Ben sporumu bile yaptım.Hic kalkasim yokki
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar1. Ci olmuşuz tebrik ederim hepinizi ben bugün güne motive başladım inşallah devamı gelir hava da açık güzel olunca bende iyi oluyorum ..
Günaydın canımGünaydın kızlar1. Ci olmuşuz tebrik ederim hepinizi ben bugün güne motive başladım inşallah devamı gelir hava da açık güzel olunca bende iyi oluyorum ..
MaşallahBen sporumu bile yaptım.
Bende aynı durumdayım bizimki birde bunu kendine huy edindi sanki kalkıp ağlıyor her gece saatlerce o ara boğmak istiyorum her gün baş ağrısı ile uyanıyorum kafamın arkası kocaman sanki ben anneliğe hiç hazır değilim ya zor geliyorBen ayaktayim
Gece 12bucuga kadar uyumayan bir bebe agliyo ben uyumucam siz uyun banane banane yatakta zıplamak aglamak ayyy gece cildirdim resmen
Bende aynıyım canım. Günaydın bu arada. Bacaklar çok fena yürürken bile zorlanıyorumAyaklarım çok agrıyor dün ki zıpzıp tan bugün yapabilrimiyim bilmiyorum
Kendini kontrol edebileceksen ona gire yap cnm :)))Bende yapsam mı bilmiyorum nette diyet tarifleri araştırıyordum
Cok gecmis olsun tatlimGünaydın kızlar
Birinci olmuşuz tebrik ederim
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Günaydın canımGunaydinnnn
Benim oglan uyuduama ben uyuyamadim :))
Gece kalktim bitki cayi falan ictim
2 den sonra dalmışım
Ya sen gerçekten bir harikasınBen sporumu bile yaptım.
Günaydın canımGünaydın canlarım
Nasılsın canım? Şimdi sen korumaya geçtin demi.?Günaydın canım
Günaydın ablacım ❤Gunaydinnnn
Benim oglan uyuduama ben uyuyamadim :))
Gece kalktim bitki cayi falan ictim
2 den sonra dalmışım
Günaydın canım ❤Günaydın canlarım
Gunaydin canım ❤Günaydınn 6. Takım ❤
Evet canım iyiyim sen nasılsın. Korumaya çalışıcam canımNasılsın canım? Şimdi sen korumaya geçtin demi.?
Günaydın kuzumGünaydınn 6. Takım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?