Habibi bn kereviz rendeleyin pancarla yoğurtlayarak yiyorum ama İnt de biri dilimleyip fırınlamıştı, deneyen var mı acaba aroması nasıl ağır mı
Ben yapıyorum canım ve gayet güzel oluyor, bi patates kızartmasu değil ama andırıyor yine de hele baya kurutursan kıtır kıtır oluyor. Dene bence.Habibi bn kereviz rendeleyin pancarla yoğurtlayarak yiyorum ama İnt de biri dilimleyip fırınlamıştı, deneyen var mı acaba aroması nasıl ağır mı
Fit browni mi acil tarif litfenMenümü de yazıp kaçayım; yol geldiğim için geçe kaldı
Sabah
2 yumırtadan omlet
1 wasa
1tk fıstık ezmesi doğal
Yeşillik vs
Öğle;
5 tatlı kaşığı mercimek çorbas
5 tatlı kaşığı karabuğday makatna karışımı (çocuktan artanlar)
5 çiğ badem
Extra süper hiper sağlıklı brownimden 3 dilim
Ara; yol tuttu, 3-5 badem 5-6 yer fıstığı attım ağzıma
akşam;
kıymalı kuru sebze kavurması
salata
patates yemeğinden 3 parça patates dilim değil.
bugünki menümü diyetisyenim görse beni topuklarımdan vururEki Görüntüle 2800841
Sağol kaptanim eline koluna saglik717.Etap Rakip Eslesmeleri
@sena zeynep & @sulisim
️ @sena zeynep
@Kmsl Hnd & @Tostombalakanne
️ @Tostombalakanne
@Cordeliaa & @Beklenen2
️ @Cordeliaa
@cilekreceli1514 & @first ladyy
️ @first ladyy
Mefkurem & @gulenyuzumsunsen
️ @gulenyuzumsunsen
Chedarice & @Zeynolin44
️ @Zeynolin44
@Habinar & @Forever be young NUR
️ @Habinar
@Penguen & @kackaloribu & @Tesnim1989
️ @kackaloribu
@birazhuzurdu2008 &Wilma11
️ @birazhuzurdu2008
@T u t a s t e & @Poni Bon
️ @T u t a s t e
@Mucizemsn & @Nilay5454
️ @Nilay5454
@I-cell_84 & @ysfeeymnn
️ @ysfeeymnn
Canım hoşgeldinSelam kızlar nasılsınız?? Vermem gereken kilolar var beni aranıza alır Mısınız!?? Motivasyonunuza ihtiyacım var
12 mart cuma Menüm
12.00 civari
2 yumurta
Peynir
Maydonoz dereotu
2 dil. Çavdar ekmek
15.00
1 avuç kuruyemis
1 muz
Yogurt
16.30
1 kupa sütlü kahve
18.30
3 servis kasigi susuz taze fasulye
Salata
Yogurt
Şimdi açım kizlar
Ne yesem bilemedim
Gün icinde kuruyemisde var yogurtta
Su 3 lt bitti daha icerim
Salatalik yogurt dereotu al sana yag yakici
Salatalık, domates, sıcak su ile yulaf, şekerli diyorlar ama doktorum limonlu havuç demişti.
Teşekkür ederim kizlar
Çok sevindim canım İnsallah daha iyi olur bir an önce sağlığına kavuşur babacinda . Rabbim tüm umut bekleyen şifa bekleyen hastalarına yardım etsin ..Yine çok uykusuzum biri menümü beynimden alıp buraya yazsın pleeaaseee
Öğleden sonra hastaneye gittim kızlar, babama fizyoterapist gelip bazı ciğer açıcı hareketler vermiş. Sonra da geçmişte hareketli miydin demiş, ve evet babam sabah 5 de kalkıp kilometrelerce yürür
O zaman ciğerinin kapasitesini daha çabuk arttırırsın demişçok sevindik
Yani bugün güzel haberler aldım Allahım sağolsun
Cnaim ya çok geçmiş olsun ne kadar doğrudur bilemiyorum ama böyle bişey çıktı karşıma paylaşmak istedimBu sabah safram ağrıyınca kahvaltı yapmadım. Tek öğün oldu
Menüm
14.00
1 çorba kasesi bulgur pilavı
2 yk tavuk döner
Yarım kase tarhana çorbası
Yarım kase yoğurt
1 dilim baklava
Su 2
Spor yok maalesef
Migrendn başımı oynatamıyorm bugün
Belki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.Fit browni mi acil tarif litfen
Haftaya cuma bu tarifi deneyeceğim eline sağlık canımBelki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.
1 su bardağı nohutu çooook güzel haşlıyorsun. İçine 50 gr hindistan cevizi ve portakal kabugu yada vanilya koyuyorsun nohutun kokusu olmasın diye. Ben fazla portakal kabıgu koymusum daha az olabılırmış. Onları bızzzztttt.
Sonra içine benmari eritilmiş 150gr bitter cikolata koyup kalıba bastırıp dolaba.
Ben çikolata yerine 4 yk ham kakao, 4 yk pekmez, 2 yk hindistan cevizi yağı koydum, 1 tatlı kaşığı da tahin.
Bende bi kere keciboynuzu unu hurmayla browni yapmistimBelki daha güzel tariflerde vardır, ben gluteni ve sütü bıraktığım için bunu tercih ettim.
1 su bardağı nohutu çooook güzel haşlıyorsun. İçine 50 gr hindistan cevizi ve portakal kabugu yada vanilya koyuyorsun nohutun kokusu olmasın diye. Ben fazla portakal kabıgu koymusum daha az olabılırmış. Onları bızzzztttt.
Sonra içine benmari eritilmiş 150gr bitter cikolata koyup kalıba bastırıp dolaba.
Ben çikolata yerine 4 yk ham kakao, 4 yk pekmez, 2 yk hindistan cevizi yağı koydum, 1 tatlı kaşığı da tahin.
O da güzel olmuştur. Ben de zor duruyorum wallaBende bi kere keciboynuzu unu hurmayla browni yapmistim
Hepsini 1 gunde yedim
İnstads sihirli baharat lar diye bi sayfa var hep böle tarifler var. Mercimek le olan beowni de varHaftaya cuma bu tarifi deneyeceğim eline sağlık canım
Sabahi gec ye. Bende sen gibiyim bu ara aksam saldiriya geçiyorum. Sabahi gec yeyip ikindi saati oglen yeyince e aksam saldirmamis oluyorum . Uyarsa tavsiyemdir canim
Offf benimkide 3 teki randevusuna 1 de gider. Acelecilikten ölüyo ortasi neden yok bunların
Et kalmayınca ne yapabilirimkendini 5 kere alıntılamışsın kızz
afiyet olsun canım
taş kebabı yapıp taş gibi olacaktın öyle demiştin ama kuru fasulye yapmışsın şişme bak sonra
afiyet olsunn
afiyet olsun canım
harikaaa cooook severimmmm
afiyet olsun canımm
afiyet olsun çok iyi ödüller var maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?