Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yine çok uykusuzum biri menümü beynimden alıp buraya yazsın pleeaaseee
Öğleden sonra hastaneye gittim kızlar, babama fizyoterapist gelip bazı ciğer açıcı hareketler vermiş. Sonra da geçmişte hareketli miydin demiş, ve evet babam sabah 5 de kalkıp kilometrelerce yürür
O zaman ciğerinin kapasitesini daha çabuk arttırırsın demişçok sevindik
Yani bugün güzel haberler aldım Allahım sağolsun

12 mart
07.45
1 yuöurta
Peynir
10 yeşil zeytin
1 çeri
1 muz
12.15
Yarım tabak mercimekli bulgur
Salata
1 pişmiş kırmızı biber
1 dilim mandalina
17.30
Yarım tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
30 dk yürüyüş toplam 9205 adım 306 puan
Toplam 606 p
Zipzip- N Nidsalii

Habibi bn kereviz rendeleyin pancarla yoğurtlayarak yiyorum ama İnt de biri dilimleyip fırınlamıştı, deneyen var mı acaba aroması nasıl ağır mı
Ben yapıyorum canım ve gayet güzel oluyor, bi patates kızartmasu değil ama andırıyor yine de hele baya kurutursan kıtır kıtır oluyor. Dene bence.

Fit browni mi acil tarif litfen

Salatalik yogurt dereotu al sana yag yakici

Salatalık, domates, sıcak su ile yulaf, şekerli diyorlar ama doktorum limonlu havuç demişti.

Teşekkür ederim kizlar

Menume ilave
Evde salatalik kalmamis
3 kş yogurtla kür yapip biraz dereotu dogradim
Ekmek peynirin yerini tutmasada, idare eder durumdayim

Gelelim bugunun menüsüne sabah ödül olarak iki minik hindistan cevizli cikolata yedim yanına tarçınlı kahve
10.00 gibi kahvaltı
3 küçük domates, maydonoz,yeşil soğan, 2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir, yeşil ve siyah zeytin 7.8 adet
Ara11.30
1.5 elma
Öğlen 1 kase tarhana çorbası ekmekli
Ara 16.00
Türk kahvesi
Akşam 18.30
Salata,1 kase yoğurt,1.5 yemek kaşığı kadar patlıcanlı musakka 1 dilim ekmek
2 sarı elma küçük boylardan tabi
1.5 litre su
10000 adım attım.hatta geçmiştir ama bugün adım sayarimi bı yerde unuttum geride dönüp alamadım.net rakam vermicem o yüzden 10.000 bin diyelim
Z zipzip E Elif_Eylul N Nidsalii

Çok sevindim canım İnsallah daha iyi olur bir an önce sağlığına kavuşur babacinda . Rabbim tüm umut bekleyen şifa bekleyen hastalarına yardım etsin ..

Cnaim ya çok geçmiş olsun ne kadar doğrudur bilemiyorum ama böyle bişey çıktı karşıma paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-13-00-28-56-664_com.instagram.android.webp
    73 KB · Görüntüleme: 24
Fit browni mi acil tarif litfen
Belki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.

1 su bardağı nohutu çooook güzel haşlıyorsun. İçine 50 gr hindistan cevizi ve portakal kabugu yada vanilya koyuyorsun nohutun kokusu olmasın diye. Ben fazla portakal kabıgu koymusum daha az olabılırmış. Onları bızzzztttt.
Sonra içine benmari eritilmiş 150gr bitter cikolata koyup kalıba bastırıp dolaba.

Ben çikolata yerine 4 yk ham kakao, 4 yk pekmez, 2 yk hindistan cevizi yağı koydum, 1 tatlı kaşığı da tahin.

Haftaya cuma bu tarifi deneyeceğim eline sağlık canım

Bende bi kere keciboynuzu unu hurmayla browni yapmistim
Hepsini 1 gunde yedim

Et kalmayınca ne yapabilirim var sanıyorum hepsini harcamışım dondurucuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…