Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar
Birinci olmuşuz tebrik ederim
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Gunaydin canim çok gecmis olsun kuzuya Allah sifa versin

Günaydın kızlar
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Çok geçmiş olsun kuzuya Rabbim şifasını tez versin çabucak iyileşsin insaAllah

Ayaklarım çok agrıyor dün ki zıpzıp tan bugün yapabilrimiyim bilmiyorum
Bugun dinlen canim bir anda cok yapinca ağrımıştır
Hem sen cok zorlama dogum yapali cok olmadi
Bu arada normal dogum mu yaptin sezeryan mi
Günaydın kızlar
Gunaydin canim cook gecmis olsun Allah sifa versin

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar

Tebrik ederim kizlar hepinizi

Amiiiiin
Tebrik.ederim canim hedefine ulastin

Selam kızlar nasılsınız?? Vermem gereken kilolar var beni aranıza alır Mısınız!?? Motivasyonunuza ihtiyacım var

Bugün erken kalktım namazımı kıldım spor yaptım kahve de içerim birazdan da
O mis gibi sabah sessizliği beni benden alıyor

Günaydın Wilma11
Günaydın şampiyonlar.

Günaydın mutlu hafta sonları

Günaydın kizlarr

Günaydın hanımlar

100 defa zıp zıp yaptım bugün bacağım koptu
Migicim bence sen zıpzıp yapma seni zorlar o.
Kızlar günaydın

1. Olmuşuzzzzzz

Maşallah takımımı a bravo kızlarrrr

Günaydın kızlar

Bol güneşli bir sabaha uyanmak gibisi yok günaydın sevgili takımdaşlarım gününüz aydınlık olsun
Günaydın kızlar

Bugun dinlen canim bir anda cok yapinca ağrımıştır
Hem sen cok zorlama dogum yapali cok olmadi
Bu arada normal dogum mu yaptin sezeryan mi

Gunaydin canim cook gecmis olsun Allah sifa versin
Normal doğum oldu benim vücudum yürüyüşü çok seviyor çok spor yapınca kaslarım agrıyor yürüyüş yaptıgım hafta leslie evaya göre daha çok veriyorum

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah bol bol su ver canım vücut susuz kalmasın

Ben ayaktayim
Gece 12bucuga kadar uyumayan bir bebe agliyo ben uyumucam siz uyun banane banane yatakta zıplamak aglamak ayyy gece cildirdim resmen
Günaydın canım Geçen gece de saat 12.30 bizimkisi uyumamak için direniyo kukuliyi istiyo açtık baktı biraz sonra ağladı falan kızdım sabaha pamuk gibi ama gündüz baya uyuyo dışarıya çıkartıyorum hava iyi olunca seninkiside gündüz uyurmu ? Ve biz hala bezi bırakamadık 6 numaraya geçtik dün 2.5 yaşı bitti hala bezleniyo beyfendi inşallah yaza bırakırız.gecen yaz denedim kapilarda hazır değildi inşallah bu yaza

Günaydın kızlar
Canım günaydın patates haşlayıp yedir bol bol iyice su kaybetmiştir yazık .hastanede serum takarlar iyi gelir keşke bu kadar çok beklemeseydiniz geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…