Ayaklarım çok agrıyor dün ki zıpzıp tan bugün yapabilrimiyim bilmiyorumGünaydın canım ❤
Gunaydin canim çok gecmis olsun kuzuya Allah sifa versinGünaydın kızlar
Birinci olmuşuz tebrik ederim
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Tamm canım takibe alıyorum hemenİnstads sihirli baharat lar diye bi sayfa var hep böle tarifler var. Mercimek le olan beowni de var
Çok geçmiş olsun kuzuya Rabbim şifasını tez versin çabucak iyileşsin insaAllahGünaydın kızlar
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Bugun dinlen canim bir anda cok yapinca ağrımıştırAyaklarım çok agrıyor dün ki zıpzıp tan bugün yapabilrimiyim bilmiyorum
Gunaydin canim cook gecmis olsun Allah sifa versinGünaydın kızlar
Gunaydin canım ❤Bol güneşli bir sabaha uyanmak gibisi yokgünaydın sevgili takımdaşlarım gününüz aydınlık olsun
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar
Tebrik ederim kizlar hepinizi
Amiiiiin
Tebrik.ederim canim hedefine ulastin
Selam kızlar nasılsınız?? Vermem gereken kilolar var beni aranıza alır Mısınız!?? Motivasyonunuza ihtiyacım var
Bugün erken kalktım namazımı kıldım spor yaptım kahve de içerim birazdan da
O mis gibi sabah sessizliği beni benden alıyor
Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın
Günaydın kizlarr
Günaydın hanımlar
Migicim bence sen zıpzıp yapma seni zorlar o.100 defa zıp zıp yaptım bugün bacağım koptu
Kızlar günaydın
1. Olmuşuzzzzzz
Maşallah takımımı a bravo kızlarrrr
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarBol güneşli bir sabaha uyanmak gibisi yokgünaydın sevgili takımdaşlarım gününüz aydınlık olsun
Normal doğum oldu benim vücudum yürüyüşü çok seviyor çok spor yapınca kaslarım agrıyor yürüyüş yaptıgım hafta leslie evaya göre daha çok veriyorumBugun dinlen canim bir anda cok yapinca ağrımıştır
Hem sen cok zorlama dogum yapali cok olmadi
Bu arada normal dogum mu yaptin sezeryan mi
Gunaydin canim cook gecmis olsun Allah sifa versin
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Yuruyuse devam et o zaman canımNormal doğum oldu benim vücudum yürüyüşü çok seviyor çok spor yapınca kaslarım agrıyor yürüyüş yaptıgım hafta leslie evaya göre daha çok veriyorum
Gunaydin canım ❤Migicim bence sen zıpzıp yapma seni zorlar o.
Günaydın kızlar
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahGünaydın kızlar
Günaydın canımBen ayaktayim
Gece 12bucuga kadar uyumayan bir bebe agliyo ben uyumucam siz uyun banane banane yatakta zıplamak aglamak ayyy gece cildirdim resmen
Canım günaydın patates haşlayıp yedir bol bol iyice su kaybetmiştir yazık .hastanede serum takarlar iyi gelir keşke bu kadar çok beklemeseydiniz geçmiş olsun canimGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?