Gecmis olsun canımGünaydın kızlar
Birinci olmuşuz tebrik ederim
dün akşam gelemedim. Perşembe akşamından beri kızım ishal olmuştu dün gece çok kötü hale geldi bugün de kötü . Hastane yolu gözüktü bize
Sağol cnmgeçmiş olsun abla❤
Aifyet olsun canımSelam güzeller menümü yazip derse kaçıyorum
Uyanınca elma sirkeli su
Kahvaltı 10:00
Yarım simit (arpa unundan geçen kendi yaptığımdan)
1 dilim peynir domates yeşillik nescafe
Öğlen 14:30
2 yum.ile menemen ve salata
Akşam 18:00
1 tabak haşlanmış yağsız makarna (kepek)
Yoğurt
Su 2 lt limonlu
Dünkü spor
1 saat dışarda yürüyüş
30 dk bantta yürüyüş
10 dk.park aletleri
Bugünki sporuda yarın yazarım
Iyiym canım sen nasilsin ❤Nasilsiniz kizlar
Hepinize az yemekli bol hareketli hafta sonları diliyorum
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
Merak ettimEvet canım karın kaslarım var hemen çıkmasını da daha önce spor yapmama borçluyum galiba1 seneye baklava bile olur
Ayrildi cnm
Canim heraksam bir uyumama çabasi var bizdede aksam hele cok kötüydu,bide bizde 6numara kullaniyoruz ramazan sonrasi kismetse biraktircam bezini bendeGünaydın canımGeçen gece de saat 12.30 bizimkisi uyumamak için direniyo kukuliyi istiyo açtık baktı biraz sonra ağladı falan kızdım sabaha pamuk gibi ama gündüz baya uyuyo dışarıya çıkartıyorum hava iyi olunca seninkiside gündüz uyurmu ? Ve biz hala bezi bırakamadık 6 numaraya geçtik dün 2.5 yaşı bitti hala bezleniyo beyfendi inşallah yaza bırakırız.gecen yaz denedim kapilarda hazır değildi inşallah bu yaza
Benimde basim cok agriyo uykususzluktan oluyo napalim öyle buyucekler disariya cikamadiklari icin hırçınlasiyolar evdeBende aynı durumdayım bizimki birde bunu kendine huy edindi sanki kalkıp ağlıyor her gece saatlerce o ara boğmak istiyorum her gün baş ağrısı ile uyanıyorum kafamın arkası kocaman sanki ben anneliğe hiç hazır değilim ya zor geliyor
Allah Allah demekki sen beni sevmiyosunki belli ettin sevmesem gözardi eder cevap bile vermezdim sana migiHadi canımmm beni sevmezsin sen
Afiyet olsun canimSelam güzeller menümü yazip derse kaçıyorum
Uyanınca elma sirkeli su
Kahvaltı 10:00
Yarım simit (arpa unundan geçen kendi yaptığımdan)
1 dilim peynir domates yeşillik nescafe
Öğlen 14:30
2 yum.ile menemen ve salata
Akşam 18:00
1 tabak haşlanmış yağsız makarna (kepek)
Yoğurt
Su 2 lt limonlu
Dünkü spor
1 saat dışarda yürüyüş
30 dk bantta yürüyüş
10 dk.park aletleri
Bugünki sporuda yarın yazarım
Seviyorum tabikiCanim heraksam bir uyumama çabasi var bizdede aksam hele cok kötüydu,bide bizde 6numara kullaniyoruz ramazan sonrasi kismetse biraktircam bezini bende
Benimde basim cok agriyo uykususzluktan oluyo napalim öyle buyucekler disariya cikamadiklari icin hırçınlasiyolar evde
Allah Allah demekki sen beni sevmiyosunki belli ettin sevmesem gözardi eder cevap bile vermezdim sana migi
Afiyet olsun canim
Seviyorum tabiki
Ama gerçekten çok sasirttin beni
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canimEv temizliği ile geçiyor günüm sözde yorgundum temizlik yapabiliyorsam spor da yaparım demibu arada akşam yemeği için sürpriz telefon geldi sevgili kayınvalidem lahmacun yapmış
Teşekkür ederim canım ama spor yapıp yakacağım onuAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?