- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hoşbulduk teşekkür ederimHoş geldin Bengisu
Sağlıkla, mutlulukla kilo vermeni dilerim canım
Teşekkürler canim.Bu hafta aç spor yapacağım. Hafta sonu ise yarıyor mu söylerim size.Ya sen gerçekten bir harikasınmaşallah maşallah
Hayırdır canım neden aç spor yapıyorsunTeşekkürler canim.Bu hafta aç spor yapacağım. Hafta sonu ise yarıyor mu söylerim size.
Tok yapılan spora göre açken yapmak %50 daha çok yağ yakıyormuşHayırdır canım neden aç spor yapıyorsun
BU hafta rakip sistemi yok biliyorum. Nasıl beraberiz ki?Yine beraberiziyiyim canim senden naber kahvalti yapcam yeni uyandim
Anladım canım inşallah dayanırsınTok yapılan spora göre açken yapmak %50 daha çok yağ yakıyormuş
Hep bu nicki mi kullanıyordun?hafızam iyidir ama hatırlamadım bu nicki.
Günaydın...Günaydın kızlar
Birinci olmuşuz tebrik ederim
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Owww sıkılaşıp harika bir hatun olacam diyorsun. Kaslarını görebiliyor musun canım? Zayıflayınca daha belirgin oluyormuş ya ondan soruyorum. Bende spor yapmaya çabalıyorum da Dün zorladım zipzip i bugün yürürken bile titriyor bacaklarımEvet canım iyiyim sen nasılsın. Korumaya çalışıcam canımdaha fazla zayıflamak istemiyorum 55 yeterli 1,2 haftaya onu da görürüm ama benim asıl hedefim şimdi sporla devam etmek olacak daha çok
Ben seni bebeğini kaybeden kulübünden biliyordumbide 90 lardaHep bu nicki mi kullanıyordun?hafızam iyidir ama hatırlamadım bu nicki.
Bende dün aç yaptım ama kaslar şişti sanırım ya bugün ne yaparm bilmiyorum ağrıyor çokTeşekkürler canim.Bu hafta aç spor yapacağım. Hafta sonu ise yarıyor mu söylerim size.
Evet canım karın kaslarım var hemen çıkmasını da daha önce spor yapmama borçluyum galibaOwww sıkılaşıp harika bir hatun olacam diyorsun. Kaslarını görebiliyor musun canım? Zayıflayınca daha belirgin oluyormuş ya ondan soruyorum. Bende spor yapmaya çabalıyorum da Dün zorladım zipzip i bugün yürürken bile titriyor bacaklarım
Bundan 1 sene önce güzel sporla geçen hayatım vardı hatta spor yaparken hamile kalmışım haberim yok tam güzel vücut yapıcam derken tekrar bir hamilelik yaşadım.Owww sıkılaşıp harika bir hatun olacam diyorsun. Kaslarını görebiliyor musun canım? Zayıflayınca daha belirgin oluyormuş ya ondan soruyorum. Bende spor yapmaya çabalıyorum da Dün zorladım zipzip i bugün yürürken bile titriyor bacaklarım
Yaparsın canım ya çok iradelisin sen hayranım valla bu hallerine. Benim hemen olmaz sanırım gerçi önce ideal kiloma ineyim de kasları sonra da yaparım inşallahBundan 1 sene önce güzel sporla geçen hayatım vardı hatta spor yaparken hamile kalmışım haberim yok tam güzel vücut yapıcam derken tekrar bir hamilelik yaşadım.
Şimdi kalıcı olarak sporu her gün 2 yada 3 saat yapmayı planlıyorum bakalım artık
Rabbim sana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı gebelik ve Bebiş nasip etsin inşaallahYaparsın canım ya çok iradelisin sen hayranım valla bu hallerine. Benim hemen olmaz sanırım gerçi önce ideal kiloma ineyim de kasları sonra da yaparım inşallahayy ne güzel bende böyle zayıflarken alsam öyle Bi haber ne büyük bir lütuf olur benim için anlatamam
Bende mekik e başladım canım. Günde 50 olarak başlayacam gittikçe arttıracam. Ama bazen sıkılaşınca da kilo gitmiyor ya kilom azaldıkça arttırırım inşallah. Seni takipteyim ama sonuçları inanılmaz merak ediyorumRabbim sana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı gebelik ve Bebiş nasip etsin inşaallah
Canım ben kas için önceden 6 aydan fazla spor yapmıştım gün içinde çektiğim mekik yaptığım plank'ın hattı hesabı yoktu. Şimdi de başladım ama yavaş yavaş arttırmayı düşünüyorum bakalım duruma göre artık.
Tunaydin canım ❤Tunaydin 6.takimin kızları
Kacamaksiz sporlu bir gün olsun inşallahben kızı babaya kitledim yürüyüs yapıp kafamı dinlemeyi planlıyorum
Hadi canımmm beni sevmezsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?