- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallahSevgili rakibim M MissHayaLet hayirli olsun mezuniyetin...tadini cikar cok emek harcadin bu gunler icin...darisi basima....bende karneyle kupayla mezun olmak istiyorum
Evet canım ya çok iyi oluyorDün 6 ay sonra annemi akrabalari gördüm...ilk dedikleri cok zayiflamissin naptın...nasi hosuma gitti anlatamam..kardesim cekmissin dedine zaman başladın neler yaptin surekli sordular...insan disardan biri söyleyince daha motive oluyormus...
Mezuniyetin hayırlı olsun canımOleyyyy artık tamamen mezunum
Teşekkür ederim tatlımMezuniyetin hayırlı olsun canım
Teşekkürler canım. Kilo vermede sıkıntı yaşamazsan 60 dan önce mezun olmam ben.Cordelia 66.2 ile mezun olabiliyormussun hedefin 60 miş
Tebrikler canım. Hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2801641
M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 65,30
Bitiş Kilosu (717. Etap) : 55,70
Verilen Toplam Kilo : 9,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,70%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,47%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 960
Sevgili sena zeynep 4 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Mart 2021 (717. etap) tarihinde toplamda 9,6 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
M MissHayaLet karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan ❤❤❤
Tebrik ederim canımOleyyyy artık tamamen mezunum
Eline sağlık canım valla napim bende geç uyandım gece film izledik. 12 gibi uyandım evi topla mutfağı falan çamaşır katla yerleştir çamaşır ser derken eşim çok geç uyandı ve yarım saat önce bişeyler yiyebildim. Yürüyüş yapalım dedik ama yasak var ya çıkamıyormuşuz. Eşim evde olunca herşey ona odaklı benim yaMucizemsn ne yapıyorsun canım ben sabahtan beri ev temizliği bittim
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim canlarım darısı başınıza hedefinize hemen ulaşırsınız inşaallahMezuniyetin hayırlı olsun canımmm
Iyi aksamlar canımİyi akşamlar kızlar
Hiç halim gücüm yoktu akşama kadar oturdum şimdi kalktım günlük işleri yaptım ocağa pırasa yemeği koydum sizler de iyisiniz inşallah
Afiyet olsun canımMenum
Eki Görüntüle 2801698
Yanında yarim bardak süt
Ara bir mandalina 2 çilek
17.30
Eki Görüntüle 2801701
40 dk leslie
Zipzip-
N Nidsalii
Günüm temizlik,,,bebişleri yıka,, yemek yap,Eline sağlık canım valla napim bende geç uyandım gece film izledik. 12 gibi uyandım evi topla mutfağı falan çamaşır katla yerleştir çamaşır ser derken eşim çok geç uyandı ve yarım saat önce bişeyler yiyebildim. Yürüyüş yapalım dedik ama yasak var ya çıkamıyormuşuz. Eşim evde olunca herşey ona odaklı benim yasenin nasıl geçti günün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?