mi
Cuma 62.3 kg
Pazartesi 62.75
Bugün 61.5 kg
Fark - 800 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
Tebrikler kizlarHadi paylaşayım da rahatlaregl e rağmen ama onuda belirteyim. 200 gr ile kaybettim ama güzel bir yarıştı. Bu haftada devam edelim mi
Cuma 62.3 kg
Pazartesi 62.75
Bugün 61.5 kg
Fark - 800 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?