Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili rakibim M MissHayaLet hayirli olsun mezuniyetin...tadini cikar cok emek harcadin bu gunler icin...darisi basima....bende karneyle kupayla mezun olmak istiyorum
Teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallah

Dün 6 ay sonra annemi akrabalari gördüm...ilk dedikleri cok zayiflamissin naptın...nasi hosuma gitti anlatamam..kardesim cekmissin dedi ne zaman başladın neler yaptin surekli sordular...insan disardan biri söyleyince daha motive oluyormus...

Evet canım ya çok iyi oluyor

Tebrikler canım. Hayırlı olsun.

Mucizemsn ne yapıyorsun canım ben sabahtan beri ev temizliği bittim
Eline sağlık canım valla napim bende geç uyandım gece film izledik. 12 gibi uyandım evi topla mutfağı falan çamaşır katla yerleştir çamaşır ser derken eşim çok geç uyandı ve yarım saat önce bişeyler yiyebildim. Yürüyüş yapalım dedik ama yasak var ya çıkamıyormuşuz. Eşim evde olunca herşey ona odaklı benim ya senin nasıl geçti günün canım?

Günüm temizlik,,,bebişleri yıka,, yemek yap, ayakta yım sabah ten beri saat 10 dan beri 1 dk yerde oturamadım hasret kaldım yumoş koltuklarıma
Temizliği hep hafta sonuna atıyorum ne yapayım

Pazar evde sıkıntıdan patlasakta 10 bin adımımızı atarız :)
Cuma günü doğum günü vardı eşimin ve hem yemek hem tatlı biraz kaçırdım yani ama hemen geri toparladım 76.0 dan o gün 76.7 ye çıkmıştım ama bu sabah 76.1e indim 75 i görürüm yarın diye düşünüyorum hayırlısı ile artık kaçamak yok yolumuza devam

Eklentiler

• IMG_20210314_183247.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…