Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet sadece anne sutu veriyorum.. suan emziren diyet arastirmasindayim sütüm azalmamasi gerek ek gıdaya gecene kadar
Aramıza Hoşgeldin cnm. Benm bebem de 15 aylık küçük dana oldu artık, ben online diyetisyenle emziren annelere özel diyet yapıyorum. 2 ayda çok güzel sonuçlar aldım, sen de hemencecik verirsin kilolarını. Ne güzel öncesinde kilolu değilmişssin zaten çabuk verirsin

Teşekkür ederim canım

Hos buldum canim
Allah bağışlasın kuzunu sana

Canim bu sure içinde kac kilo verdin acaba

tebrikler canımm harikaısnn

mükemmel canım tebrik ederim..

E Elif_Eylul ve atv haber katkılarıyla göbek eritme şeysi dimi buu

tebrik ederim canımmm
he o mu hiç tv bakmadim şekerli sütlü kahve içiyordum hindistan cevizli şekersiz sütlü kahveyi denedim.
çok içtim baya. iki su bardagi gibi .
agzim yanık.. su içip duruyorum.

Ben senden eminim canım benim
Varsın ya...çok şükür
İyi misin napiyorsun? Bende her şey normal ...iş güç yaşayıp gidiyorum. Sağlık da iyi ...senin de iyi olman dileğimdir.
çok şükür iyiyim canım bende her gün işe geliyorum artık dönüşümler bitti iş saatlerimde uzadı dolayısıyla akşam pek takılamıyorum buraya... bir yaramazlık yok şükür... iyi olmana sevindim canım
hoşgeldiniz inşallah mezuniyetinizide görürüz
Ögretmenim canım normalde erken gelecektim de sinavda bi sıkıntı oldu bastan sinav yaptik ondan gec kaldim ama yinede eksiyi görmek bni cok sevindirdi
ben neden direk öğrenci olarak düşündüm acaba
öğretmenlerimiz çoğaldı iyice memnun oldum canım.. eksini ayrıca tebrik ederim

menü saatim dostlar
uyanınca elma sirkeli su

kahvaltı 12:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir

öğlen 16:00
1 patatesli salata (domates yeşil soğan vs.)

akşam 19:00
pirzola ızgara
salata

yatmadan baharatlı yoğurt
her gün 1 hurma yiyorum akşamları kahvemle

su:2 lt
sporu yazarım

Bize mi kızıyordu birileri
Ben mezun üyeyim listedeyken hic arti gelmedim önemserim ben listeyi kimsenin hakkina girmemek adina cunku herkes haldir haldir spor yaparken kimisi yemek yer kacamak yapar ve arti gelir ama ben hic oyle bisey yapmadım yapmam simdi farketmez kiloda alsam etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…