Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben hep dikkatliyimdir Zipzip- beni iyi tanir kac kisi gelip gitti buraya kilolarla geldiler ben sadece 3 4kiloyla gidip geliyorum benim icin sporda sorun degil herkesten cok spor yaparim yeterki isteyim bazen dinlenmek iyidir
Gecen sene 85 den dustun ve hic cok fazla kilo almadin
2-3 alip veriyorsun
Ayni ben

Gecen sene 85 den dustun ve hic cok fazla kilo almadin
2-3 alip veriyorsun
Ayni ben
Tebrik ederim size önemli olan zayıfladıktan sonra bir daha çok kilo almamak o zaman zayıflamanında burda gösterdigimiz emeğinde hiç bir anlamı kalmıyor

Abovvv okurken bir duble Türk kahvesi bitti
Güzel hikayeymis inşallah mutlu son olur da bunlar yakınların mı abla o kadar geriye gidemedim
Evet canım koruyorum şükür
Sen de
Sagol canim evet kaldi inş...kiz coluk.cocuktan firsat bulup sarma da mi sariyon bravo valla
Hadi son bir gayret...
Hee oğlumu uyuttum da hızlı hızlı yaptım...
Şimdi pişiyor maşallah diyelim

Kızım istedi ..
Dün akşam kuru fasulye pilav yaptım beğenmedi..
Sen Söyle dedim o da sarma istedi yaptım ben de...
Güzel Asiyem ben de etiketine mutlu oldum. Nasılsın tatlım...güzel mi İzmir bugünlerde... öperim özlemle.
Ablam benim...

Izmır bugün güneşli dün yağmur vardı...
Evden dışarı çıkamıyorum bu hafta eşim gündüz çalışıyor..
Gece Nöbetlerinde olduğu zamanlar bırakıyorum bebeği çıkıyorum dışarıya... markete bile gitsem havam değişiyor...
Teşekkür ederim abla...

ADINIZ: Ahsen
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3... ( yaşları 12.. 9.. yas.. ve 4 aylık

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: surekli yeme isteği ve gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fizik görünüm ve sağlık için

Zipzip-

Hosgeldin canim aramiza 28yasinda 3cocuk masallah Allah bagislasin

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyen var mı bilmiyorum ama üzülmeyin pes etmek yok

Diyetisyenden çıktım kızlar

1.4 kilo vermişim hepsi yağdan ekstra 800 gram daha yağ gitmiş toplam 2.2 kilo yağdan gitmiş çok iyisin dedi

Ordaki tartıda 64. 5çıktım ideal kilonun altına düşmeye başlamışız dedi ben dedim durmak yok hedef 58 tamam bol bol yağ yakalım dedi

Akşama ödülünü kaptım bol kıymalı spagetti yicem

Hadi gozun.aydin canim...mezuniyeti. hayirli olsun..artik ac karnina spor yapmaktan kurtuldun cumalari...en cok buna sevincen gibi
Valla canım sorma ya 1 saat olsa neyse teşekkür ederim darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…